26 Nisan 2014 Cumartesi

26 Nisan 2014 - Astrolozi


Haftasonuna, Ay'ın boşluktaki hareketi ile merhaba diyoruz.. Balık burcunun etkisi ile kendimizi biraz dağılmış, kararsız ve hassas hissedebiliriz; hayaller ve gerçek dünyadan kaçış, etrafa bir sis bulutunun ardından bakış, günün ilk yarısı için normal olacaktır.  Amacımız ideallerimizi yerine getirmek ve tamamlanmak olduğundan, en ufak bir engel moralimizin bozulmasına neden olabilir; ne de olsa Balık en hassas burçlardan biridir.. Ay gün içinde burç değiştiriyor ve bu sisli hava yerini sert enerjilere bırakıyor; ancak unutmayalım Venüs ve Satürn arasında dün kesinleşen etkileşimin enerjileri yolumuzu bulmamıza yardım edecektir, karanlıkta süzülen bir ışık hüzmesi gibi..

06:27'de Güneş, Merkür ile kavuşum yapacak; birkaç etkisi birden olabilir. İlki, kişiliğimizin tam ortaya konulmasıdır; tüm iletişim yollarında kendi görüş ve düşüncelerimizi aktarmak amacı ağır basabilir ve görüşmeleri başlatan biz olabiliriz. İletişim kurmak için en iyi saatler, sabah saatleri olacaktır; ifadelerimizi dile getirmek te hiç zorlanmayacağız. Ticaret türü işlerle ilgilenmek,  bir atılım yapmak için kaçırılmaması gereken bir fırsat ayrıca; tecrübelerimizi arttırmak ve yeteneklerimizi sınayabilmek için çalışabiliriz. Gelecekle ilgili planlar yapmak ve ileriye dönük ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek çalışmalara başlamak, bu transitin kolaylaştıracakları arasındadır.

13:00'te Ay, Koç burcuna geçiyor; bu geçiş öncü gruptaki Büyük Kare'yi tetikleyici etkide. Oldukça girişken, cesur hissedebiliriz, kendimize güvenimiz tam olacaktır. Denenmemiş olanı denemek, yeni başlngıçlar yapmak adına korkusuz olabiliriz. Zekamızı ön plana çıkaracak her meydan okuma bizi cezbedecektir. Rekabetçi özelliklerimiz, sanki damarlarımızda akıyor gibi, olayları bir tehdit gibi algılamak da mümkün.. Dezavantajı, malum, düşünmeden hareket ve olayların derinine inmeden görünenle sinirlerimizin zıplaması; dürtü ve heveslerimizin peşinden gitmek maalesef çok kolay.. Hedefimiz, her alanda birinci sırada olmak olacağından, önümüzdeki engelleri yıkmak için yeterli gücü hesapsız harcamak, yarar yerine zarar getirebilir.

20:26'da Merkür, Neptün ile oldukça olumlu bir görünüm sergileyecek; hele ki Merkür Güneş ile de etkileşimde iken.  Gizemli fikirler, güç durumları bile kolaylıkla çözebilme becerisi, soyut zeka, derinliğne görebilme ve bildiğimizden emin olduğumuz için de inatlaşma verebilecek bir transit. Tüm gizli, karışık, güç durumları çözebilmeyi isteme dürtüsü yükselebilir. Göz önünde olanı değil, derindekini, gizli olanı örtaya sermek adına tam doğru zamandır. Araştırma yapma, bazı konuları derinine inceleme isteği, özellikle edebiyat alanında yaratıcılık adına uygun bir akşam. Bir de bu saatlerde her hangi bir teklif alırsak, hemen karar vermek yerine, iyice araştırmak, her sorunun cevabını yerine oturttuktan sonra son sözü söylemek isteyebiliriz. Bu etki altında aldatılmamız, yanıltılmaya çalışmamız hatta kullanılmamız, suistimal edilmemiz pek mümkün olmayacaktır. Bu nedenle bu akşamı ve yarını, dikkatli kullanmak; uzun vadede bize büyük yarar sağlayabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder