1 Mayıs 2014 Perşembe

1 Mayıs 2014 - Astrolozi


Ay, dün geceden beri İkizler burcunda.. Temel özelliği ise iletişim ve bilgi.. Bugün ve yarın, her konuya olan merakımız sınırsız olabilir, çok hızlı düşünü, hızlı hareket edebiliriz; adapte olamayacağımız hiç bir konu yok gibi gelebilir bize. Hatta aralarında bağ olmasa da bir çok fikirden bir diğerine kolayca zıplayabiliriz; bir çok şeyle aynı anda ilgilenmek de mümkün tabii. Muziplikler, lafazanlık türü iletişim tarzı, her şey hakkında bilgi sahibi olmaya çalışma bugün mümkün ama gelin gröün ki olayların derinine inmekk.. hayır bu bizi bugün sıkar..


07:22'de Merkür, Chiron'a güzel olumlu bir açı yapacak; işte güzel bir gün başlangıcı. Hatalarımızı, eksiklerimizi tesbit edebilmek adına çok olumlu; belki de düzeltebilme, eksiklikleri tamamlama adına kararlar bile aldırtabilir. "Ben nerde yanlış yaptım?" tam da bu saatlerde sorulacak soru..


13:22'de Ay ve Neptün, sert bir kare oluşturacaklar; gün ortası o yüzden hatalara açık saatler içermekte.. Hayaller ve hafızadaki birikimler öne çıkacaktır. Tüm eski bakış açıları, önyargılar, gereksiz şartlanmalar, gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Yani duygular yüzünden yalan bir hayal dünyasına düşülebilir. Bu saatlerde bir şeylere karar vermek, iş girişiminde bulunmak ya da hayati önem taşıyan konularda adım atmak pek doğru olmaz; zira sonradan pişman olabilirsiniz. Çevremizdekiler karşı hassasiyetimiz artacağından, suistimale de açık olabiliriz ve yanılabiliriz. Bu saatler kafanızın bulanmasına izin vermeyin, biraz kendi içinize dönüp, sakin bir ortamda bu saatlerin geçmesini beklemek doğru olacaktır..


21:02'de Ay, Mars ile harika bir üçgen açı yapacak; işte öyle saatlerindeki bulanıklığın tozunu attırabilecek etkiler.. Malum Mars hala Büyük Kare'nin bir köşesinde bulunuyor.. Ayın bu olumlu harekete geçirici etkisi ile bazı değişimler start alabilir; unutmayın ki yapıcı ve akıcı bir enerji oluşturacak. Kendimize daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizdekileri özellikleri kolaylıkla ortaya sürüp uygulayabileceğimiz bir akşam olacaktır.. Kanatlarımız çıktı ve onları çırpmaya hazırız.. Liderlik yapmak, neyin, ne zaman, nasıl yapılması gerektiği ile ilgili doğru saptamalar, kaynaklarımızla, dış olanakları birleştirebileceğimiz etkiler mevcut. İletişim tarzımız da harekete geçirici enerjiler içerecektir. Ancak hızlı başlanan işlerin de sonunun hızlı gelebileceğini göz önünde bulundurup, araştırmalarımızı iyi yapmalıyız.. Yalnız unutmamak gerek ki, Büyük Kare'nin güçlü etkisini de akıcı hale getirebilir; özellikle kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var..



Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder