2 Nisan 2014 Çarşamba

2 Nisan 2014 - Astrolozi






Ay, güne Boğa burcunda ilerleyerek giriyor; istikrar ve denge, uzun vadeli hedeflere sahip olma, sabır, duygusal ve fiziksel güvende olabilmek, günün öne çıkan ana başlıkları.. Fiziksel keyifler bugün bizler için önem arzedecektir; çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, teninizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi bir yemeğin verdiği zevklere dürtü hissedebiliriz. Sahip olduklarımızı kaybetme korkusu, onlara sıkı sıkıya tutunmamıza neden olabilir. Fikir çatışmalarında, inatçı tavırlar sergilememiz, zorluklarla istikrarlı bir şekilde mücadele becerisi, bugün olası hallerimiz..

Ay, günün ilk açısını 04:45'te Jüpiter'e olumlu bir görünüm ile yapacak; çevremizdekilerle birlikte hareket etmek ve duygusal bağımızı güçlendirmek için yardımcı bir etkileşim. Çevremizdeki olaylara daha fazla ilgilinmek ve gerektiğinde yardımda bulunmak mümkündür; aslında tam bir karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma saatleri diyebiliriz. Kısa dönemli grup aktiviteleri, pazarlama, halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren çalışmalar için, olumlu etkiler barındırır. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet tarsı girişimlerde uyumlu enerjiler sunuyor. Bu saatlerde, ailevi ve milli duygularda, kendimizi güvende hissetmek önem arzedebilir.

08:29'da Ay ve Pluto arasında olumlu bir üçgen açı gerçekleşiyor; duyguların güçlü aktive olabileceği bir sabah olacaktır. Bir fikri kafaya takıp onun esiri de olabilir ve duygularımızın kontrolü altına girebiliriz. Üzerinde çalıştığımız konuların derinini araştırmak, gerçek anlamlarını merak etmek adına da etkiler barındırmakta.

10:08'de Güneş, Yeni Ay gününden beri etkisinde olduğu Uranüs ile kavuşumunu kesinleştirecek; hoşa giden veya ters gelen etkileri bulunmakta. Gökyüzünde özellikle öncü grupları etkileyecek olan T- Kare güçlü olarak tetiklenecektir. Güçlü kişilik, özgürlük, çekicilik artışı adeta mıknatıs gibi kendine çekme, hal, tarz, davranış, düşünüz ve görünüşte orijinalite verecektir. Liderlik rolünü güçlendirici bir etkidir ve organizatörlük kapasitesi de yüksektir. Heyecan veren ani deneyimlere istek artabilir. Ayrıca bilimsel, teknik girişimler, astroloji, parapsikoloji gibi alanlar için de kapasiteli bir etkidir. Ani gelişebilecek durumlar, skandal niteliğinde de oluşabilir. Haritalarımıza bağlı olarak, ani gelişmeler yaşayabiliriz. Gün geneline yayılacak olan bu etki, gün boyu gergin bir hava yaratabilir; ani ve düşünmeden yapacağımız hareketlerden uzak durmakta, sağduyulu davranmakta fayda var.. Önümüzdeki bir kaç gün kazalara ve bazı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanızı öneririm.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder