22 Mayıs 2014 Perşembe

22 Mayıs 2014 - Astrolozi



Güne, sezgilerimizin kuvveti ve duygularımızın derinliği ile giriyoruz. Ay, Balık burcunda ilerliyor.. Çevrenizdekilerle empati kurabilmek hatta önceden olacakları sezebilmek bile mümkün. Hele ki 04:05'teki Ay ve Neptün kavuşumu ile görünenin ardındaki gerçekleri sezerek uyanmak, perdenin ardında neler olduğunu görebilmek bile olası. Bu gece rüyalarınız netleşebilir ve özellikle sabah güneş doğumundaki sevgi enerjisinin yoğunluğunu niyetleriniz ve dualarınız adına olumlu kullanabilirsiniz. Çevremizde her olana karşı hassasiyetimiz artacağından, gözünüze çarpan bir renk sizi coşturabilir ya da bir kuş yavrusunun acizliği sizi ağlatabilir. Gözün gördüğünün ötesindeki dünyayı bugün hissedebilirsiniz. Çevrenize yardım etme, insanların problemlerini birlikte ele alma isteği yoğunlaşacaktır. Kuşkulara ve fazla iyi niyetten aldanmaya açık etkilerine karşı da kendinizi korumanızı tavsiye ederim.

13:56'da Ay ve Pluto arasında olumlu bir görünüm oluşacak; derin duygu ve hissedişler daha da güçlenecek gibi.. Karşılaştığımız olayların derinine inmek, arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle birbirimize karşı olan duygularımızın gerçek durumunu anlayabilmek öğle saatlerinde mümkün. Köklü olan hislerimiz ortaya çıkar ve ilişkilerimizde daha yapıcı olabiliriz. Büyük Kare nedeniyle hayatımızdaki değişimleri, ahlanıp, sızlanmak yerine olumlu yönde kullanmaya da başlayabiliriz. Güzel ve gizemli olan her konuya bugün ilgimiz yoğun olabilr; zaten bizde var olan ama belki de unuttuğumuz bir ilgi tekrar doğabilir.

21:04'te Ay ve Chiron kavuşuyor.. Balık burcunun sevgi ve şefkat gönderen enerjileri sanki yaralarımızı sarar gibi akşam saatlerinde daha bilgece bir havaya bürünmek mümkün. Olaylara iyimser yaklaşmak, güzellikleri görmek ve kendimizi sevaplarımızla, günahlarımızla affetmek adına harika bir akşam. Ardından 23:14'teki Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı da sanki bu görünümü perçinler nitelikte.. Haftasonuna doğru Jüpiter de Satürn'e bir üçgen açı yapmaya hazırlanıyor, unutmamak lazım.. Her geçen dakika etkisini daha fazla hissedebiliriz. Bu olumlu gökyüzü hareketi bu gece kendini işlerimizin kolaylaşabileceği, himmetin ulaşabileceği, mutluluğun artabileceği saatlerle belli etmeye başlayabilir. Çevremizde olanlara sıcak ve arkadaşça davranmak, duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşmak çok kolaylaşacaktır. Etrafımızdakilere yardım etmek, hayatın farklı yönleri ile ilgilenmek, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duymak da mümkün. Entellektüel yanımız uyanacağından, bilgi hayatımızda önem kazanacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder