14 Nisan 2014 Pazartesi

14 Nisan 2014 - Astrolozi


Sakin bir Pazar gününün ardından haftaya Ay'ın Terazi burcundaki hareketine devam etmesi ile giriyoruz. Terazi burcunun ana özelliği olan "Denge" faktörüne en fazla dikkat etmemiz gereken bir haftaya da girmiş bulunuryoruz. Karşılaşabileceğimiz olaylar tüm dengemizi bozabilir; saki, serinkanlı kalabilen de oldukça karlı çıkacaktır.

10:01'de Ay, gün içindeki sert açılarına Merkür karşıtlığı ile başlıyor; duygularla mantık arasında mücadele yaşayabiliriz. Her zamanki mantık dağılarak sudan sebepler bahane edilebilir, sonuç olarak da ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Eski önyargılar, anılar, geçmiş tecrübeler bunlarda etkili olacaktır. Mantık tartışmaları, çarpışmaları büyüklü, küçüklü problemlere neden olabilir.

11:37 Ay ve Jüpiter karesi,
12:20 Ay ve Uranüs karşıtlığı,
13:08 Ay ve Pluto karesi,
18:59 Ay ve Mars kavuşumu..

Sabah saatlerinden itibaren, sert etkiler altında olacağız. Yukarıda gördüğümüz açılar; Büyük Kare'nin köşelerini oluşturmakta.. Sözlerimize, hareketlerimize ve en önemlisi düşüncelerimize çok dikkat etmemiz ve acele, düşünmeden verilecek her karardan uzak durmamız gereken enerjiler ihtiva ediyor. Tartışmalar, kavgalar, kazalar, hastalıklar açısından potansiyel yüksek.. Önemli işlerinizi mümkünse bu hafta halletmemeye itina göstermenizi öneririm. Sakin kalabilmek için, doğada vakit geçirmeye çalışmak, enerjimizi sporla atmaya çalışmak, kendimizle başbaşa olmak, belki de bu hafta için yapılacakların en iyileri olacaktır. Her türlü ilişkide ve iletişimde sertlik, yanlış anlaşılmalar, hırçınlıklar tamir edilemeyecek hatalara neden olabilir.. Önlemimizi bu yönde almak bu haftayı sorunsuz atlatmamıza yarayacaktır..

Ay'ın Büyük Kare'ye sert dokunuşları haricinde, gün boyu etkili olacak ve 21:32'de kesinleşecek olan Merkür ve Jüpiter karesi, sanki etkiyi daha bir arttıracak gibi..Fikirsel dağınıklık veren ve iletişimde sıcaklığı, anlayışı kaybettiren bir transittir. Detaylar ve teferruatlar arasında dağılan akıl düşünme, bilgileri aktarma, bir hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmede zorlanır. Adeta bir zeka kovalamacası içinde disiplinden uzak bir çaba içine girebilir. Uygulanabilir, isabetli fikirler üretemez, sürekli bir faaliyet içindedir ama neticesiz boş bir çaba.. Bu zamanlarda yolculuk yapmamalı, eğitim, öğretimden uzak durmalı, kültürel, dinsel ve benzeri konulara girişmemeliyiz. Kişisel düşünceler çok abartılı olabilir. Başkaları ile iletişimde çeşitli problemler oluşabilir. Yapamayacağımız sözler vererek, boş keseden dolu atmak gibi.. Uçuk kaçık düşüncelerle boşuna zaman harcamak riski yüksektir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder