19 Mayıs 2014 Pazartesi

19 Mayıs 2014 - Astrolozi




"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Verilen çetin mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından ilke ve devrimlerle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyorum."

Ay, yepyeni bir haftaya dün gece oluşan olumlu Satürn açısı etkisi ile Oğlak burcunda ilerleyerek giriyor.. Oğlak, disiplinlidir, sağlıklı düşünür, duygularının esiri olmaz, her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, kararlı ve azimlidir, hedefe odaklıdır, adildir, sözüne sadıktır.. 19 Mayıs'a bu duygularla uyanmak ne harika..

10:02'de Ay ve Güneş arasında harika bir üçgen oluşacak; zorlu etkilerin ertesinde işte bu hoş transitlerden biri. Kendimizi fiziki ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissetmemiz haftanın ilk saatlerinde mümkün olacak.. Her konuda samimi, rahat ve olumlu mümkün olacağı için, bu saatlerde ele alacağımız işler akıcı ilerleyebilir. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, özellikle otorite figürleri ve kadın-erkek ilişkileri açısından çok iyi bir sabah.. Diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmaz olabilir. Ay bu açının ardından boşuğa giriyor ve 12:58'de Kova burcuna geçiş yapıyor.

Öğleden sonra, aynı Kova burcunun sembolündeki arındırıcı ve hayat verici suyunu dünya üzerine boşaltan bir kadın gibi hayatımızda bir fark yaratmak ve toplum adına birşeyler yapabilmek adına idealist ve entellektüel dürtüler içinde olabiliriz. Özgür düşünceyi savunma ve bu düşüncede olan kişilerle bir arada olma isteği artabilir. Zihnimiz yeni umutlar, yeni fikirler ve kavramlarla dolu olacağından olaylara farklı açılardan bakmamız da mümkün. Bilim, teknoloji her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. İnsancıl tabiatımız bizi mücadeleci de yapacağından, isyankar bir tavır sergilemek de, mevcut durumları değiştirme isteğine eşlik edecektir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder