20 Nisan 2014 Pazar

20 Nisan 2014 - Astrolozi


Ay, Yay burcunda ilerleyerek haftanın son gününe giriyor; iyimserlik, yardımlaşma, bilgi paylaşım konuları gece yarısı saatlerinde bizler için önemli olacaktır. 04:16'da Güneş ile yapacağı harika üçgen açı sayesinde, gece yarısının ardından kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedeceğimiz saatler yaşayabiliriz. Her konuda samimi, rahat ve olumlu olabilmek, olumlu enerjilerin devrede olması mümkün. Geç Cumatesi gecesi için, grup ilişkileri, aktiviteleri, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir saat dilimi olacaktır. 

Güneş ile açısının ardından, çok kısa süreliğinie boşluğa girecek olan Ay, 04:27'de Oğlak burcuna geçiş yapacak; sğlıklı düşünebileceğimiz, sorumluluklarımızın farkında ve işkolik olabileceğimiz bir kaç gün var önümüzde. Bu sürede elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımız gibi, etrafımızdakilerden de aynı gayreti bekler olabiliriz. Azim ve disiplin eşliğinde, amaca ulaşmak adına her türlü zorluğu göze alabilmek mümkün olacaktır.

06:55'te ise bu kez de Güneş, burç değiştirmekte; bir ay boyunca Boğa burcunda hareket edecek.. Güzelliklere olan ilgimizin artacağı, asaletin, uyumun ve ihtirasların önem kazanacağı bir ay var önümğzde. Bahar yorgunluğunun verdiği tembellikle daha yavaş hareket edebilir, işlerimizi şansa bırakmadan üzerimize aldığımız projeleri her ne pahasına olursa olsun bitirmek isteyebiliriz. Aceleden hoşlanmayacağız; zorlansak bile adımlarımızı hızlandırmayabiliriz. Kolay sinirlenmesek de, öfkelendiğimizde gerçekten korkunç bir ifadeye bürünebiliriz. Maddesel ego, para ile ilgili işler, doğa, sanat, lüx, güzellikler; bu ay içinde öne çıkacak anabaşlıklar olacaktır. Amaçlarımız için istikrarın ve dengeli çalışmanın önemini farkedebiliriz. Uzun vadeli hedefler, her zamankinden daha fazla kafalarımızı meşgul edecektir. Duygusal ve fiziksel olarak kendimizi güvende hissetmek, duyularımızla kendimizi ifade etmeye çalışmak, maddiyata düşkünlük ve sahip olduklarımızı kaybetme duygusu ve tabii, çatışma durumlarında da inanılmaz inatçı olmak, çoğumuz için kaçınılmaz olacaktır. Anahtar kelime; sorumluluk ve sadakat.. Tabii aynı şeyleri, etrafımızdan da talep ediyor olmak oldukça mümkün..

Zor etkilerin baskın olacağı bir haftaya giriyoruz. Bugün 10:28'de kesinleşecek Jüpiter ve Uranüs arasındaki sert kare ile etkiler start almakta.. Beklenmedik, ama istenmedik şekilde şans yaratarak hayatımızı aniden değiştirebilecek bir transit. Uygulanması pek mümkün olmayan, aşırı iyimserlik ve idealistlik verici etkisi huzursuz, sabırsız, hemen sonuca varma, sıkı ve hırslı olma, sorumsuzca özgür olma, abartılı ama gerçeklerle pek bağdaşmayan davranışlara eğilim verir. İçsel dürtüler macera, uçuk seyahatler, hiçbir maksada yaramayan aktivitelere itebilir. Beklenmedik güçlükler doğabilir, değişik din, kültür ve inanış biçimleri ile ilgili organizelere ilgi duyulabilir. İlişkiler arasında rahatsız edici durumlar belirebilir. Düşmanca davranışlar, birbirini mat etme, geride bırakma gibi tavırlar doğabilir. Bu dönemlerde yapılacak en doğru şey, doğal dürtülere kapılmadan sakin kalmak, çıkan fırsatları objektif görmeye çalışmak, mümkün olduğ kadar çılgınca işlere kalkışmamaktır. Unutmayalım bu etkiler tüm haftaya damgasını vuracaktır.

16:15'te ise Ay ve Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir, yardımlaşma kendimizden ödün verecek hale gelebilir. Dua, niyet, ruhani çalışmalar için olumlu saatlerdir. Fazla iyi niyet, suistimale neden olabilir; bu noktada dikkatli davranmakta yarar var..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder