1 Nisan 2014 Salı

1 Nisan 2014 - Astrolozi



Güne Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz; 08:20'de Ay, Boğa burcu ile buluşmakta.. Düne göre daha sakin, dengeli, uyumun ve diplomatik görünüme önem veren, düşünerek hareket eden ve kararlarında daha istikrarlı davranışların etkili olacağına şahit olabiliriz. Yavaş ve sabırlı olmak ve işlerimizi asla şansa bırakmayarak, her ihtimali gözden geçirebilmek mümkün. Güzel şeylere olan tutkumuz yoğun olacağından, zevklerimiz için her şeyi göz e almak da isteyebiliriz.

Gün genelinde ve de dünden beri de etkili olan Güneş ve Jüpiter arasındaki kare, 10:39 itibarı ile kesinleşecek. Sert bir pozisyon olmasına karşın, yapmak istediğimiz her türlü iş için güç vererek, disiplinli çalışmayı verebilir Ancak zor yanı, kapasitemizin üzerindeki işleri de yapabileceğimizi düşündürmesidir. Kendimizi zorlayarak bilmediğimiz bir yeteneğimizi farketmemizi, cömert veya daha müsrif olmamıza da neden olabilir. Çevremizden gelebilecek zorluklarla karşılaşabilir; ancak bu durumlarda kibir ve egodan uzak durmalı ve diğerlerinin yararına da olsa bunu kabul eder bir tavır sergilemeliyiz. Sonuçta bir kaç gündür bahsettiğimiz üzere Jüpiter ve Güneş, Uranüs ile Pluto'nun diğer köşelerini oluşturduğu bir T-Kare'nin parçaları.. Bizi şaşırtabilecek, ani gelişebilecek durumlar bugün de devam edecektir. Ancak Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ile, olayları daha sakin ve ağırbaşlı karşılayabilmek mümkün olacaktır.

19:37'de Ay, Neptün ile güzel bir etkileşime girecek; bu görünüm etrafımızdaki durumlara karşı hassasiyetimizi arttıracaktır. Etrafımıza yardım etmek isteyebilir, sanat ve edebiyat alanlarında verimli olabilmek mümkündür. Akşam saatlerinde, dua ve niyet çalışmaları, mistik ve dini konularla ilgilenmek adına çok güzel etkiler barındırmakta. Yalnız kalıp, iç dünyamızda gezintiler yapabilmemiz mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder