26 Mayıs 2014 Pazartesi

26 Mayıs 2014 - Astrolozi



Yepeyni bir hafta; yeni olan her zaman umut vaadeder, heyecan verir, olacakları çocuksu heyecanlarla merak ederiz.. En umutsuz insan bile; "yeni" dendiğinde içinde renkler oluştuğunu hissedebilir.. İşte size yepyeni bir hafta; hatta bonusu da var.. Yeni Ay..

Haftaya Koç burcunda tüm yaramazlığını geçtiğimiz bir kaç gün içinde gösteren Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz.. 00:27'de ise Boğa 'ya geçecek; o yerinde durmayı sevmeyen Koç enerjisinin ardından daha tembel ve keyfimize düşkün olacağımız bir sürece giriyoruz. Kolay kolay sinirlenmeyebiliriz ancak bir de kızarsak, tüm öfkemizi dışa vurur enerjimizi boşaltmak isteyebiliriz. İstikrar ve denge gün içinde bizim için önemli olacaktır. Konfora ve lüxe olan düşkünlüğümüzün artmasına sebep, aslında her güzel olana artan ilgimizdir. Hedeflerimizi anlık değil, uzun vadeli belirlemek ve fiziksel maddi değerler gün içinde önem kazanabilir. Müzik, yemek, çevre.. herşeyin en iyisini etramızda görmek kendimizi güvende hissedebilmemize neden olabilecek ana faktörler. 

14:10'da Ay ve Neptün arasında olumlu bir görünüm oluşuyor; gün içinde Miraç Kandili enerjisi yoğun olarak hissedilebilir.. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz ve adalet duygumuz yoğunlaşabilir. Öğle saatleri mistik vedini konularla ilgilenme, yalnız kalıp, iç dünyamızda gezinme, dua, niyet, meditasyon tarzı ruhani çalışmalar adına verimli enerjiler açısından olumlu kullanılabilir. Acıma ve yardımlaşma ile ilgili vericiliğimizi abartmadan uygulamak, suistimal tehlikelerini de engelleyecektir; unutmayalım ki her şey dengedeyken daha güzel.. Sanatçılar haftanın ilk gününü, yaratıcılıklarını kullanabilerek rahatlıkla verimli hale getirebilirler; Neptün'ün destekleyici enerjilere devrede olacak.. Bazı ideallerimizi, hedeflerimizi belirleme açısından da, duygularımızın analizi daha kolay olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder