5 Nisan 2014 Cumartesi

6 Nisan - 12 Nisan 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı, Merkür, 23 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiş yapıyor; bu gökyüzü hareketi hayatınızda bu süre içinde iletişim ve seyahat trafiğini arttırabilir. Görüşmeler, imzalar, mesajlar bu dönemde ana konularınız haline gelecektir. Eğitim, öğretim ve sağlık konuları ile de haşır, neşir olabilirsiniz. Sadece hafta ortası ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik alanında ilişkilerinizde dengesizlik, eski konuların tekrar gündeme gelmesi canınızı sıkabilir; bu sürede mümkünse bu alanlarda hukuksal girişimlerde bulunmayın, kibir ve egosal, düşünmeden girişilecek her hareket size zarar getirebilir. Mümkün olduğu kadar olaylara objektif yaklaşımda bulunmanızı öneririm. Hafta sonu ise, Venüs ve Neptün kavuşumu 12. evinizde gerçekleşecek; sevgi, merhamet, yardımlaşma ve şefkat hislerinin yoğunlaşacağına ve yaratıcılığınızın tavan yapacağı bir gün.. Ancak haritalarınıza bağlı olarak gizli, kapaklı işlerden de uzak durmanızda fayda var..Dua ve niyetlerinize dikkat edin; zira gerçekleşebilirler..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna giriyor; bu dönemde daha içe dönük günler geçirebilirsiniz. Bu arada bazı gizli kapaklı işler, dedikodular önünüze dökülebilir. Edebiyat ve sanat dalları ile ilgili olarak yaratıcılığınızda, rüyalarınızda artış görülebilir. Sadece hafta ortası bazı sağlık problemleri canınızı sıkabilir; yaralanmalara ve enfeksiyolara karşı dikkatli olun. Çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ya da müşterilerinizle ipler gerilebilir. İlişkilerinizde dengeyi sağlamak ve objektif bakış açısı, size yarar sağlayacaktır; özellikle kibir ve ego savaşlarından uzak durmanızda fayda var. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 11. evinizde gerçekleşecek; sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizden yarar sağlayabileceğiniz yardımlaşmanın faydalarını hissedebileceğiniz ve dostlarla mutluluk paylaşabileceğiniz bir gün diyebiliriz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak da umutlarınız filizlenecektir. Keyifli bir hafta sonuna hazır olun....

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; bu dönemde sosyal çevreniz, üyesi olduğunu gruplar ile iletişim trafiğiniz artacaktır. Grup aktiviteleri içinde eğitim, seyahat ve bilgi alış verişleri hız kazanacaktır. Sosyal çevrenizde fikirlerinizi etkin olarak savunabilme gücü elde edeceksiniz. Sadece hafta ortası bazı arkadaşlarınız ile aranızda ego çarpışmaları oluşabilir; daha objektif olmaya ve ilişkilerinizde dengeyi kaybetmemeye özen gösterin. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı eski konularda daha adil olmaya özen gösterin. Hafta sonu ise Venüs ve Neptün kavuşumu 10. evinizde gerçekleşecek; otorite figürlerinden ya da kariyerinizde patronlarınızdan yana destekleneceğiniz bir gün. Zam ya da terfi gibi taleplerinizi görüşmek adına kullanılabilir. Sanat ile uğraşanlar için ise emeklerinin karşılıklarını bulabilecekleri fırsatlar sunabilir. Ebebeyniniz ya da otorite figürlerine yardım etmeniz gerekebilir.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı, merkür 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna giriyor; kariyer alanında fikirlerinizi daha etkin öne sürebilmek, bu sürede bazı eğitim ve seyahat programlarının ,imza gerektiren anlaşmaların, sözleşmelerin gündeme gelmesi olası. Fikirleriniz ve kendinizi ifade edişiniz, ayaklarınızın yere daha sağlam basmasına neden olacak. Sadece hafta arası otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde dengeyi yorumaya özen gösterin; objektif bakış açısı size yarar sağlayacaktır. Ev ve kariyer arasındaki uyuma dikkat etmeniz gerekebilir. Büyükleriniz ile tartışmalardan uzak durun. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 9. evinzide gerçekleşecek; dini, felsefi ve yardım konuları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama alanlarında harika etkilerin oluşacağı bir gün. Bu alanlarda sanatsal faaliyetlerden yarar görebilirsiniz. Uzak akrabalar ile bir araya gelmek, yabancı misafirler ağırlamak açısından da harika etkiler var.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna giriyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, pazarlama, medya, internet ve seyahat alanlarındaki iletişim trafiğinizde bu dönemde ciddi bir artış gözlemlenebilir. Bu alanlarda haber alma, mesaj ve mail göndermeniz yoğunlaşabilir. Bir seyahat planı yapmak ve yukarıdaki konularla ilgili girişimler yapmak adına uygun bir dönem. Sadece hafta arası bir-iki gün yine bu konularda bazı aksilikler, inatlaşmalar canınızı sıkabilir; objektif kalmaya, kibir ve ego savaşlarına girmemeye özen gösterin. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 8. evinizde gerçekleşecek; ortaklaşa gelirler, borç, kredi, burs, prim, vergi, sigorta, miras gibi konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Kendinizi psikolojik olarak güçlü hissedeceğiniz bir hafta sonu olacak. Çevrenizden destek almak sizi mutlu edecek..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, burs, prim, miras, sigorta gibi konularda iletişim trafiğinin artacağı bir dönem başlıyor. Bu sürede bu alanlarda bazı imzalar atmak, başvurular yapmak adına harekete geçebilirsiniz. Sadece hafta arası bir - iki gün yine bu konulardan doğabilecek bazı ödemeler canınızı sıkabilir; eskiye dönük bir borç ile ilgili bir evrak alabilirsiniz, ya da kredi başvurunuz ile ilgili olarak bir banka masrafı ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 7. evinizde gerçekleşecek; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız veya eşiniz ile geçirebileceğiniz olumlu ve mutluluk verici bir gün. Keyifli vakit geçirebilirsiniz; evli olanlar için romantizm yükselecektir. Ortaklarınız ile aranızdaki ilişkide iyi niyet baş rol oynayacak. Bazılarınız evlilik ya da ortaklık teklifi bile alabilir. Ayrıca fikir almak ve danışmak adına bazı anlaşmaların, sözleşmeler üzerinde yapıcı etkilerini göreceksiniz...


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliklerde bu dönemde iletişim trafiği artacaktır. İmzalanmak üzere sözleşmeler ve anlaşmalar, hatta taşınma işleri start alabilir; ortaklıklar ve evlilikler gündeme gelebilir. Sadece hafta arası bir iki gün, ikili ilişkilerinizde kibir ve ego savaşlarından uzak durun. Olaylara karşı objektif bakış açısı size yarar sağlayacaktır. Ortağınız ya da eşiniz ile aranısda fikir ayrılıklarına karşı dikkatli ve daha ılımlı olmanızı öneririm. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 6. evinizde gerçekleşecek; çalışma hayatınız, şartlarınız, sağlığınız, müşterileriniz ve yardımcılarınızla iletişiminizde olumlu enerjiler sizinle olacak. Sağlığınızda düzelme, iş çevreniz ile problemlerinizde iyileşme etkili olabilir. Hafta sonu sanat daha fazla hayatınız içinde yer alabilir. Çevrenize karşı daha anlayışlı ve merhametli olabilmeniz mümkün olacaktır. Meditasyon, yoga tarzı çalışmalara katılmak da mümkün..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle, yardımcılarınızla olan iletişim trafiğinizde artış olacaktır. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler önünüze gelebilir. İş hayatınızda fikirlerinizi daha cesaretli ve atak olarak öne sürebilirsiniz. Sağlık alanında kontroller yatırmak adına da uygun bir dönem. Sadece hafta arası, iş ortamında bazı dedikodular, gizlenmiş durumlar, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar canınızı sıkabilir. Enfeksiyon ve tansiyon tarzı rahatsızlıklar sizi yorgun düşürebilir; birkaç gün kendinize dikkat etmenizde fayda var. Hafta sonu venüs ve Neptün kavuşumu 5. evinizde gerçekleşecek; sanat, aşk, flört ve şans sizinle olacak. Çocuklarınızla, sevgilinizle olan ilişkilerinizde düzelme ve romantizm, yaratıcılığınızda ciddi bir artış, spekülatif piyasalarda kazançlı çıkabilmeniz mümkün. Eğlence ve aşk adına harika bir haftasonu var önünüzde. Bazılarınız bebek ve aşk haberlerine hazır olsun....

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta sonu Merkür 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; çocuklar, gençlar, aşk hayatı ve eğlence dünyanızda iletişimi ciddi olarak artıyor. Fikirleriniz ve olaylara bakış açınız ile parlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı iletişim tarzınızla ortaya koymanız kolaylaşacak. Çocuğunuz ya da sevgilinizle iletişiminizdeki düzelme keyfinizi yerine getirecektir. Sadece hafta arası, bir iki gün, bu alanlarda ego ve kibir yükseltici ters etkiler var; bulunduğunuz çevrede bazı arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde daha objektif ve dengede kalmaya özen gösterin ve sinirlerinize hakim olun. Eğlence hayatınızda, giderlerinizin de artmasına neden olabilir. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 4. evinizde gerçekleşecek; ailenizle, hane içinde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz, davetler düzenleyebileceğiniz bir gün. Evde çalışanlar için, hatta sanat ile uğraşanlar için gelir elde edebilecekleri bir hafta sonu olacaktır. Gayrimenkul satış işleri olanlar içinde güzel etkiler mevcut.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

.Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; aile, ev ve gayrimenkul konularında iletişim trafiğiniz artacaktır. Aile arasında görüşmelerin ve konuşmaların fikirlerinizle şekillenmesi mümkün. Ev ya da gayrimenkul ile ilgili bazı sözleşmeler, kontratların imzası sağlanabilir. Sadece hafta arası, hane içinde otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde ego ve kibir savaşlarına karşı dikkatli olun ve olaylara objektif yaklaşmaya özen gösterin ve inatçı davranışlara girmeyin. Kariyeriniz ve eviniz arasında kalabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Neptün kavuşumu 3. evinizde gerçekleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yaçın çevreniz ile ilgilenmek durumunda kalabilir, onlarla güzel vakit geçirebilirsiniz. İletişim ve eğitim konularındaki işlerinizde gelişmelere hazır olun. Özellikle yayıncılık, edebiyat alanlarında yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz; yazmak için istek duyabilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkmak, keyifli bir eğitim programına katılmaya karar vermek de mümkün.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; kardeşler, komşular, yakın çevre, eğitim, seyahat ve yayıncılık alanlarında iletişim trafiğinizde ciddi bir artış görülebilir. Bu alanlarda fikirlerinizi daha etkin ve cesaretle ortaya sürebilirsiniz. Bu dönemde bilgiye olan merakınız artabilir. Bir eğitim ya da seyahat programına ilgi duymanız mümkün. Sadece hafta arası iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza dikkat edin.  Yazılarınızda ve iletişim şeklinizde ego ve kibirin öne çıkmamasına dikkat edin. İletişimde ortaya çıkabilecek sertleşmelerde, durumlara objektif yaklaşmanızı öneririn; inatlaşmadan uzak durun. Hafta sonu Venüs ve Neptün 2. evinizde kavuşacak; maddi gelirlerinizde güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Bu alanlarda yeni kazançlar için yaratıcılığınızı kullanmanız mümkün; yeni fikirler, idealler size yarar sağayabilir. Özellikle sanatçılar için, eserlerinden gelir elde etmeleri kolaylaşacaktır. Güzelliklerle ve sanat ile ilgilenmek adına da güzel bir hafta sonu sizi beklemekte.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı Merkür, 23 Nisan'a kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor; maddi konularda fikirlerinizi cesaretle ortaya koyabilir, bazı sözleşmelere imzalar atabilir, gelirinizle ilgili atak girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu alanlarda finans çalışmaları ve araştırmalar da ilginizi çekecektir. Sadece hafta arası bu konuda hırsınıza yenik düşmemeye özen gösterin. Destek beklediğiniz yerlerden gelebilecek olumsuz cevaplar sizde ego ve kibir yükselmesine neden olabilir. Daha objektif davranışlar size fayda sağlayacaktır; olayları inada bindirmeyin. Hafta sonu Venüs ve Neptün burcunuzda kavuşacak; sezgilerinizde ciddi bir artış ve içe doğuşlarda yoğunluk görülebilir. Etrafınıza sevgi, şefkat ve merhamet enerjileri yaymanız, ışıldamanız mümkün. Fiziğiniz ile ilgili, güzellik bakımına girmek bir değişim yapmanız ya da alışveriş heyecanı içinizi sarabilir. Sanat ile uğraşanlarda ise yaratıcılıklarında yoğunluk gözlemlenecektir; bu dönemde imza atacakları eserler güzel etkiler bırakabilir. Tüm ikil ilişkiler açısından da harika bir hafta sonu sizi bekliyor.





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder