28 Nisan 2014 Pazartesi

28 nisan 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya giriyoruz.. Başlangıçlar, her zaman yepyeni umutlar barındırır içinde.. "Bu hafta bunu mutlaka halledeceğim..", "Bu hafta onunla mutlaka konuşacağım.", "bu hafta sonunda ilk adımı atacağım.." gibi gibi, bu liste daha böyle uzar gider. Hepimiz bir süredir Büyük Kare'nin etkileri ile bir o yana bir bu yana çekildiğimizi, uzadığımızı hissediyoruz; sanki herşey bir arada oluyor gibi.. Çoğunuz belki de diyorsunuz ki, ne karesi ne büyüğü; hep benim başıma geliyor zaten, bıktım artıkk.. Büyük Kare diye anlatmaya çalıştığımız şey, gökyüzünün bizi iteklemesinden başka bir şey değil; yepyeni şartlara, daha önce denemediğimiz durumlara.. Ama bizler hep içimizde bir yerde o küçük çocuğun güvende, sarıp sarmalanmasını istediğimizden, bir türlü kundağı açamıyoruz.. Halbuki artık yumurta kapıya dayandı. Herkes potansiyelleri çerçevesinde, haritalarımızın ilgili ev konularında, o meşhur dört köşeden darbeleri yiyerek, bu alanlarda reform yapmaya zorlanıyoruz.. Zira biz bunu beceremedik, eğer zorlu tecrübeler yaşıyorsak bilin ki daha evvel bunu becerememişiz.. Ama artık seçenek ya da kaçış kalmadı.. Kedi, fareyi buldu.. Karar verme vakti geldi, özgürlük mü, tutsaklık mı??

Ay haftaya Koç burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; yönetici gezegeni Mars malum geri harekette.. İçimizde kaynayan bir volkan homurdanıyor sanki.. Ay'ın açısız hareketlerinde yeni girişimler, başlangıçlar önerilmez; zira açısı ya da bir yöne bir bağlantısı bulunmamaktadır. Başlanan işlerde de bu enerji oluşabilir; netsizlik, belirsizlik, bir türlü sonu gelmeyen başlangıçlar..

17:23'te Ay Boğa burcuna geçiş yapacak; haftasonun hareketli, yüksek enerjiden sonra daha sakin, sabırlı, ayaklarımız yere basarak günün sonu getirebiliriz.  Daha uyumlu ve çekingen tavırlar sergilememiz mümkün. Koç burcunun enerjisi gibi öne atlamak yerine, beklemeyi tercih edebiliriz. Bir girişimde bulunurken tüm ihtimalleri gösden geçirmek isteyecek ve yeni fikirlere hemen atlamayacağız. Aceleyi hiç sevmeyebiliriz bugünlerde.. Güzel olan herşeye artan tutkumuz bizi keyife ve konfora sürükleyebilir.. Bu arada Ay artık tamamen yarın gerçekleşecek Güneş Tutulması etkisine girmiş bulunmakta; herkes için doğru başlangıçlara vesile olmasını dilerim..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder