2 Mayıs 2014 Cuma

2 Mayıs 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş gününe Ay'ın İkizler burcundaki hareketi ile giriyoruz. Bir tek konuya saplanıp kalmak yerine, değişik konularla ilgilenme ve ilgi alanımızın hızlıca değişmesi, birden fazla iş ile uğraşma ve değişik faklı yerlerde bulunma isteği bugün için muhtemel duygular. Devamlı fikir üretmemiz, zihinsel falliyetlerimizin hızlı olmasından kaynaklanabilir. İnsan ilişkilerinin en fazla olduğu tüm konular dikkatimizi biraz daha fazla çekebilir. Haberler, mailler arasında gidip gelmek, bir ana başlığa odaklanmamıza engel olacaktır. Kararsızlık gösterebilirve sık sık fikir değiştirebiliriz; içten bir güvensizlik hissi de dikkat etmezsek bizi ele geçirebilir.


02:31'de Ay, Uranüs ile olumlu bir etkileşime girecek; Büyük Kare'nin bir köşesinde biliyorsunuz Uranüs.. Bazı hareketleri, kararları harekete geçirebilecek nitelikte olacaktır bu dokunuş.. Dün geceden Ay'ın Mars ile yaptığı üçgen gibi diyebiliriz. Bu saatlerde ayakta olanlar için, çabukluk, tez canlılık, telaş ve garip bir heyecan hissetmek mümkün. Bazı heyecan verici olaylar, başkalarını da tahrik edici veya harekete geçirici olabilir. Olağan durumu değiştirme isteği, farklı tecrübeler yaşamak, denenmemişi denemk, heyecan aramak, bazı sevimziz sonuçlara da neden olabilir; bu konuda aşırıya kaçmamakta fayda var..


07:26'da ise Ay, Chiron'a sert bir kare yapacak.. Chiron, Jüpiter ve Satürn ile güzel bir Büyük Üçgen içinde ancak bu sabah maalesef kendimizi manen desteksiz hissetmemize neden olabilir. Eksiklerimiz, zayıf karnımız bu sabah bizi rahatsız edebilir.. Olayların derinine inmek istemeyebilir ve yüzeysel durumun da keyifsiz olduğu fikrine kapılabiliriz. Sanki yaramıza sürecek merhemi bulamıyoruz gibi gelebilir.. Moralinizi sakın bozmayın, bunlar geçici etkiler.. Enerjinizi yükselterek Ay'ın İkizler hareketine uygun olarak çevrenizle bol keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde Ay'ın temel başka bir açısı yok; en iyisi elde birikmiş işleri toparlamak bugün..



Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder