30 Nisan 2014 Çarşamba

30 Nisan 2014 - Astrolozi



O kadar çok yazdık, o kadar çok çizdik ki Tutulmalar üzerine; neyse ki geride bıraktık. 6 Ay süre ile rahatız, Tutulma başlığı altında yazı görmekten kurtulacağız.. Aslında desem de inanmayın; çünkü Tutulmalar, gökyüzüne gerçekleştikleri derecelerde işaretler bırakırlar; yani 8 derece Boğa'yı unutmamak lazım aynı 25 derece Terazi gibi.. Bu derecelere değecek her transit, bu yazılığ çizilenleri harekete geçirir; yani tetikler. Ohh bitti kurtulduk demenize daha çok var yani.. tutulma anını geçirmiş olmanın huzuru ile yepyeni bir güne başlıyoruz; malum Ay Boğa burcunda, istikrar, sabır, üretim, sistemli çalışma bahşediyor.
Yoğun enerjili bir günün ardından 06:56'da Ay ve Satürn arasında karşıtlık oluşacak; kendimizi yalnız, mutsuz, şanssız hissedeip, sanki kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmek sabah erken saatler için mümkün. Tabii bu arada farkında olmadan canımızı sıkan konular hakkında açık verebilir, depresyon halleri göstererek etrafımızdakileri de sıkabiliriz; davranışlarımız soğuk ve duygusauz bir hal alabilir. Mümkünse sabah bu saatlerde görüşümüz karamsar olsa bile, harekete geçmekten uzak durun. Önemli ve iş bitirici kararlar vermek pek doğru değil. Etki süresi kısa olduğundan öğle saatlerine doğru kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
11:31'de Merkür ve Jüpiter birbirlerine olumlu bir etkileşimle dokunacaklar; iyimser düşünceler, pozitif zeka, çok geniş anlayış kapasitesi, öğrenmeye istek, bilim, din, psikolojiye merak, akıcı hukuksal projeler ve eğitime açıklık veren bir transit. Her alanda iletişim kurmak, kısa veya uzun yolculuklar yapmak, yabancı ortamları farklı gözle tanımak için çok uygundur. Eğitim adına sınavlar üzerinde yapıcı etkileri var; öğrenciler için süper.. Ve yine yazarlar, öğretmenler, konuşmacılar, medya ile uğraşanlar ve tüm insan ilişkicileri yönünden kaçırılmaması gereken enerjiler. Araştırmalar yapmak, kesin, açık ve anlamlı neticeler bulmak, hastalıklara kesin teşhis koymak, tedavi edici çalışmalara başlamak adına da çok iyi. Unutmayalım; doğru zamanda doğru başlangıçlar, iyi sonuçlara varmada önemlidir. İleriye dönük planlar kurmak, umut ve beklentilerimizin daha kapsamlı hale getirilmesi adına olumlu değerlendirmek lazım.
18:53'te Ay, Venüs'e olumlu bir açı fırlatıyor; tüm ilişki çeşitleri adına yapıcı, onarıcı, inşa edici etkiler barındırıyor. Bu sevgi dalgası, illa bir kişiye değil, bir eşyaya, bir mekana, hayvana, işe veya nesnel şeylere de yayılabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir akşam üzeri.. Eğlenceler, davetler, birden bire oluşabilir. Bu arada tembellik hissi ve doğal isteklerin artışı da gözlemlenecektir; yemeyi ve alışverişi dengede tutmakta fayda var. Bu açının ardından Ay, boşluğa giriyor ve 23:55'te İkizler burcuna geçene kadar hareketine açısız devam ediyor.. Son açısı Venüs ile olacağından, bu sevgi dalgası tüm akşama yayılacaktır..

Astrolozi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder