13 Mayıs 2014 Salı

13 Mayıs 2014 - Astrolozi



Yeni bir güne Ay'ın açısız hareketi ile giriyoruz.. 04:06'da Ay, Akrep burcuna geçecek; kendimizi daha kontrollü, en zor anlarda bile problemlere karşı koyabilecek derecede güçlü hissetmemiz normal. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi çevremizdekilere belli etmek istemeyebiliriz; içimizde bir yerlerde sakladığımız sırlar bugün bizler için değerli olacaktır. Sık sık gün içinde yanlış anlaşıldığımız hissine kapılabilir; sokmak için iğnemizi de hazır bekletebiliriz. Kendimize çok güveneceğimizden, içimizde fırtınalar kopsa da yüzeyde sakin kalmayı başarabileceğimiz bir gün olacaktır. Araştırma yapmak, zorlu, güç gerektiren işleri halletmek, istediklerimiz doğrultusunda tutkulu ve kararlı davranmak gün içinde mümkün; ancak şüpheci ve eleştirel yanlarımız da oldukça aktif olacakğından özellikle hırs, hin, intikam tarzı negatif duygulardan uzak durmamızda da fayda var. Etrafımızdakilerle kolayca empati kurabilmemiz sayesinde, bir bakışta insanların ne düşündükleriniz anlayabilecek kadar da sezgilerimiz güçlü çalışabilir.

Ay'ın Akrep burcuna geçişi ile Büyük Kare nedeniyle görmekte zorlandığımız, Jüpiter, Neptün ve Satürn arasındaki Büyük Üçgen aktifleşecektir. Bu açı kalıbı, yaşamın duygusal arenasında oldukça rahat olabileceğimizi, hislerimizin, maneviyatımızın derinleşmesini ve diğerleri ile rahatlıkla empati kurabileceğimizi göstermekte.. Etrafımızdaki olaylar hızla gelişmeye devam edebilir, bizleri zorlayabilir; ancak duygusal olarak bunlara karşı koyabilmek, değişen şartlara duygusal olarak ayak uydurabilmek, İlahi Olan'a güvenebilmek bu günlerde daha kolay olacaktır.

17:21'de Ay ve Neptün arasında harika üçgen bir açı netleşiyor; hayallere daldıran, düşler kurduran, yaratıcılığımızı arttıran harika bir transit. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru iç duyumlar almak için elverişlidir. Fantazilerimizle gerçekleri birbirinden kolayca ayırabiliriz. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, üretken olabilmek için biçilmiş bir kafta diyebiliriz. Akşamüstü saatlerinden itibaren iç dünyamıza çekilmek, dua, niyet, meditasyon, namaz gibi ritüeller uygulamak adına enerjiler çok olumlu. Etrafımızdakilere iyi kötü ayrımı yapmadana samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek de kolaylaşacaktır. Fakat bu aşırı merhametli ve şefkatli halimizden faydalanmak isteyen kötü niyetli kişilere karşı da dikkatli olmak da fayda var..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder