4 Nisan 2014 Cuma

4 Nisan 2014 - Astrolozi


Haftanın son iş gününe Ay'ın İkizler burcundaki hareketi ile merhaba diyoruz; kıvrak zeka, espriler, huzursuz bir zihin, devamlı hareket halinde olma isteği ile haftasonuna hazırlanıyoruz. Sürekli değişik konulara yönelme isteği, yeni fikirler ve sosyal iletişimin öne çıkacağı bir Cuma yaşayacağız. Kararsızlık ve değişen ruh halimiz bizi zor duruma da sokabilir dikkat. Haberleşme, iletişim gün boyu hepimiz için önemli bir hale gelecek.

02:58'de Ay, Neptün'e sert bir kare yapacak; neyse ki saati itibarı ile pek etki altında olmayabiliriz. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transittir. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar daha önemli bir duruma gelebilir. Bu saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak, önemli konularda adım atmak pek tavsiye edilmez; zira yanlış yönlendirici bir etkidir. Zayıf bünyelerde alkol alımı ters etkiler verebilir; dikkatli olmakta fayda var.

14:41'de Ay, Uranüs ile olumlu bir etkileşime girecek; biraz huzursuzluk, telaş, acelecilik, garip bir heyecan verebilir. Kendimize ve bulunduğumuz ortamlara yeni bir hava vermek, değişiklikler yapmak, yeniden düzenlemek gibi bir dürtü hissedebiliriz. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz her hangi bir mekanda bile ufak da olsa değişiklik arayışı ya da durumları, olayların gidişini değiştirme isteği verecektir.

18:57'de Ay'ın Güneş ile olan olumlu açısı ise bazı karmaşıklar arasında bulunsak dahi, duygularımızı işe karıştırmadan nötr olarak kalabileceğimiz saatlere işaret ediyor. Duygularımızı kontrol ederek, bizi boğmalarına fırsat vermez ve böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Erkek - kadın ve otorite figürleri ile ilişkilerde, grup aktivitelerinde, ve arkadaşlıklar açısından olumlu bir enerji verecektir. Arkadaşlığın ve ilişkilerin yararlarının görüldüğü akşamüstü saatleri var önümüzde..

19:57'de Ay, Chiron ile sert bir açı yapacak; mümkünse bu saatlerde eksikliklerimiz üzerinde yoğunlaşmamakta fayda var. Hatalarımız, kendimizi eksik gördüğümüz noktalar bu saatlerde kafamızı meşgul edebilir; fazla takılmamak özellikle bardağın dolu tarafına konsantre olmak, bu güzel Cuma gecesinde daha yararlı olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder