23 Mayıs 2014 Cuma

23 Mayıs 2014 - Astrolozi



Harika pozitif ve onarıcı, yapılandırıcı bir günün ardından, 00:04'te yep yeni bir güne sanki bonus gibi doğan Ay ve Satürn üçgeni ile giriyoruz. Böyle dokunuşlar Cumartesi kesinleşecek ancak gün geçtikçe netleşen harika bir enerjiyi uyandırıyor. Satürn ve Jüpiter arasında oluşacak harika üçgen genişleme ihtiyacımızı kamçılayan, ciddi bir girişime başlayabilmek için anahtar görevini görecektir. Meslek hayatımız ya da maddi olanaklarımız adına gelecek için sağlam temelli bir yapı kurmak istiyorsak; şimdi harekete geçme zamanıdır. Bu günlerde karşılaşacağımız olaylar bizlere aynı zamanda çok iyi tecrübeler de kazandırabilir. Ay'ın bu üçgene olan açısı ile Büyük Kare'nin köşesinde bulunan Jüpiter ile, bizi zorlayan şartlarla baş edebilmek adına, gerekn sorumlulukları da almaya karar vermek artık mümkün..

09:25'te Ay ve Merkür arasında bir kare gerçekleşiyor; sabah saatlerinde ilişkilerimiz açısından biraz kritik enerjiler var Bazı sözlerimiz sertleşebilir; mümkünse önemli görüşmeleri biraz ertelemekte fayda var. Kimseyi kırmamaya özen gösterirsek, söz ve davranışların üzerinde fazla durmazsak kolayca atlatabiliriz. Ay'ın Balık burcunda olduğunu unutmayalım ve fazla dedikodulu bir sabah geçirmeyelim; zira bazı haberler asılsız da çıkabilir. Ay, Merkür açısının ardından boşluğa giriyor ve 19:01'de Koç burcuna geçene kadar açısız kalacak. Bu aradaki saatler elimizde birikmiş, ilgi bekleyen işleri bitirmek adına uygun bir süreçtir.

Ay'ın Koç burcuna geçişi ile üzerimizdeki duygusallıktan sıyrılmamız mümkün. Kendimizi daha atak, cesaretli ve girişken hissetmek akşam saatlerinde mümkün olacak.. Denenmemiş her şeye ilgi duymak, bazı olayları başlatan olmak bu görünüm ile mümkün. Ama tabii Koç öncü bir burç; hatırlatmakta fayda var Büyük Kare yine sahnede..

23:38'de, Ay Güneş ile olumlu bir görünüme girecek; güne rahatlamış olarak veda edebiliriz. Duygularımızı kontrol altında tutabilmek adeta bizi boğmalarına fırsat vermeden günü bitireceğiz. Gece saatleri, arkadaş, grup ilişkileri adına iyi enerjiler barındırıyor, özellikle kadın-erkek ve büyüklerimiz ile olan ilişkilerimiz yolunda görünmekte..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder