22 Nisan 2014 Salı

22 Nisan 2014 - Astrolozi



Yılın en sert haftalarından birine girmiş bulunuyoruz.. Yukarıda gördüğünüz şekil, şu anda tam tamına gökyüzünü anlatmakta.. Bu tarz, damarlarımıza basan açılar, unutmamak gerekir ki büyük değişimler getirir.. Bugünlerde kendini belli edecek olan bazı ana hatlar, bir iki yıl içinde hayatlarımızda oluşacak büyük değişimlerin habercisi; zira güçlü Ay ve Güneş Tutulmalarının bir ya da iki yıl etki süresi olduğunu artık hepimiz bilmekteyiz. Korktuğumuz, çekindiğimiz, alışkanlıklardan sıkıca sarıldığımız her ne varsa, hepsi ile birden yüzleşeceğiz.. Değişime direnmeden, kapılarımızı yeniliklere açmak en doğrusu olacaktır.

Ay, Oğlak burcunda ilerlerken yeni güne merhaba diyor.. Bir gün evvelden Büyük Kare'nin tüm köşelerine dokunduğu için kendimizi depresif ve baskılanmış hissetmemiz normal. Bir çoğumuzda kemik ağrıları, cilt problemleri baş göstermiş olabilir. Sorumluluklarımıza ciddiyetle sarılmak ve üstlenmek, sistemli ve düşünerek yapılacak her hareket bugünlerde değerli, unutmamak gerek. 02:20'de Ay'ın Merkür ile yapacağı sert kare, ilişkilerde kritik saatlere neden olabilir. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından bu iletişim şeklimize de yansıyacaktır. İnanın uyku, bu saatler için önerebileceğim en uygun şey; zira olayları akışına bırakmak, söz ve davranışlarımızın üzerinde durmamaya çalışmak çok doğru olacaktır. Ani haber bombardımanı da bu saatlerde oluşabilir; sakin kalmakta fayda var. Ay, bu hareketinin ardından 07:17'de Kova burcuna geçene kadar boşlukta kalacak..

Sabaha Kova burcunun etkisi ile, son derece özgür, yaratıcı, az biraz "farklı", alışılmadık hisler içinde, sıradanlıklar arasında fark yaratma dürtüsü ile uyanabiliriz. Zeka gerektiren her aktivite ve uğraş, entellektüel yaklaşımlar, farklı olan her şey bugün aklımızı başımızdan alabilir. Grup aktiviteleri, sosyal ve insanlık adına yapılabilecek her uğraş adına uygun bir gün. Reformist, orijinal, şaşırtıcı fikirler havada dolaşabilir.. Duygular değil, bugün önde olan mantık olacaktır..

10:51'de Ay ve Güneş arasında, artık bugünlerin kadrolu açısı haline gelen sert bir kare oluşacak; başta kadın - erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde tansiyonun yükselmesine ve tüm davranışların gerginleşmesine neden olabilir. Alınganlık her zamankinden daha yoğun; küçük problemler farkedilmezse aniden krize dönüşebilir. Kenidimizi haklı görmekte ısrar etmek ve tüm olanları hak etmediğimizi düşünmek, yapılacak en yanlış şeydir; unutmayalım.. Bu kadrolu açı tüm gün etkili; kendimizi kutsuz ve hasta hissetmemize neden olacağından, enerjimizi yükseltmek adına her türlü çalışmayı tavsiye ederim..

22:27'de Büyük Kare'nin bir köşesi daha kesinleşiyor ve tamamlanıyor.. Mars ve Jüpiter karesi.. Bizim kadrolu iş başında yine.. Yüksek seviyeli bir enerji.. Çok ama çok dikkatli olmak şartı ile başarılı olmaya fırsat verebilir. Fakat acele davranmaya, bütün satır aralarını düşünmeden harekete geçmeye, rayına otrumasına fırsat vermeden oldu sanmaya itici bir sabırsızlık vereceğinden, tüm çabalarımızın boşa çıkmasına da neden olabilir. Kendimizi fiziki ve psikolojik yönden güçlü ve kuvvetli hissedeceğimizden tüm sınırlarımızı aşmak isteyebiliriz. Ancak sonradan ödememiz gereken bedel çok hoş olmayabilir. Düşünmeden, dikkatsice yapılacak hareketlerin kaza ile sonuçlanmasına neden olacak etkiler de oldukça yoğun..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder