13 Nisan 2014 Pazar

13 Nisan 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe boşlukta açısısız olarak giriyor; saat 11:33'de ise Terazi burcuna geçiş yapacak.. Artık tamamen Ay Tutuması etkisine girmiş bulunuyoruz. Oldukça önemli ve tarih olabilecek gelişmeler önümüzdeki 1 -2 ay içinde şekillenmeye başlayacaktır.

Terazi burcunu iyi anlarsak; doğru adımları atmamız da daha kolay olacaktır. Terazi denge ve adaleti temsil eder; en önemli özelliği adil bir yarışcı olmasıdır. Her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmekte üstün yetenekleri vardır. Doğası adil olanı ortaya çıkarmaya iter. Doğru bildikleriniz ateşli bir biçimde savunamaz; sakin ve serinkanlıdır. Nezakete önem verir ve kavgaya girmesi zordur. Karışıklıklardan uzak durmaya özen gösterir; zor durumlar huzursuzluğuna neden olur, dengesini kaybeder. Tarafsızdır, karar vermekte, önce karşısındakinin fikrine saygı göstermesinden dolayı, çok ama çok zorlanabilir. Ancak, haksızlık karşısında tam bir savaşçıya dönüşebilir ve kendini savunamayan insanların kahramanı oluverir. Dengesini tekrara sağlayabilmek için de olayların muhakemesini yapar.. İyi bir dinleyici, iyi bir rehber ve iyi bir sırdaşdır.. Tabii bunlar Terazi'nin güzel yanları; yani olması gerekenler.. 

Terazi'deki Ay, Tutulma sırasında sert etkilere sahip.. İlişkilerindeki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve gölge yanlarını ortaya koyacaktır.. İki arada bir derede oldukça da daha huysuzlaşacaktır.. Ancak bizlerin izlemesi gereken yol, yukarıdaki paragrafta anlatmaya çalıştıklarım.. Yönetici gezegeni Venüs'ün konumu uyum, denge ve güzellik adına bize desteklerini gönderecektir. 

Gün boyunca pek kaydedeğer açısı olmayan Ay'ı bu açıdan değerlendirmek istedim bugün.. Terazi'nin olumlu yönlerini uygulamaya çalışmak, bizi sert etkili gökyüzü enerjilerinden biraz olsun koruyabilir diye düşündüm.. Zor bir haftaya giriyoruz; Venüs'ün gücü yanımızda.. Güvenle ve sevgi ile ilerlemek yolumuzu açacaktır.. Bugün sevdiklerimizle ve ailemizle vakit geçirmek, güzellilerle uğraşmak, doğada yürüyüşler yapmak olumlu enerjileri depolamamıza yardım edebilir.  Herkese iyi Pazarlar....


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder