25 Nisan 2014 Cuma

25 Nisan 2014 - Astrolozi


Bir süredir özlediğimiz huzur; bugün gökyüzünün bize sundukları arasında başta geliyor.. Yarın yine etkilerin sertleşeceğini göz önüne alırsak, bugünün değerini bilmeli ve tadını çıkarmalıyız.. Olumlu enerjileri, ruhumuzun en küçük ceplerine kadar iyice doldurmamızda fayda var.. Biliyorsunuz ki her zaman böyle etkileri bulamıyoruz..

08:15.. Muhteşem Venüs ve Satürn üçgeni.. Tüm gün etkili olacağından tadını çıkarın.. Yaratıcılık alanında detaylara inici, teknik, düzen ve disiplin içeren konularda düşünme ve uygulama tarzı ağır basacaktır. Bugün yapılacak çalışmalar düşündürücü, ibret verici ve etkileyici olacaktır. bugün arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde eğitici ve ders verici yönü ağır basacak gelişmeler yaşanabilir; heyecan verici olmaktan ziyada öğretici tecrübeler yaşayabiliriz. Otorite figürlerinden, büyüklerimizden olumlu yönde fayda sağlamak mümkün.. Maddi olarak da hızlı olmasa da kalıcı etkiler oluşabilir.

08:53'te Ay ve Pluto arasında oluşacak olan olumlu görünüm sayesinde derin duygu ve hissedişlerimiz canlanabilir. Sabah saatlerinde karşılaştığımız olaylar hakkında, derine inme araştırma dürtüleri hissedebiliriz. Kendimizde de hissedeceğimiz kuvvet ile olayları kararlılık ve tutku ile ele almak mümkündür..

09:54'te Ay'ın Jüpiter ile yapacağı harika üçgen ile işlerimizin daha akıcı, iyimserlik ve mutluluğun daha hissedilir olacağı bir sabah yaşayabiliriz. Yardımlaşma, bilgi alış verişleri, duygusal ve cömertlikte artış, ayrıca hayatın farklı yönlerine doğru merak artabilir.. Dünyaya bakmak için pembe gözlükleri takabiliriz bu saatlerde..

21:47'de ise Ay'ın Satürn ile olumlu görünümü sayesinde duygularımızı kontrol edebilme, hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girmek mümkün. Bu saatlerde otorite figürleri ile de ilişkilerimizde yapıcı etkiler mevcut. Ciddi olan her konuyu bu saatlerde görüşmek, ele almak oldukça yarar sağlayabilir. Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebilmek, sabretmek ve kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmelerimizi yapmak adına harika bir akşam. Saygı duyduğumuz kişilerden problemlerimiz ile ilgili olarak fikir almak bizlere destek olabilir. Geçmişe dönük düşünceler, nostalji, bu akşam hoşumuza gidecektir.

23:02'de ise Ay ve Venüs kolkola giriyor; günün olumlu açıları gece de aynı hızla devam ediyor.. Kendimizi olumlu, neşeli ve sevecen hissedebilir; çevremizdekilerle güzel vakit geçirmek, yemek, içmek, sevmek, eğlenmek için olumlu girişimler yapabiliriz. Maddi olarak da şans getirecek bir transittir. İsteklerimiz hiç ummadığımız şekilde oluşabilir. İyi başlangıçlar için çok uygun olduğu gibi kısa süreli olduğundan iyi değerlendirmekte fayda var. Bu güzel Cuma gecesinin bence hakkı verilmeli..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder