6 Nisan 2014 Pazar

6 Nisan 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz ve hemen güne geçişin ardından Ay 00:39'da Yengeç burcuna giriyor; ailevi ve milli konuların önem kazanacağı, duygusal güvenlik dürütülerimizi artacağı bir güne uyanıyoruz. Hassas , anaç tavırlar, empati yeteneği, duygusal iniş ve çıkışlar bizi ele geçirebilir görünmekte. Duygular yoğun olacağından eğer kontrolünü sağlayabilirsek, bugün çevremize karşı anlayışlı davranabilmek kolaylaşacaktır. Etrafımızdaki negatif enerjileri de bir sünger misali kendimize çekebileceğimizden, her sorunu dert etmemeye özen göstermeliyiz; zira etrafımızdakileri de en az kendimiz kadar korumak ve sarıp sarmalamak isteyeceğiz.

00:46'da Ay, Venüs ile harika, ışıl ışıl bir üçgen açı gerçekleştirecek; mutluluğun kolayca filizlenebileceği, kolaylıkla oluşan duygu akışının, tüm çirkinlikleri örtebileceği pembe bir gece yarısı gibi.. Koruyuculuk, annelik gibi duygularda duble bir artış olacaktır. Güzelliklere, sanata, yardımlaşmaya ve bu tarz her türlü aktiviteye yönelim artabilir. Sevdiklerimizle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte hoş vakit geçirebileceğimiz, eğlence ve dostluk saatleri..

13:37'de Ay bu kez de, Venüs'ün üst oktavı Neptün ile bu güçlü iyicil açısını tekrarlıyor olacak; hatyallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp, içimizdeki maneviyata yönelmek isteyeceğimiz bir öğleden sonra.. İyi algılayabilme, hissetme ve iç sesimizden doğru duyumlar almak için elverişli bir gökyüzü durumu.. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş bir kaftandır. İyi ve kötü ayrımı yapmadan, herkese içten bir samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşacaktır. Tabii bu hassasiyetten faydalanmak isteyenlere karşı da dikkatli olmakta fayda var. Dualar, niyetler, meditasyonlar ve manevi çalışmalar için Pazar öğleden sonra oldukça yapıcı enerjiler barındırıyor. Bu etki akşam saatlerine kadar etkili olacağından olumlu değerlendirmekte fayda var..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder