25 Mayıs 2014 Pazar

25 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Büyük Kare dokunuşları ile Koç burcunda ilerlerken giriyor; biraz rahatsız, huzursuz, içindekileri pervasızca etrafa saçmak savurmak ister gibi.. Düşünmeden hareket etmeye çok meyilli, kırıp dökebilecek bir enerji ile.. Bu sert etkiyi olumsuz kullanmak, ufak tefek canımızı yakabilecek kazalara da ihtimal yaratabilir. Umursuzca sarfettiğimiz sözler, sonunu görmeden atılacak adımlar, sonradan bin pişman olmamıza neden olabilir. Ancak bir süredir kafanızda tasarladığınız planlar programlar var ise, başlatabilmek adına yoğun bir cesaret ve özgüven duyabiliriz; yani bir çok şey start alabilir. 

Tam bu yazıyı yazarken deprem oldu; Büyük Kare nereden vurur acaba bugün diye aklımdan geçirirken.. Hepimize büyük geçmiş olsun, umarım Büyük Kare'nin enerjisi bu şekilde atılmıştır.. 04:44'te Ay Büyük Kare'nin son köşesine Jüpiter karesi ile dokunacak. Neyse ki Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir üçgen var; Büyük Kare'nin etkisini umarım hafifletir.. İyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olacağı bir sabah olacak.. Hayatımızda hoşumuza gitmeyen şeyleri göz ardı etmemize neden olabilir; kısaca bence bu sabah geç uyanmaya meyilliyiz.. Herkesten kendimizi daha üstün görmek, yüksek ego ve kibir ile kendimizi beğenmeşlik yükselebilir. Mümkün ise buna karşı hazırlıklı olalım derim..

17:06'da Ay, Venüs ile kavuşum yapacak; akşamüstü saatlerinde daha gevşemiş ve tembel hissetmemiz normal görünüyor. Aşk ve sevgi ilişkileri adına yapıcı bir etkisi mevcut. Güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek, yemek, içmek, sevmek saatleri diyebiliriz. Maddi şans adına da çok olumlu. İyi başlangıçlar yapmak adına oldukça uygun; daha uzun süreli Jüpiter ve Satürn üçgenini destekleyici bir enerji taşımakta..

18:57'de Ay ve Merkür arasında olumlu bir açı daha gerçekleşecek; Venüs kavuşumu ardından sosyal ilişki temposunu arttırıcı bir etkide. Anlamlı konuşmalardan tutun dedikodu türü lafazanlıklar yapmak adına enerji verecektir; bunun yanında iletişim kanallarında yoğunluk hissedilebilir, telefon, mail ve sohbet adına.. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve günü boşlukta bitirecek; malum başlangıçlar pek tavsiye edilmez..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder