10 Nisan 2014 Perşembe

10 Nisan 2014 - Astrolozi


Güne Ay'ın Aslan burcundaki hareketi ile giriyoruz; göz önünde olmaktan ve duygularımızı açıkça paylaşmaktan yana olacağımız  bir sabah yaşayacağız. Açık ve direkt hareketler, etrafımızdakileri yönetme dürtümüz, beğenilmeyi ve güçlü olmayı istemek sabah saatlerinde öne çıkan dürtülerimiz arasında..

02:12'de Ay, Mars ile olumlu bir etkileşime girecek; bu yukarıdaki özelliklerimizi daha da öne çıkarıcı bir etki. Kişilerle çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek adına olumlu bir enerji verecektir. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi girişimlerimize destek olabilir; tabii bu saatlerde ayakta olanlar için. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilmek ve geri adım atmamak isteriz. Nerde olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz saatlerdir.

05:27'de Ay, Güneş ile harika bir üçgen açı gerçekleştirecek; işte gerçekten hoş transitlerden biri.. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedeceğiz. Bu ruh hali içinde, rahat ve olumlu olmak mümkün olabilir. Erkek-kadın ve otorite figürleri başta olmak üzere sabah erken saatlerde tüm ilişkiler, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zamandır. Değerini bilirsek, gün içinde ihtiyacımız olacak enerjiyi depolamamıza yardımcı olacaktır.

Ay ve Satürn karesi.. 09:25.. Dedim ya, erken saatlerdeki enerjilerin değerini bilmek gerek.. Şimdi mum ile arar olabiliriz o saatleri.. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait bir açı çalışmaya başlıyor. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşüncelerin yoğunlaşması ve hayatın olduğundan daha kara görünmesi muhtemel. Duygular ve gerçekler birbirine uymayacak gibi.. İlişkilerde ama özellikle otorite figürleri ile olanlarda, bize zorluk ve baskı yaşatabilir. Önemli görüşmeleri mümkünse bugün yapmayın. samimi ve sıcak bir diyaloğa istesek de giremeyebiliriz. Mümkün olduğu kadar kendimizle ilgili karamsar düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz veya değersiz olduğumuz gibi bir fikre kapılmamalıyız. Bu açıdan sonra Ay, tüm gün hareketine açısız devam edecek; yani son açı olan söz konusu kare etkisini gün boyu hissettirebilir.. Yeni başlangıçlar ve girişimler için pek uygun bir gün gibi görünmemekte..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder