11 Nisan 2014 Cuma

11 Nisan 2014 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay, 01:07'de Başak burcuna geçiş yapıyor; zekamızı bugün hangi fikrin bizler için daha yararlı olacağını keşfetmek yolunda kullanacağımız bir gün olacak. Seçicilik, başakalrına yararlı olabilmek, titizlik ve sistemli çalışma bugün için anahtar kelimelerimiz. Hizmet, insanlar için birşeyler yapabilmek, bir insanı sevindirebilmek, bizi mutlu etmeye yetebilir. Detaylar arasında kaybolabilir hatta bütün resmi bile detaylar yüzünden kaybedebiliriz. İnanılmaz eleştiri kapasitemiz, ters etkilerde sevimsiz durumlara neden olabilir dikkat..

12:54'te Ay, Venüs'ün karşıt pozisyonuna yerleşecek; insanlarla iletişim ve ilişki kurma isteğini arttırıcı bir etki içermekte.. Her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünceye sahip olmak kolaylaşacak. Yoğun ilişkiler içinde olmak isteyebiliriz. Başakalarının bunu isteyip istemediği de pek bir umurumuzda olmayacaktır; bu tatsız durumlara yol açabilir. Bir iyi yönü ise; problemli olan ilişkilerimizdeki uyumsuzluğu ortaya çıkarabilecek ve konuyu netleştirebilecek bir fırsat sunabilir. İsraf ve aşırılık da verebilen bu sıtlık, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. Malum, dengeleri bozmamak en hayırlısı olacaktır..

14:20'de ise Ay, bu kez de Venüs'ün üst oktavı Neptün ile karşıt pozisyonlara gelecek; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh hali içine çeken bir etkidir. Belirsiz hissedişler ve çok aşırı hassasiyet kafa karıştırabilir ve suistimale yol açabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe de işin cabası olacaktır. başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz hakkınd abile yanlış düşünebiliriz. Bilinçaltındaki komplekslerimiz uyanır ve bunun sonucu tepkilerimiz gerçeklere göre değil bunlara göre oluşur ve tabii yanlışlara yol açar. Basit olaylar bile cesaretimizi kırabilir. Zayıf bünyelerde, kendimizi korumak adına dünyayı tozpembe gösterecek maddelere sığınma hali bile ortaya çıkabilir. Bunun yanında tepki olarak alerjik reaksiyonlarla da karşılaşabiliriz. En iyisi bu saatlerde önemli işleri bir kenara bırakarak, biraz kendi başımıza kalmayı deneyebilir ve dua, niyet, meditasyon çalışmaları yapabiliriz. Olumlu düşünceler bizleri bu belirsizlikten biraz olsun koruyacaktır..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder