12 Mayıs 2014 Pazartesi

12 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay Terazi burcunda ilerlerken, yeni bir haftaya merhaba diyoruz.. Dünkü sert açıların devam etmesi umarım içimizdeki kantarın kefeleri dengede kalabilmiştir.. Bitti zannetmeyelim; çünkü 03:50'de Ay Büyük Kare'ye dokunuşunu, Jüpiter'e sert bir kare yaparak devam ettirecek. İçimizdeki kedinin kendini kaplan zannedip, harekete geçme isteği kabaracaktır. Bazı problemleri gereğinden fazla küçünseyip, etrafımıza pembek gözlükler ardından bakmak mümkün. Aşırı iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olacağı etkiler var. Kendimizi farklı bir çizgide, herkesten daha üztün görmek, kibir ve beğenmişliğimiz artabilir.. Aynı bu kedi gibi, kendimize dev aynasında bakabiliriz. Belki bilinçli olarak değil ancak içimizde var olanın harekete geçmesine benzer ve çevremizdekiler tarafından çok iyi hissedilecektir. 

Ay, bu hareketinin ardından boşluğa giriyor ve gün boyu açısız olarak ilerlemeye devam ediyor. Son açısını Jüpiter ile yaptığından, tüm gün etkisi hissedilir olacak.. Jüpiter halen Büyük Kare'nin bir köşesi olduğundan, tüm köşelerin sert etkileri bugün hissedilebilir. Mümkün olduğu kadar, girişimlerden uzak durarak, elde birikmiş, bekleyen işlere yoğunlaşmak, bugün yapabileceğimiz en güzel şey..

19:01'de gün boyu hissedeceğimiz Merkür ve Mars arasındaki üçgen açı kesinleşecek; zekayı güçlendirici, canlandırıcı bir etki.. Yeni bakış açıları, anlayış ve düşünce tarzı sunabilir. İhtiyaç varsa planlarımız için cesur ve dinamik temeller atabileceğimiz bir fırsata çevirebiliriz haftanın ilk gününü. Düşüncelerimizi bir biçime sokarak elle tutulur hale getirebiliriz. Açıkgözlülük, girişkenlik, verimli ve yaratıcı olma gücü verecektir. Çeşitli düşünsel ve fiziksel aktiviteler, teknik, bilim veya mühendislik için uygun saatler. Askeri ve polisiye işler, politik görüşmeler, tartışmalar yapılabilir. Kendimizden emin, nerede olduğumuzu bilerek ve başkalarından korkmadan düşüncelerimizi ifade edebilir, güç problemleri ele alarak çözebiliriz. Biri üzerinde iyi etki bırakmak için uygun bir hafta başı..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder