24 Nisan 2014 Perşembe

24 Nisan 2014 - Astrolozi


Varsın Ay güne boşlukta girsin, varsın gökyüzünde büyük abiler kendileri gibi Büyük Kare oluştursun.. An'da bulacağımız ufacık bir mutluluk, tüm zorlukları kolaylaştırır.. Ufacık bir gülücük bile olsa üzerimizdeki tozların dağılmasına neden olur.. Yepyeni bir güne Ay'ın Kova burcundaki açısız hareketi ile başlıyoruz. Birkaç gündür zihnimiz çok çalıştı; ancak 09:55'te Ay'ın Balık burcuna girişi ile duygular, sezgiler, sevgi, şefkat ve merhamet çok daha öne çıkacaktır.. En azından kendimizi duygusal olarak daha kuvvetli hissetmek, moralimizi yerine getirebilir. Çevremizle ilgilenmemiz gerektiğini düşünebilir, duygusal iniş ve çıkışlar sayesinde mutsuzluk ya da sevinç gösyaşlarına boğulabiliriz. Duygusal incinmelere karşı daha hassas olacağımızdan, patlamalar da yaşamamız mümkün. Merhamet duygusu oldukça güçlü olacaktır; bunu abartmamakta fayda var, zira ardından tüm dünyanın yükü omuzlarımızda gibi hissetmek olası.

13:40'da Ay Merkür ile olumlu bir etkileşime girecek; öğle saatlerinde iletişim ve haberleşme trafiğini arttırıcı bir etkisi var. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar yapmak kolaylaşacaktır. İnsanlar arasında sıcaklık ve yumuşaklık etkisi yaratır. Geleceğe dönük planlar, programlar kafamızda uçuşabilir.

17:13'te ise Ay bu kez de Güneş ile yine olumlu bir açı yapacak; olayların kargaşası arasında rahat bir nefes alma molası tarzında, duygularımızı kontrol ederek, bizi boğmalarına engel olabilir ve durumlar üzerinde kolayca konsantre olabiliriz. Erkek-kadın, ototrite figürleri ve tüm ilişkiler açısından yapıcı enerjiler barındırmakta. Gerçek duygu bağı üzerine kurulu arkadaşlıklar için harika bir akşam üstü olacaktır. Kendi ihtiyaçlarımızı düşünürken, başkalarının da haklarını göz ardı etmeyebiliriz. Arkadaşlığın ve dostluğun yararlarının en fazla görüldüğü saatler diyebiliriz.

21:49'da Ay Neptün ile kolkala girecek; kolay farkedilmese de oldukça kuvvetli bir etkidir. Çevremizde olan herşeye karşı hassasiyetimiz artacaktır. Değişik fantaziler, fark etmeden gerçeklerden uzaklaşma görülebilir. Bu akşam alkol alımına dikkat etmekte fayda var; her zamankinden daha zayıf olabiliriz. Kuşkulara ve aldanmaya açık olabileceğimiz bir akşam olacağından, dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara da neden olabilir. Yoğun merhamet duygumuz da, suistimale açık olabilir; dikkat etmekte fayda var.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder