27 Mayıs 2014 Salı

27 Mayıs 2014 - Astrolozi



Güne, Ay'ın Boğa burcunda ilerlemesi ile giriyoruz.. Doğa, renkler, tatlar, dokunuşlar.. hayatta keyif verebilecek herşeyin farkındayız bugün.. Hedeflerimizi uzun vadede belirleyebilmek, sistemler oluşturmak ve en önemlisi üretim adına harika bir gün.. Sabır ve metanet zaten olaylara yaklaşım şeklimizi de netleştirebilir. Maddi manevi kendimizi güvende hissetmek adına, hayatın güzel yönlerini keşfedebiliriz.

00:30'da Ay ve Pluto arasında harika bir üçgen açı gerçekleşiyor, duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Değişim yaratma adına start almak uygun olabilir. Bir konuyu kafaya takıp, üzerinde yoğunlaşmak mümkün. Dezavantajı duygularımızın esiri olabilmemiz.. Bu süreçte önemli olan şey duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de bizi idare etmesine izin vermektir. Boğa ile birlikte bazı ihtiras duygularını kabartabilir; dediğimiz gibi dürtülere kendimizi abartılı kaptırmak yanlışlara da neden olabilir.

11:54'te Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşacak; ilişkiler adına biraz baskılayıcı bir etkisi var; geçmişten gelen bazı problemler, ilişkiler içinde bir tarafın baskıcı ve kontrolcü tavırları, bazı kıskançlıklar, maddiyatçılık öne çıkabilir. Bu durumlara karşı hazırlıklı olmakta fayda var.. Güney Düğüm Satürnyen bir etki verir; bu enerjiyi, ilişkilerimizde sorumluluklarımızın farkına vararak olumlu kullanmamız daha uygun olacaktır. Bazı ilişkilerin bugün sınavdan geçmeleri, kalıcılıkları adına belirleyici olabilir.

12:10'da Ay ve Jüpiter arasından olumlu bir açı daha gerçekleşecek; bu saatlerde kendimizi iyi ve cana yakın hissetmek ve bu tür kişilerle bir arada olmayı istemek olası. Çevremizdekilerle yardımlaşma ve onlarla her zamankinden daha fazla ilgilenme adına destekleşim ve bağlılık kurma saatleri diyebiliriz. Grup aktiviteleri, herkese yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama veya halkla ilişkiler gibi, ikna etme gerektiren bir işiniz varsa bu transiti kaçırmamanızda fayda var.. Dezavantajı ise Ay'ın bulunduğu Boğa burcunun yöneticisi Venüs'ün zayıf durumu.. İlişkiler açısından baskılayıcı etkiyi çoğaltabilir; belki de artık sürüncemede olan ilişkilerin adını koymak, tamam mı devam mı karar vermek açısından bizi iteleyebilir. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak; unutmayın Jüpiter olumlu görünümü tüm gün etkili..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder