16 Nisan 2014 Çarşamba

16 Nisan 2014 - Astrolozi


Dün, 10:42'de gerçekleşmiş olan Ay Tutulmasının ardından boşluğa giren Ay, akşam 19:19'da Akrep burcuna geçti.. Düşmanlık ortamlarında bile hayatı kolaylaştırabilecek güçlü kalkanlarımız devrede olacaktır. Zor durumlar karşısında kontrolümüzü kaybetmeyeceğimiz, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya pek dökmek istemeyeceğimiz, gizli dünyamızı kendimize saklayacağımız bir gün.. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar sergileyebiliriz. İçimizde fırtınalar kopsa da, kendimize güvenimizden, yüzeyde sakin kalmayı başarabiliriz. Dünkü sert öncü enerjilerinin ardından, daha sabit etkiler devrede olacaktır..

07:38'de Ay, Neptün ile harika bir üçgen açı yapacak; hayallere daldıran, düşler kurdurtan bir transit. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek adına olumlu kullanılabilir. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru iç duyumlar almak için elverişlidir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst seviyede kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş kaftandır. Dualar, niyetler, ruhani ve mistik çalışmalar için de uygun bir sabah.. Bu sabah ki rüyalarımızı bir kenara not etmekte de fayda var..

Gün genelinde etkili olacak, ancak 14:15'te kesinleşecek olan Merkür ve Mars karşıtlığı; sinirlilik, asabiyet, kararsızlık gibi etkiler gün boyunca verebilir. Mantığımızın kabul ettiği şeylerle, yapmak istediklerimiz arasında çekişme yaşanabilir. Tartışmaya, anlaşmazlıklara dönük konuşma tarzı ve düşünce modeli yaratan bir transit olacaktır. Her an, her durumdan, sebepli veya sebepsiz gerilmeye hazır, kızgın hissedebiliriz. Hiçbir iletişim tarzı ve modeli için uygun enerjiler bulunmayacağından bu alanlarda dikkatli olmalı; çalışma alanlarında parasal veya işlevsel durumlarda da güçlüklere, ertelemelere veya çözülmelere karşı da önlem alınmalı.. Kişisel ego kimliğinden uzak, çok konuşan ve tartışan, duygularına çabuk kapılan bir tarz alınabilir. Kardeşler, yakın arkadaşlıklar, akrabalar hatta komşular, bu gergin ego ile tanışabilirler..

16:07'de Ay'ın Venüs ile bizi rahatlatacak bir üçgen açısı gerçekleşecek; bu biraz biziz rahatlatacaktır; çevremizdekilerle beraber güzel zaman geçirebileceğimiz, dostluk saatleri olabilir. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri bir süreliğine örtecektir. Güzel şeyler yapmak, güzel şeyler almak ve lezzetli bir yemek için hoş saatler..

18:47'de ise Ay bu kez Jüpiter'e bir üçgen açı ile bakacak; harika bir akşamın müjdecisi adeta.. Çevremizdekilerle sıcak, arkadaşça bağlar kurabilir, yardımlaşma ve karşılıklı destekleşim içinde olabiliriz. Şans, mutluluk, bilgelik enerjileri, üzerimizdeki bir kaç gündür oluşan sert etkileri yumuşatacaktır. Hayatın farklı yönlerine eğilmek, duygusal ve bedensel tecrübeler yaşamak adına harika bir akşam var önümüzde, değerini bilelim..

19:45'teki Ay ve Pluto arasındaki olumlu görünüm ile de derin duygularımız, hislerimiz canlanacaktır. Köklü ve güçlü olan duygularımızı aktive edecektir. Bazı konuların derinini, altlarında yatan esas nedenleri tesbit edebilme açısından çok olumlu.  Bu saatlerde, aslında var olan bir konuya olan ilgimizin açığa da çıkması olası..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder