6 Mayıs 2014 Salı

6 Mayıs 2014 - Astrolozi



Yeni güne, Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ile giriyoruz; içimizdeki küçük kedinin kendini aslan zannedebileceği etkiler de mevcut bugün.. Hayatı eğlenceli yanından ele almak, pohpohlanmayı istemek ve etrafımızın insanlarla dolu olmasını arzulamak, günün an başlıkları.. Düzen, cesaret ve dayanıklılık içeren oldukça açık, samimi ve sıcakkanlı davranışlar içinde olabiliriz. Güç ve kumanda etmeye düşkünlük, hiç gerek yokken bile kontrolü ele almamıza sebebiyet verebilir. Kendimize de fazla güven duyabilir ve durumlar kaşısında politik yaklaşımlar sergileyebiliriz.

03:44'te Ay ve Venüs arasında pırıl pırıl bir üçgen açı oluşacak; saat çok geç de olsa sabah erken saatlere kadar etkisi görülebilecek, çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuşabildiği, birlikte güzel zaman geçirilebilecek, eğlence ve dostluk saatleri diyebiliriz. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örtebilir, içimizdeki koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış olur. İlişkilerimizi, çevremizi, evimizi güzelleştirmek için kendimizi çabalar halde bulmamız mümkün. Alış verişler için de harika saatler ama neyse ki saat dolayısı ile pek mümkün olmaz.. Neyse masraftan kurtuldukk..

12:53'te haftanın en güzel açısı kesinleşiyor ve bir iki gün de etkili olacaktır; Güneş ve Jüpiter olumlu etkileşimi.. Değeri bilinmeli.. Cesaret, güven ve şans getiren bir transittir. Kısaca aslında başarının sırrı olarak da isimlendirilebilir.. Eğer haritalarınızda olumsuz etkiler yoksa, yapmak isyedikleriniz, planlandığı gibi gelişme gösterebilir. Grup çalışmaları, yardımlaşma, idealler ve hedefleri gelecek için şekillendirmede kolaylık verecektir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde düzelme ve destek rahatlıkla bulunabilir. Tabii bu arada, egoların fazlaca şişmesi de mümkün.. dedik ya gün zaten içimizdeki kediciği aslana çevirmeye pek müsait. Mümkünse bu değerde bir transiti, bencilliklerle olumsuz hale getirmeyelim..

17:32'de Ay günün son açısını Mars ile olumlu bir şekilde tamamlıyor; özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesine imkan verecektir. Görüşlerimizi ve kendimizi etkili bir şekilde savunabilir ve geri adım atmadan başkalarının da güvenini sağlayabiliriz. Girişimler için gerekli ataklık, motivasyon rahatlıkla bize destek verecektir. Ne istediğimiz ve nasıl, ne zaman harekete geçeceğimizi net olarak bilebildiğimiz bir akşam üzeri olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder