28 Mayıs 2014 Çarşamba

28 Mayıs 2014 - Astrolozi



Güne, Boğa burcunda boşlukta ilerleyen Ay enerjisi ile giriyoruz. 07:47'de Ay, İkizler burcuna girecek; temel özelliğimiz iletişim ve bilgidir, tabii bunun yanında sınırsız merak ile.. Çok hızlı düşünüp, hızlı hareket etme, her işe çabuk adapte olabilme, kafamızda aralarında bağ olmasa bile fikirden fikire uçabilme bugün için mümkün.

16:57'de Merkür ve Venüs birbirine gülümseyecek; özellikle sosyal ilişkiler için mantıklı bir ahengi yakalatabilecek bir transit olduğu kadar ruh halimizi de düzeltici ve kendimizi iyi hissettirici etkiler barındırıyor. Halkla ilişkiler konusunda oldukça iyi bir zaman. Reklamcılık kapasitesi taşımakta. İkili veya fazsla görüşmelerde konuşmaların güzel etkisi ile karşılaşmada oldukça olumlu. Sanat, şiir, müzik, resim gibi aktiviteler veya ziyafet, davet gibi organizasyonlar adına uyumlu. Kısa geziler, iş gezileri gibi sosyal aktiviteleri arttırabilir. Bu süreçte sevgi duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. 

21:40'ta İkizler burcunda bir Yeni Ay oluşacak. Bu konu ile ilgili bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/05/ikizler-burcunda-yeni-ay-2014-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz..

Yeni Ay'ın hemen ardından 22:03'te Ay ve Neptün arasındaki kare de netleşiyor; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselebilir. Bu saatlerde hem bu açı hem de Yeni Ay nedeniyle önemli konularda karar vermemekte fayda var; zira yanıltıcı etkileri yüksek. Çevreye ve insanlara hassasiyeti de arttıracağından, suistimale açık enerjiler mevcut. Sonradan pişman olabileceğimiz davranışlar ve girişimler açısından tehlikeli. Yanlış yönlendirici bir etkisi var. Basit olayları da büyük problemler haline getirmekten kaçınmalıyız.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder