17 Nisan 2014 Perşembe

17 Nisan 2014 - Astrolozi


Ay'ın Akrep burcunda ilerlemesi ile yepyeni bir güne başlıyoruz; derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin ve hayatı ciddiye alma yönündeki düşüncelerin yoğun olduğu bir gün var önümüzde.. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade ile karşımıza çıkabilecek her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü bir askere dönüşmek mümkün.. İnatçı ve azimli olmak, güçlü duygularımızla bizi kontrolcü bir kişiliğe dönüştürebilir. Algılama gücümüz de yüksek olacağından, aptal insanlara tahammülümüz bugün azalabilir..

00:01'de, güne geçişin hemen ardından Ay ve Chiron arasında harika bir üçgen oluşacak; bu saatlerde, hatalarımızın, eksiklerimizin farkında olacağız. Bu yönlerimizi törpülemek ya da geliştirmek adına kararlar alabilir, daha iyi hisstememizi sağlayabiliriz. Yanlışlarımızdan dersler çıkarmak ve önlemlerin peşine düşmek mümkün.. Bu esnada alınabilecek kararlar yaralarımızı saracağı gibi, bazı şeyleri kabul edebilmenin huzuru bize çok iyi gelecektir.

10:10'da Ay ve Satürn kucaklaşıyor; özellikle sabah saatlerinde duygularımızı, içimizdeki gizli düşüncelerimizi daha bir saklama ihtiyacı duyabiliriz. Bulunduğumuz ortamdan sıyrılma, yalnızlık kalma duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir süre olacaktır. Şayet depresif bir tipseniz, bu saatlerde daha dikkatli olmakta yarar var; zira birden ipleriniz kopabilir. Ev ile ilgili bazı konuları abartabilir, bunları yük olarak görebiliriz. Düşündüklerimiz ve gerçekte yaşadıklarımız arasında bir mücadele olabilir. Önemli kararlar verirken dikkatli ve objektif olmaya dikkat etmeli; engeller, gecikmeler karşısında moralimizi bozmamalıyız. Ay, bu kavuşumdan sonra boşluğa girecek ve tüm günü açısız geçirecek.. Yeni girişimler yerine, elimizde birikmiş, bitirlmeyi bekleyen uğraşlara yoğunlaşmak daha doğru olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder