9 Nisan 2014 Çarşamba

9 Nisan 2014 - Astrolozi


Bugüne kadar doğruluktan ayrılmadıysanız, olaylar karşısında kontrolünüzden emin olgunlaştıysanız, artık biraz dizginleri gevşetip, hayatı ti'ye alma günleri geldi bence.. Enerjiler o kara yoğun ve sert ki; sözlere, kelimeler, detaylara fazla takılmamakta bu aralar fayda var.. Kendimizden eminsek, bizleri kolay kolay hiç bir şey sinirlendirmeyecektir; bundan emin olun.. (Niye mi böyle başladım yazıma ??... şışştt kimse duymasın, 00:03'te Güneş ve Mars karşı karşıya meydan muharebesi tadındalar..)

Söz konusu karşıtlık; geçmişteki olayları ve ilişkilerinizi nasıl ele aldığınıza bağlı olarak olumlu veya olumsuz bir neticeyle noktalanma zamanlarına işaret edebilir. Olaylar yaklaşma biçimimiz negatif ise bu transitte karşılaşacağımız durumlar sinirlenmemize, öfkelenmemize ve mücadeleye girişmemize yol açabilir. İnsanlardan gelebilecek etkileri ters algılayabilir ve kendimizi sıkıntıya atabiliriz; tabii sonuç hüsran ve yenilgi olabilir. Ancak ılımlı bir yapımız varsa bu zıtlaşmadaki enerjiyi, çalışma ve mücadelemizi olumlu yönde güçlendirerek zafer kazanmak yönünde kullanabiliriz. Etrafımızdakilerle mücadele etmek zorunda kalsak dahi, bu bizler için yıkıcı değil ders alıcı nitelikte ve kendimiz hakkında bazı şeyleri idrak ettirir tarzda sonuçlanabilir. Tabii her iki durumda da, bu etkinin şaşırtıcı ve kışkırtıcı özelliğini yine de unutmamakta fayda var..

Ay bugün de Aslan burcunda ilerlemekte; içimizdeki çocuğun biraz oyuna ihtiyacı olabilir.. Cesaretli, lider ve mağrur özellikler eşliğinde etrafımızın insanlarla çevrili olmasını ve pohpohlanmayı pek bir isteyebiliriz. Alacağımız övgüler ve iltifatlar bize en iyi taraflarımızı sahneye çıkarabilmemiz için gereken güveni verecektir. Yaratıcılık ve drama yeteneğimiz de tavan yapacaktır bugün; detaylarla uğraşmak yerine yakınlarımıza zaman ve enerji harcamak isteyebiliriz.

14:50'de Ay, Uranüs ile güzel bir üçgen açı yapacak; yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç duyduğumuzdan, delilik olarak nitelendirebileceğimiz şeyşer yapmak kolaylaşacaktır. Her zamankinden değişik ortamlarda ve alışılmadık arkadaş ve gruplarla zaman geçirmek, ve özgürce istediğimizi yapmak bizlere kolay gelebilir. Hızlı gelişebilecek olaylar, ani hareketlere, durumlara, bazen de çevremizdekilerde tedirginliğe neden olabilir.


Astrolozi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder