12 Nisan 2014 Cumartesi

12 Nisan 2014 - Astrolozi


Ay, haftasonuna, Başak burcunda ilerleyerek girmekte; serinkanlı ve olgun görünerek, pratik ve maddesel tavırlar içinde olmak bugün mümkün olacaktır. Attığımız her adımı belli bir sisteme oturtmaya, kendimize özgü yöntemler kullanarak günümüzü düzene sokmak isteyeceğiz. Başka insanların kaçtığı, titizlik gerektiren, her türlü sıkıcı işle başa çıkmakta üstümüze yok.. İşlerin üzerinden emin olmak adına defalarca geçmek, gün sonunda bizi yorabilir. Gereğinden fazla alçakgönüllü davranmak, hak ettiğimiz mükafatları almakta bize zorluk çektirebilir..

01:46'da Ay, Jüpiter ile olumlu bir etkileşimde olacak; bu geceyi uzun tutanlar için oldukça keyifli saatlere etki edecek etkiler. Kendimizi iyi hissetmemize, ve çevremizle birlikte olmaya iten enerjiler barındırıyor. Etrafımızdakilerin rahatı ve mutlulukları ile her zamankinden fazla ilgilenebilir, gerekirse yardımlarımızı esirgemeyebiliriz. Yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak aktiviteler herkese yarar sağlayabilir. Pazarlama, halkla ilişkiler, ikna etme gerektiren her işle ilgili destekleyici etkiler mevcut..

03:52'de ise Ay bu kez de Pluto'ya harika bir üçgen ile bakacak; duygusallığı canlandırıcı ve güçlü hissettiren bir transit. Bir fikri kafaya takıp, esiri olmak da mümkün tabii.. Bu aradaki dengeyi iyi oturtabilirsek, inatla amaçlarımız doğrultusunda güçlü kararlar alabiliriz. Tabii bu açı etkisi ile yükselecek ihtiraslara da gem vurmak gerekebilir.

Tüm gün etkisinde olacğımız, 05:23'te kesinleşecek olan Venüs ve Neptün kucaklaşması; uzun zamandır etkisini gösteremeyen Venüs için harika etkiler barındırıyor. Herşeyi güzel, renkli ve sevilmeye değer gösterme gücü olan, ilgi uyandırıcı, kişiliklerin idealist yanlarını hareketlendirici bir transittir. Sanatsal, yaratıcı ve güzelleştirici enerjiler havada uçuşacaktır. Hayallerimiz hareketlenebilir, uygulanmaya, meydana çıkmaya zorlayıcı olacaktır. Özellikle sanatçılar ve güzellik ile ilgili konularda işleri olanlar için oldukça verimli ışıldaya bir gün, bugün.. Zararlı yönleri derseniz, kendimizi sadecec güzele yönlendireceğimizden bunun dışındaki her şeyi görmezden gelebiliriz; tabii sonunda hayal kırıklıkları da yaşamak mümkündür. Romantik ve tüm ilişkilerde hem olumlu hem olumsuz etkileri olacaktır. Biraz da bencillik verebileceğinden, ilişkilere sadece kendi yönümüzden bakabiliriz. Ama gerçekler de çok farklı olabilir. O yüzden gerçeklerden uzaklaşmadan bu enerjileri yapıcı kullanabilmek hepimize yarar sağlayacaktır.

20:11'de Ay ve Satürn arasındaki olumlu görünüm ile bu akşam kendi başımıza kalmak isteyebilir, daha sakin bir hal takınabilriz. Ciddi konular üzerinde, ciddi kişilerle, önemli görüşmeler için oldukça olumludur. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir akşama hazır olun; ayaklarımız yere sağlam basacaktır. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak bu akşam mümkün.. Ay bu açıdan sonra boşluğa girecek ve günü boşlukta bitirecek..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder