9 Mayıs 2014 Cuma

9 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay, gün boyu Başak burcunda ilerliyor bugün.. Zekamız ve algımız bugün zehir gibi.. Bir Toprak burcu olan Başak, gün içinde doğa ile yakın temastan müthiş keyif alabilir. Enerjinizin düşük olduğunu hissederseniz; tavsiyemi göz ardı etmeyin. Başkalarına yararlı olma isteği ve hizmet bugün bizim için oldukça önemli olacak.. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar, detaylar, satır aralarında kendimizi kaybedebilir, sonunda da omuzlarımızdaki fazla yükten yakınabiliriz. Hatta böyle bir durumda isyan edebilir ve kendimize gelene kadar da yalnız kalmak isteyebiliriz. Detaylar fazlasıyla bizi heyecanlandıracaktır; düzen ve titizlik, bunun yanında bol eleştiri etrafımızdakileri rahatsız edecek boyuta bile gelebilir, dikkat.

Güne, dün bahsettiğim gibi Ay ve Neptün karşıtlığı ile giriyoruz ki, etkileri sabaha da sarkacaktır. Kara karıştırıcı bir etki olduğundan, cesaret kırıcı olark negatif düşünceleri de besleyebilir; suçluluk, aşağılık duygusu verebilir. Zayıf bünyelerde dünyayı tozpembe gösterebilecek maddelere sığınma hali ortaya çıkabilir; aman alkol alımında aşırıya kaçmayın. Bunun yanında alerjik reaksiyonlar da diğer bir negatif yönüdür; merak etmeyin geçici bir etki.. Başkalarının veya olayları objektif algılamak sorun olacağı gibi kendimiz hakkında bile yanlış düşüncelere kapılabiliriz.

12:06 gibi bu etkiler yerini daha güçlü enerjilere bırakıyor ve Ay ile Pluto arasında müthiş bir üçgen açı gerçekleşiyor. Olaylara daha net bakabileceğimiz gibi, bir fikre kafayı takıp onun üzerinde çalışabilmek adına müthiş bir güç verecektir. Duygularımızı sabah saatlerine nazaran daha kolay kontrol altına alabiliriz. Dikkat etmemiz gereken nokta, duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de tamamen esiri olmak.. Elinizdeki işlerin üzerine güçlü bir şekilde gidebilmek ve kararlı olabilmek adına bu transit çok yararlı olacaktır.

17:46'da güzel açılar listesine, Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu açı da ekleniyor.. Bugünün değerini bilsek fena olmaz; zira etkiler yarın akşama doğru sevimsizleşiyor.. Akşamüstü saatlerinde kendimizi iyi, mutlu, cana yakın hissetmemize neden olabilecek bu transit, çevremizdekilerle duygusal bağımızı kuvvetlendirmemize yardımcı olacaktır. Etrafımızdakiler için yararlı olmayı amaç haline getirebiliriz. Destekleşim ve bağlılık kurmak adına harika bir akşam.. Grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlama adına hepimize yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama ve halkla ilişkiler konularında müthiş güzel etkileri var..

23:15'te ise Ay ve Güneş arasında muhteşem bir üçgen oluşuyor; müthiş hoş bir transit. Kendimizi fiziki ve psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Erkek-kadın ve otorite figürleri başta olmak üzere tüm insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için olumlu enerjiler mevcut. Özellikle Cuma gecesine yakışır etkiler bunlar.. Karşı cinsle olan ilişkiler, arkadaşlık, sevgi, söz nişan hatta evlilik adına iyi gelişmeler yaşanabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder