19 Nisan 2014 Cumartesi

20 Nisan - 26 Nisan 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Güneş'in, hafta içi de Merkür'ün 2. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunca maddi alanlarda yeni fikirler, bu konuların hayatınızda önem kazanması, özdeğerinizin artışı gibi alanlar sizin için önem arzedecek..Maddi olarak kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz ve bu nedenle girişimlerde bulunabilirsiniz, tüm iletişim yollarını aktive edebilirsiniz. Bu alanlarda görüşmeler yapmak ve imzalar atmak, seyahatler için uygun bir dönem. Tüm haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, önemli köşe evlerinizi ilgilendirmekte; sağlık, ikili ilişkiler, ev / aile, kariyer alanlarında değişik problemlerle uğraşmak durumunda kalabilir, dört köşeye çekilebilirsiniz. Agresyon, hırs ve intikam türü düşük frekanslı tüm hislerinizden kurtulmaya çalışmalı, değişime ayak uydurmalısınız.. Önemli girişimler açısından çok uygun bir hafta değil. Bu haftayı şartlara uymaya, hoşgörü ve sevgi enerjisini yükselterek affediliğinizi devreye sokarak geçirmeye bakmalısınız. Sizin için önemli olan alışkanlıklarınız, düşünce kalıplarınız artık değişim yolunda; direnmemek ve yeni şartlara uyum göstermek, en doğru davranış biçimi olacaktır; bu şekilde Büyük Su Üçgeni'nin de yardımınu kazanabiliriz. Acelecilik ve sabırsızlık, kazalara, hastalıklara neden olabilir; bu konuda ayrıca dikkatli olun....
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Güneş'in, hafta içi de Merkür'ün bir ay boyunca kalmak üzere burcunuza geçiyor. Bu sürede kendinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebilme şansı yakalayabilir, ikili ilişkiler açısından yeni oluşumlara imza atabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve dış görüntünüzle parlayacağınız bir dönem olacaktır. İletişim tarzınız ve fikirleinizle öne çıkabilirsinzi. Bu dönem anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak, seyahat organizasyonları için uygun. Tüm haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, çalışma hayatınız, sağlık durumunuz, varsa evcil hayvanlarınız, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat alanlarınız ve kardeşleriniz, komşularınız ile ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Özellikle trafikte ve seyahatlerinizde dikkatli olun. Çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde agresyon oluşabilir. Bu zorlanmalar sizi psikolojik olarak rahatsız edebilir, sinirlerinizi yorabilir..Ancak, sosyal çevrenizden ve fikirlerine önem verdiğiniz arkadaşlarınızdan yana şanslı olacaksınız. Büyük Su Üçgeni ise bu tarz yardımlar sakinliğinizi korumanıza yardımcı olabilir ve yeni çözüm yolları üretebilirsiniz; ortaklaşa ve toplu yürütülen işlerden yana şanslısınız. Yeni ortaklık/evlilik fikirleri, umutlarınızı yeşertebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü Güneş'in, hafta içi de Merkür'ün 12. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunca daha kendinize dönük yaşak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz; bazı konulara takıntı haline getirmeye meyilli olabilirsiniz. Gizli saklı işlerden, dedikodulardan uzak durmanızda bu dönemde fayda var; bu süreyi iç gözlem yaparak, hatalı yanlarınızı tesbite çalışıp bir hazırlık dönemi tadında geçirmenizde fayda var. Tüm haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, maddi alanlarınızı, ortaklaşa gelirlerinizi, çocuk, aşk, yaratıcılık ve sosyal hayatınızı etkileyebilir. Bu ana başlıklar arasında dört bir köşeye çekilebilirsiniz; harcamalarınız artabilir. Bir iyi tarafı, daha önce farketmediğinizi bir yeteneğinizin öne çıkabilmesidir. Bu yüksek enerjiyi yaratıcılığınızı arttırmak açısından kullanmanızı, yeni çözüm yolları üretmekte kullanmanızı tavsiye ederim. Sevgiliniz, çocucuklarınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde obkektif olmanızı ve agresyondan uzak durmanızı öneririm. Bunun. yanında oluşacak. Büyük Su Üçgeni sayesinde ise kariyer anlamında sorumluluklarınızın farkında olmanız, saygınlığınızın artmasında ve çalışma hayatınızda ise güzel haberlere neden olacaktır; hayata karşı duruşunuz sağlamlaşabilir. Sağlığınızla ilgili olarak da güzel haberler var; diyet ya da egzersiz programlarına başlamak açısından uygun bir dönem. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü Güneş'in, hafta arası ise Merkür'ün 11. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunca sosyal hayatınız, çevreniz ve üyesi olduğunuz gruplar sizin için önem arzedecek. Çevrenizde, fikirleriniz kabul görebilir, tavsiyeleriniz işe yarayabilir, sosyal çevreniz ile ufak seyahatler, eğitim programları düzenleyebilirsiniz. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, önemli köşe evlerinizde etkili olacak; sağlığınız, ikili ve tüm ilişkileriniz, aile / hane, kariyer konuları arasında dört bir köşeye  çekilebilirsiniz. Egosal tüm hareketlerden uzak durarak olaylara objektif yaklaşmanızda fayda var. Acelecilik ve sabırsızlık size zarar getirebilir, ayrıca yemenizi ve içmenizi abartmayın. Değişecek şartlar karşısında esnek olmak, alışılmış kalıplar üzerinde ısrarcı davranışlar sizi zora sokacaktır. Önünüze aniden çıkabilecek fırsatları enine boyuna araştırmanızda ve düşünerek hareket etmenizde fayda var. Bunun yanında oluşacak Büyük Su Üçgeni sayesinde ise çocuklarınızla ilgili eğitim konularında, yurtdışı, hukuk, seyahat, medya, internet alanlarında yaratıcılığınızı konuşturmak ve en önemlisi aşk açısından şanslı bir hafta var önünüzde. Bu ana başlıklar altında yeteneklerinizi keşfetmek ve doğru adımlar size başarı getirecektir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 10. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunda, kariyer ve otorite figürleri ile ilişkileriniz sizin için önem arzedecektir. Kariyer alanında fikirleriniz, önerileriniz, değerinizi yükseltebilir, bu alanlarda, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler ypğunlaşabilir. Kariyeriniz ile ilgili konularda iletişim trafiğiniz artacaktır. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, çalışma ortamında, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınız, iletişim, seyahat, ulaşım, hukuksal olaylarınız, eğitim ve medya ile ilgili tüm konularda sizi dört bir köşeye çekebilir. Bu alanlarda agresyondan uzak kalmaya, objektiviteye, sakin durmaya özen gösterin. Ani gelişebileck durumlar karşısında, düşünmeden hareket etmeyin, iyice şartları değerlendirin. Sağlığınıza özen gösterin, diyet ve egzersiz programlarınızı düzenleyin. Çalışma ortamınızdaki düzen değişebilir, eski şartlarda ısrarcı olamdan değişime ayak uydurmaya çalışın. Ayrıca Büyük Su Üçgeni sayesinde ise, maddi anlamda destek bulabilmeniz, kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim konularında gelişmeler, hane içinde rahatlık sağlayabilir, bazı gayrimenkul alım-satım işlerinde gelişmeler oluşabilir. Aile içinde desteklenebilirsiniz. Operasyon ihtimalleri içinde olumlu bir hafta....

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 9. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile, önümüzdeki bir ay boyunda yurtdışı, hukuk, eğitim, iletişim, medya, internet, seyahat ve pazarlama alanlarında iletişim trafiğinizde artış görülebilir ve bu konularda fikirleriniz önem kazanabilir; sözleşmeler, anlaşmalar ve seminerler için oldukça uygun bir dönem. Din, felsefe ve yabancı kültürler her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir. Haftaya damgasını vuracak Büyük Kare, finansal açıdan sizi zorlayabilir; harcamalarınıza dikkat edin. Kredi, borç, vergi, sigorta, burs konuları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz;  eş gelirinde problem yaşanabilir. Sosyal hayatınızdaki hareket, eğlence hayatınız, çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili olarak da masraflarınızı bu hafta dengelemenizde yarar var.. Ayrıca Büyük Su Üçgeni sayesinde, ikili ilişkilerde düzelme, problemleri sonuca ulaştırma mümkün olacaktır; evli çiftler aşk tazeleyebilir, beraber kısa seyahatler organize edebilir. Konuşarak sorunları halletmek adına güzel etkiler mevcut. Yayıncılık, eğitim, ulaşım, seyahat alanlarında danışmanlık almak, sözleşmeler imzalamak adına da uygun bir hafta. Kardeşleriniz ve komşularınızla yapıcı ilişkiler kurabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Taşınma işleri için de uygun etkiler mevcut.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

.Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 8. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, burs, prim gibi alanlarda anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilir, bu konularda detaylı araştırmalar girebilirsiniz. Hesap analizleri, muhasebe konuları vaktinizi alabilir. Araştırma sonucu vereceğiniz kararlar önem kazanacaktır. Bazılarınız için ameliyat riskleri doğabilir. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, önemli köşe evlerinizde etkili olacağından, sağlığınız, tüm ilişkileriniz, ev/hane, kariyer alanlarında dört bir köşeye çekilir hissetmenz olası. Hırs, kin, inat bu alanlarda sizi olumsuz etkileyecektir; nedensiz ani agresyonlardan, düşüncesizce yapılacak hesapsız girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Yüksek enerjiyi fiziksel olarak dengelemeye özen göstermeli mümkünse spora daha fazla vakit ayırmanızda fayda var. Acelecilir ve sabırsızlık kazalara neden olabilir. Estetik amaçlı değişimleri ileri atmanızda fayda var. Ayrıca, Büyük Su Üçgeni sayesinde çalışma ortamınızda gelirinizi arttırıcı gelişmeler, müşterilerinizle ilgili olarak sağlam ilişkiler kurmanız maddi anlamda sizi rahatatabilir. Egzersiz ve kişisel bakım, hafta içi sizi rahatlatabilir. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 7. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ana başlıkları sizin için önemli olacak. Bazılarınız taşınabilir ya da profesyonel danışmanlık, rehberlik işlerine başvurabilir. yeni ortaklıklar kurmak, evliliğe adım atmak için uygun denilebilir; sözleşmeleri anlaşmalar, iletişim trafiği bu alanda artabilir. Özel hayatınızda fikirleriniz kabul görebilir. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız veya müşterilerinizle, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama ve seyahat alanlarında da çeşitli problemlerin çıkmasına neden olabilir. Bazı gizli saklı işler, dedikodular sorun yaratbilir. Kişisel olarak agesyondan uzak durmanız, sağlık problemlerinin oluşmasına engel olabilir; bu dönemde sağlığınıza özen gösterin. Psikolojik olarak nedensiz sinir sizi yoracaktır. Aniden hesapsız önünüze çıkabilecek fırsatları iyice değerlendirmeden girişimlerde bulunmayın. Değişime direnmeden, esnek davranmak olumlu sonuçlar getirecektir. Ayrıca Büyük Su Üçgeni sayesinde, sorumluluklarınızın farkına vararak, yeteneklerinizi yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Sanat ve edebiyat ile uğraşanlar için harika etkiler mevcut. Aşk ve çocuklar alanında keyifli haberlere hazır olun; yepyeni bir aşk ya da bir bebek haberi keyfinizi yerine getirebilir...

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 6. evinize geçişi ile önümüzde bir ay boyunca, çalışma hayatınız, yardımcılarınız, sağlık konuları varsa evcil hayvanlarınız öne çıkacak başlıklar olacaktır. Müşterileriniz ya da kiracılarınız ile iletişim trafiğiniz artabilir, sağlık kontrolleri yaptırabilir, çalışma ortamınızda iletişim trafiğiniz artabilir. Çeşitli anlaşmala, sözleşmeler imzalayabilir, toplantılar, iş seyahatleri düzenleyebilirsiniz. Haftaya damgasını vuracak Büyük Kare, maddi konularda sizi zorlayabilir; sevgiliniz, eğlence hayatınız, çocuklarınızla ilgili olarak harcamalarınız artabilir. Bazı dostlarınızla aranızda maddi konular problem yaratabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde beklenmedik kesintiler canınızı sıkabilir. Aniden gelişebilecek bu durumlar karşısında, düşüncesizce girişimlerden uzak durmakta ve bir çuval inciri heba etmemkte fayda var. Değişen şartlara karşı esnek olmakta ve ısrarcı davranışlardan uzak durmanızı öneririm. Borç, kredi, vergi, sigorta alanlarında beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, bu alanlarda mümkünse bu hafta girişimlerde bulunmayın. Ayrıca Büyük Su Üçgeni sayesinde, evinizde keyif alacağınız bir hafta var önünüzde, ev ile ilgili alışverişler, gayrimenkul satışlarından kar elde edebilmek, aile arasında problemleri çözebilmek ve bazı kötü alışkanlıklardan kurtulmak adına girişimlerde bulunmak adına uygun bir hafta.. Hane içinde dostlarınızı ağırlamak, keyifli sohbetler yapmak adına harika etkiler mevcut..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazar günü Güneş'in, hafta içi ise Merkür'ün 5. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile, aşk, çocuklar ve yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda iletişim trafiğiniz artacaktır. Yeni bir aşk ya da bebek haberi keyfinizi yerine getirebilir; yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz alanlarda göz önünde bulunabilirsiniz. Bu alanda kararlar almak, fikirlerinizi etkin olarak ifade edebilmeniz adına güzel bir dönem. Hobilerinize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, önemli köşe evlerinizde etkili olacaktır. Otorite figürleri, ebebeyn ilişkilerinde ani dengesiz agresyon içeren çıkışlardan uzak durmanızda fayda var. İletişim şeklinizde sertleşme sorun yaratabilir. Önemli bir değişim sürecinde olduğunuzdan, şartlarda ısrarcı olmadan, yeniliklere uyum göstermenizde fayda var. Kariyer, ev/hane ve ilişkiler açısından döst bir köşeye çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Ani gelişecek olaylar karşısında, objektiviteye ve serinkanlılığa önem verin. Ayrıca, Büyük Su üçgeni sayesinde sosyal arkadaş çevrenizden, kardeşlerinizden ve komşularınızdan gelebilecek desteklere hazır olun. Arkadaşlarınızla bir eğitim ya da seyahat programı organize edebilir; arkadaş ilişkilerinizde fikirlerinizle, iletişim şeklinizle öne çıkabilirsiniz. Sorunlu dostlukları tamir edebilmek adına harika etkiler mevcut...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Güneş'in ve hafta arası Merkür'ün 4. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile, ev, aile, hane, gayrimenkul ve ebebeyn ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış ve bu alanlardaki fikirlerinizin kabul görmesi muhtemel. Eviniz ile ilgili olarak bazı anlaşmalar, sözleşmeler imzalamanız, taşınma işlemleri organize etmeniz mümkün. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet konularında ortaya çıkabilecek problemler yüzünden çalışma hayatınızı, günlük işlerinizi, müşterileriniz ya da kiracılarınızla ilgili olarak problemlere neden olabilir. Psikolojik olarak etkileneceğiniz için özellikle oluşabilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli olun. İçinizde hissedeceğiniz nedensiz agresyon, baskı, sağlığınıza etki edebilir. Bazı gizlilikler, dedikodular işlerin gidişatını değiştirebilir. Yeni çözümler üretmeniz ve değişen şartlara uyum göstermeniz açısından esnek olmanız çok önemli. Ego ve kibir çarpışmalarından uzak durmanızda fayda var. Ayrıca, Büyük Su Üçgeni sayesinde, hafta arası, maddi olarak beklenmedik güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir; kariyerinizde saorumluluklarınızı bilen çalışmalarınız meyvelerini verebilir. Zam, terfi, ekstra bonus elde etmeniz mümkün.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü Güneş'in, hafta arası ise Merkür'ün 3. evinizdeki Boğa burcuna geçişi ile, kardeşler, komşular, yakın akrabalar, eğitim, ulaşım, seyahat ve yayıncılık konularında fikirleriniz öne çıkacak, iletişim trafiğiniz artacaktır; bu alanlarda imzalar, sözleşmeler söz konusu olabilir.. Haftaya damgasını vuracak olan Büyük Kare, gelir-gider hanenizde dengesizliklere neden olabilir.. Bazı, kredi, borç, vergi, sigorta ya da oluşabilecek banka masrafları sorun çıkarabilir. Eğlence hayatınız, sevgili veya çocuklarla ilgili olarak harcamalarınızda artış görülebilir. Spekülatif alanlarda da şanslı bir haftada değilsiniz. Sevgilinizle aranıza kıskançlık konuları girebilir; kin ve inat içeren tüm davranışlardan hafta içi uzak durun. Operasyonlar için de kesinlikle uygun bir zaman değil, ertelemenizde fayda var. Eşinizin gelirinde oluşabilecek bir sorun canınızı sıkabilir. Ayrıca Büyük Su Üçgeni sayesinde, manevi yönünüzde güçlenme ve affedicilik, sevgi, merhamet hislerinizde artış görülecektir. Bu tarz, felsefe, din, yabancı kültürlerle ilgili konularda araştımalar yapmak ve grup çalışmaları içinde olmak oluşan şartlara kendiliğinden gelişen bir uyum sağlamanıza neden olacaktır. Yükselen sevgi, şefkat, affedicilik potansiyeliniz, zor şartları kolayca altetmenize yardımcı olacak...





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder