10 Mayıs 2014 Cumartesi

10 Mayıs 2014 - Astrolozi



Güzel etkilerle geçirilen Cuma gününün ardından halen Başak burcunda ilerleyen Ay, 01:08 de Satürn ile destekleşim etkisinde olumlu bir açı yapacak.. Belki Başak burcunun etkisiyle, kendimizi Ninja Kaplumbağalar gibi, etrafımızdakilere yardım etmek için, elimizde bitirmeye birtürlü kalkışamadığımız hatta kimsenin üstlenmediği detaylar için fazlaca yormuş olabiliriz. Satürn etkisiyle birkaç saat kendimizle baş başa kalmak ve dinlenmek isteyebileceğiz. Derin düşüncelere dalabilir, sakin ve ağır bir hal takınabiliriz. Eğer geceyarısına denk gelebilecek ciddi bir işimiz varsa, aslında oldukça olumlu etkiler var; aslında bu saatlerde önümüze gelen her konu da bize ciddi gelecektir. Görev ve sorumluluklarımızın öneminin kavranabileceği, duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zaman. 

Ay, bu açının ardından boşluğa girecekn ve 20:18'de Terazi burcuna geçene kadar da hareketine açısız devam edecek. Son açısı, Satürn ile olduğundan, etki bu saate kadar geçerli. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolay olacağından; ince detaylar üzerinde çalışmaya, birikmiş işleri sonlandırmaya uygun enerjiler var. Her zaman tavsiye ettiğimiz gibi; Ay boşlukta iken yeni girişimlerden uzak durmakta fayda var. Ay'ın Terazi gibi bir öncü burca geçmesi ile malum öncü gruptaki T-Kare etkileri uyanacaktır. Terazi burcu özellikle ilişkiler üzerinde etkili olacağından konulara objektif yaklaşmakta fayda var. Gölge etkisi olan kararsızlık bize fayda yerine zarar da getirebilir.. Akşam saatlerinde tarafsız, adil, dengeli olmaya çalışmak için çaba sarfediyor olabiliriz. Etrafımızdaki insanları memnun etmeye çalışmak, belki de isteklerimizi ertelememize neden olacaktır.

21:27'de maalesef biraz olumsuz etkiler barındıran Güneş ve Satürn karşıtlığı kesinleşecek.. Gün boyu da zaten bunun etkilerini hissediyor olabiliriz. Bu etki altında insanların ve olayların bizden nasıl yararlandıklarını fark edebiliriz ve buna izin vermek istemeyebiliriz. Bu transit üzerimizde yalnızlık ve yetersizlik duyguları yaratabilir; sanki insanlarla aramızda bir uçurum varmışcasına. Böyle bir şey yoktur aslında ama ruh halimiz böyledir. Eğer güçlü değilsek, bu duygu bizi yenmeye çalışabilir. Bir yandan kendimizi ispat etme ve önemli olduğumuzu kanıtlama diğer taraftan da insanlarla ilişki kurma arasında büyük bir mücadele söz konusu olabilir. İhtiyaçlarımız ve zorunluluklarımız arasındaki dengeyi kurmak ve korumak zorundayız. Enerji düzeyimiz de oldukça düşük olacaktır; hareket etmek hatta konuşmak bile ağır gelebilir. Pasif ve yanlız kalmak bizi daha da depresif bir hale sokabilir.. Ancak ilişkiler içinde isek de insanlarla aramızda münakaşalar yaşanabilir. Geçici bir etki olduğunu bilip, sakin ve sabırlı kalmak, olaylara objektif yaklaşmak işimize yarayacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder