5 Nisan 2014 Cumartesi

5 Nisan 2014 - Astrolozi



Haftasonuna tam da yakışır bir şekilde, Ay'ın İkizler burcunda hareketi ile giriyoruz; iletişim, bilgi, merak, hızlı zihinsel hareketler, bugün öne çıkacak özellikler.. İster yeni bir beceri edinmek olsun isterse enterasan sohbetlere katılmak olsun, dikkatimizi her ne çektiyse peşindek koşmak isteyebiliriz. Espriler, keskin kavrayış hatta bazen dedikodu ve alaycı tutumlar ve tabii çabucak herşeyden sıkılmak pek bir mümkün.

05:45'te Ay'ın Mars ile çok güzel bir üçgen açısı var; bu sayede sabah erken saatlerde her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyarak, kapasitemizde var olan özellikleri ortaya rahatça koyabileceğiz. Bizlerin gayreti olsa bile, yapmak istediklerimiz adete kendiliğinden oluşabilir. Hemen harekete geçmeye hazır bir telaş hissetmek ve konuşmalarımızın dadiğerlerini harekete geçirebilecek nitelikte olması mümkün. Ancak bu sabah giriştiğimiz işlerde, çabuk başlayıp da sonunu getiremeyenlerden olmamaya özen göstersek iyi ederiz.

17:55'te Ay, Merkür ile zorlayıcı bir etkileşimde olacak; iletişimde kritik saatlere işaret. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar, iletişim şekilleri, mesajlar, haberler sertleşebilir. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu akşam üstü saatlerinde konuşmamaya özen gösterin, zira işler ters gidebilir. Bu saatlerde sözlerin ve davranışların fazla üzerinde durmamaya dikkat edelim..

23:30'da Venüs sonunda rahat edeceği Balık burcuna geçiyor; doğasını pek uyuşmadığı, duygularını ifade edemediği Oğlak ve Kova burçlarından sonra, rahat nefes aldıracak. Bu geçiş ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/04/venus-balk-burcunda-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Bu geçiş sırasında Ay da Venüs ile olumlu etkileşimde ve ardından boşluğa giriyor; gece yarısındaki enerjiler neşe, mutluluk ve sevecen etkiler barındırmakta. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek için kaçırılmayacak bir fırsat; bence bu gece erken yatmayın. Yemek, içmek, sevmek saatleri diyebilirim..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder