3 Mayıs 2014 Cumartesi

4 Mayıs - 10 Mayıs Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftanın ilk yarısı 2. evinizde bulunan Güneş sayesinde kariyerinizden ya da otorite figürlerinden kazanç sağlayabileceğiniz, yeni iş imkanları bulabileceğiniz etkiler ile moraliniz yerine gelecektir. Evden çalışanlar için de yeni kazanç imkanları var. Gayrimenkul alım satımı gibi işleriniz var ise haftanın ilk yarısı enerjiler uygun. Aileniz ve evinizde keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor; bu sürede kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişiminiz artacağı gibi, seyahat, eğitim, ulaşım, yayıncılık alanlarında fikirleriniz önemli hale gelecektir; bu alanlarda gelişmeler hız kazanabilir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde fikirleriniz ile odak haline gelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda fayda var, özellikle kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim  ve ortaklaşa gelirler konusunda canınızı sıkabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kreid kartı harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ve bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz. Operasyonlar için de hafta sonu uygun bir zaman değil..Kendinizi değersiz, sevilmiyormuş gibi hislere kaptırmayın ve haftasonunu doğada temiz havada geçirmeye özen gösterin..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısında burcunuzda bulunan Güneş sayesinde yurt dışı ilişikiler, hukuk, eğitim, ulaşım, yayıncılık, medya ve pazarlama işlerinizde şans sizden yana; her zamankinden daha fazla din ve felsefe konularında araştıma yapmak isteyebilirsiniz. Uzun seyahatler, araştırma gezileri açısından da uygun bir dönem. Yakın çevreniz ile güzel vakit geçirebilir, bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Kendinizi iletişim konularında bilginiz ile daha etkili ifade etme şansı bulabilirsiniz. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçecek. Bu dönemde maddi konularda, anlaşmalar, sözleşmeler, gelir getirebilecek seyahatler ya da eğitim programları adına uygun bir dönem. Geliriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ve yürüttüğünüz bazı konular hız kazanabilir. İletişim, kazançlarınız ile ilgili olarak bu süreçte önem kazanacak. Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler, ortaklar veya evlilik alanında kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilecek tecrübeler yaşayabilirsiniz. Ortağınız ya da eşiniz ile halletmeniz gereken önemli problemleri mümkünse erteleyin. Taşınma işi olanlar için aksilikler yaşamaları olası. Kendinizi değersiz, sevilmiyormuş gibi hislere kaptırmayın ve haftasonunu doğada temiz havada geçirmeye özen gösterin. İkili ilişkilerdeki sorumluluklarınız hafta sonu size ağır gelmesin.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftanın ilk yarısı 12. evinizdeki Güneş sayesinde, ummadığınız yerlerde, üzerini kapatmış ya da unutmuş olduğunuz bazı yerlerden destek bulabilmeniz mümkün. Yalnız kalmaya özen göstererek, duygularınıza yapacağınız iç sondaj, bazı psikolojik problemlerinize çözüm bulmanıza neden olacaktır. Bazı gizli olayların açığa kavuşması sizi rahatlatabilir. Hafta başı harcamalarınızı kontrol altına almanızı öneririm; beklenmedik durumlar masraf  çıkarabilir. Hafta ortası, Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor.. Hayatınızda iletişim ilk sıraya geçecek; seyahatler, eğitim, fikirsel kararlar, yayıncılık, pazarlama türü konular ile ilgili trafiğiniz artacaktır. Bilgi dağarcığınızı kullanarak iletişim gerektiren her konuda atak yapmaya hazırsınız. Bu dönemde sağlık kontrolleri ve fiziğiniz ile daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve sağlık konularından yana kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Çalışma ortamında bazı gizlerden sırlardan haberdar olabilirsiniz. Bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu durumlar sağlığınız üzerinde negatif etki verecektir.. Geçici bir etki olduğunu unutmayın. Baı yürüttüğünüz işler haftasonuna doğru sekteye uğrasa da, sabırlı davranmayı öğrenmeniz gerekmekte.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftanın ilk yarısı, 11. evinizde bulunan Güneş sayesinde; sosyal çevreniz ya da üyesi olduğunuz gruplarla birlikte araştırma gerektiren uğraşlara girebilirsiniz. Çevrenizden biri ile ortaklık kurmak ya da arkadaşlarınız aracalığı ile evlilik kararı almanız mümkün. Dostlarınız size ikili ilişkilerinizde rehberlik edebilir; alacağınız akıllar işinize yarayacaktır. Sosyal yaşamınızda da bu günlerde tempo hızlanabilir. Hafta ortası, Merkür, 29 Mayos'a kadar kalmak üzere İkizler burcuna geçiş yapıyor; bu dönemde bazı gizler, sırlar, üzeri kapanmış konular ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Risk ve gizlilik içeren her konudan uzak durmanızda fayda var. Bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir. Yaratıcılığınızı iletişiminizde her zamankinden daha yoğun ve etkili kullanabilme fırsatı doğacaktır; özellikle sanatçılar için çok olumlu bir süreç, yazı ve resim dallarında güzel eserlere imza atmaları mümkün. Hafta sonuna doğru arkadaş ilişkilerinde, aşk ve çocuk konularında kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz; bu alanlarda canınızı sıkabilecek durumlar sabrınızı sınayabilir. Sevgiliniz, çocuğunuz ya da arkadaşlarınızla mümkünse hafta sonu sorun yaşamamak adına daha olgun, skain davranmayı, önemli konuları ertelemeyi denemenizde fayda var. Umutlarınızı suya düşerecek gelişmeler canınızı sıkabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk yarısı 10. evinizde bulunan Güneş sayesinde, kariyerinizde ve çalışma hayatınızda güçlü desteklere hazır olun. Patronunuzdan, önemli müşterilerinizden sizi mutlu edecek övgüler almanız olası; bazılarınız terfilere hazır olsun. Ebebeyniniz, günlük hayatınızda, haftabaşı sizlere çok yardımcı.. Sevindirici sağlık haberleri de kapıda. Çalışmalarınız, iş bitiriciliğiniz sayesinde ayaklarınız yere daha sağlam basacağı gibi çevrenizden de çevrenizde de onay göreceksiniz. Bazı hoş tesadüfler, kontrolünüz dışında gelişebilir. İç sezgileriniz sayesinde bazı sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Hafta ortası, Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor; havalarla birlikte sosyal hayatıcınz da ısınıyor. Hareketli bir döneme hazır olun; arkadaşlarınız ile bilgi alışmverişleri yapmak, yoğun iletişim içinde olmak, seyahat ve eğitim programları düzenlemek adına uygun bir dönem. Kariyeriniz ile ilgili bazı anlaşmalar sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru kariyeriniz ve eviniz arasında üzerinizde baskı hissedebilir, otorite figürleri ile problemler yaşayabilirsiniz. Depresif bir hale bürünmeniz, evde ve işte görüntünüze yansıyabilir. Önemli konuşmaları ve göürşmeleri mümkünse haftanın ikinci yarısına bırakmayın; büyükleriniz ile iletişiminizde sabırlı ve sakin kalmaya özen gösterin..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk yarısında 9. evinizde bulunan Güneş sayesinde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, medya, pazarlama ve internet konularında çocuklarınız, sevgiliniz ve yaratıcılığınız ile bağlantılı olarak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu tarz işlerde göstermek adına güçlü etkiler var. Çocuklarınızı eğitiminden yana güzel haberlere hazır olun. Bulunduğunuz sosyal çevre ile de felsefi, dini konular üzerinde fikir alışverişleri yapmak, kariyerinizde, medya, internet, yurtdışı konuları ile ilgili olarak gelir elde edebilmeniz mümkün; dost yardımı alabilirsiniz. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalmak üzere İkizler burcuna geçiyor. Kariyer alanında toplantılar, görüşmeler, anlaşmalar, sözleşmeler hatta eğitim ya da seyahat programlarına hazır olun. İşiniz ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz de artış var. Otorite figürleri ya da ebebeyn iletişimi de orantılı olarak artacaktır. Bu alnada bazı konularda karar vermek ve fikirlerinizi ifade edebilmeniz mümkün. Haftanın ikinci yarısı kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile bağlantılı olarak kendinizi baskı altında hissetmeniz, iletişim alanında problemler, bazı iletişim cihazlarınızda ve ulaşım araçlarınızda arızalar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerde gecikmeler yaşanabilir. Kısa bir süre daha sabırlı, yavaş ve sakin hareket etmeniz, sorunların hallolmasına yarayabilir. Yeni araba, bilgisayar veya telefon alışverişlerinizi mümkünse haftasnuna bırakmayın..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk yarısı, 8. evinizde bulunan Güneş sayesinde, kendinizi kuvvetli hissedeceksiniz. Kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim ve nafaka konularında şanslı bir kaç gün var önünüzde. Garimenkul alım-satımı ile ilgili olarak rahatlıkla kredi başvurusu yapabilir, operasyon olmanız gerekiyorsa korkmadan yaptırabilirsiniz. Otorite figürleri, ve ebebeyniniz size bu dönemde destek olacaktır; gerekli referansları alabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili olarak sorunlarınızı halledebileceğiniz bir hafta başı. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor. Bu dönemde uzak akrabalar ile ilişkilerinizde artış görülebilir, seyahat ya da eğitim programları düzenleyebilir, haklı olduğunuz konularda hukuksal süreç başlatabilir, dini ve felsefi konularda bilgi alış verişleri yapabilirsiniz. İnternet, medya ve pazarlama alanlarında sözleşmeler, anaşmalar, imzalar söz konusu olabilir. Yurtdışı ile ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Hafta sonuna doğru harcamaları kontrol altına almanızda fayda var; beklenmedik durumlar, bazı vergi, sigorta, kredi kartı, borçlar maddi problem oluşturabilir. Hesaplarınızda dikkatli olmanız özellikle hafta sonuna doğru önemli; üzerinizde bu konularda baskı hissedebilirsiniz. Operasyonlar için de uygun günler değil. Depresif duygulara kapılmayın, sakin, sabırlı kalmaya özen gösterin.. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk yarısı, 7. evinizde bulunan Güneş sayesinde ikili ilişkiler, ortaklıkla ve evlilik adına harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir ortaklık ya da evlilik teklifi alabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız size fikirleriyle destek olabilirler. İletişim konusunda güçlü kararlar, ikili ilişkilerinizde sizi olumlu olarak etkileyecektir. Taşınma ya da profesyonel danışmanlık almak için de uygun günler.. Bu sayede hayata bakışınız, görüşünüz değişebilir. İnançlarınız ve entelleküel kapasiteniz ise bu yönde size yardımcı olacaktır. Eğitim, seyahat, hukuk alanlarında bu yardımların faydasını göreceksiniz. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor. Bu dönemde ortaklaşa gelir, kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim ve nafaka konularında iletişim trafiğinizde artış yaşayabilirsiniz. Bu konularda araştırmalar, anlaşmalar, toplantılar için uygun bir döneme girdiniz. Bütçenizde gerekli ayarlamalar ve hasap konular ile uğraşmanız mümkün. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerden yana maalesef şanslı olduğunuz söylenemez; üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla önemli konuları mümkünse ertelemenizde fayda var. Problemleri sakin, sabırlı ele almanız ve tüm ikili ilişkilerinzideki sorumluluklarınızı kabul etmeniz, sorunlar açısından daha yapıcı etkiler verebilir. Taşınma açısından problemler çıkabilir. İkili ilişkilerinizde dikkatli ve akılcı kararlar almaya özen gösterin..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk yarısı, 6. evinizde bulunan Güneş sayesinde çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz, yardımcılarınız ve kiracılarınızla ilgili olarak üstleneceğiniz projeler, gelirinizde olumlu etkiler bırakabilir. Maddi kazanç sağlayabileceğiniz önem gelişmeleri, çalışma ortamındaki sistemli ve sabırlı uğraşlar sonucu elde edebilirsiniz. Sağlık ve kişisel bakım yaptırmak adına, güzel bir hafta başı. Maddi alanlarda, iş olanakları adına geniş araştırmalar yapmak, hafta başı size yarar sağlayabilir. Kredi, borç, miras, vergi ve sigorta konularından da olumlu destekler bulabilirsiniz. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında iletişim trafiğiniz artabilir ve kararlarınız önem kazanabilir; taşınma ve danışmanlık hizmetleri önem kazanabilir. Ortaklık kurma, evlenme, bazı anlaşmalar ve sözleşmeler, toplantılar adına gelişmelerin hızlanabileceği bir süreç olacaktır; ani taşınmalar,  evlilikler ve tabii haritalara bağlı olarak da boşanmalar oluşabilir. Sorunlu olan ilişkilerde gelişmeler ve kararlar hızlanabilir. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınızda, günlük hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yardımcılarınız ve çalışma arkadaşlarınızla sorun yaşayabileceğiniz gibi, stresli iş ortamlarında bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlık problemlerinin oluşmaması adına haftasonunu sakin ve yalnız kalmaya özen göstererek geçirmeniz, depresif düşüncelerden kendinizi uzak tutmanız size fayda sağlayacaktır; çalışma hayatınız ve sağlığınız ile ilgili olarak sorumluluklarınızı üzerinize almanız gerekli...

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftanın ilk yarısı, 5. evinizde bulunan Güneş sayesinde, aşk ve çocuklarınız ile ilgili olarak köklü değişimlere hazır olun. Yalnız olanlara yeni bir aşk, bebek isteyenlere ise müjdeli haberler gelebilir. Yaratıcılığınızın tavan yapabileceği harika bir iki gün var önünüzde. Şans sizden yana; spekülatif konulardan da yarar sağlayabilirsiniz. Sanatçı iseniz eserlerinizi göz önüne çıkarabilirsiniz; gelir getirici gelişmeler yaşanabilir.. Yeni hobiler, uğraşlar, değişime neden olabilir. Bazı flörtler, evlilik kararı alabilirler.; evli olanlar ise aşk tazeleyebilir.. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte çalışma hayatınız, yardımcılarınız, günlük uğraşlarınız ve müşterileriniz ile ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış gözlemlenecek. Sağlık kontrolleri, kişisel bakım ve diyetler için de oldukça uygun bir dönem.  Çalışma hayatınızda anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılarda artış olacaktır; bazı imzalar atmanız gerekebilir. Kararlarınız ve fikirleriniz ile iş ortamında öne çıkabilirsiniz. Hafta sonuna doğru arkadaş çevrenizde kendinizi baskı altında hissetmeniz, sevgiliniz veya çocuğunuzla problem yaşamanız mümkün; unutmayın ki geçici bir etki. Yaratıclığınız ile ilgili olarak zayıf bir iki gün.. Sosyal çevrenizde, sakin, sabırlı davranmanız problemlerin çözümüne faydalı olacaktır. Umutsuzluğa düşmeden, karamsarlıktan uzak durun.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk yarısı, 4. evinizde bulunan Güneş sayesinde, aile ve hane konularında, bazı üzeri örtülmüş konuları çözüme ulaştırabilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı geride bırakmak adına kararlar alabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi kuvvetli hissedeceğiniz bir iki gün var önünüzde. Şimdiye kadar ertelediğiniz sorunlarla yüzleşmek adına da olumlu. Biraz yalnız kalmak, duygularınızın netleşmesine neden olacaktır. Evinizde günlük işlerle uğraşmak, evde çalışmak, ev ve aile ile ilgili detayları halletmek adına uygun bir hafta başı. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte aşk, çocuk ve yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda iletişim trafiğiniz artabilir, bu alanlarda görüşmeler, kararlar önemli hale gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak, çocuk sahibi olmak adına kararlar önem arzedebilir. Yaratıcılığınızı iletişiminizde kullanabilir; edebiyat ve resim alanlarında güzel eserler çıkarabilirsiniz. Bazı seyahatler ve hobilerinize vakit ayırmanız bu dönemde söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru, ev ve iş arasında üzerinizde baskı hissetmeniz, ebebeyn ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde aksilikler, engellenmeler yaşanabilir. Patronunuzla ya da amirinizle önemli görüşmeleri ertelemenizde fayda var. Çalışma hayatınız evinizde problem yaratabilir. Sakin, sabırlı ve sistemli hareketler size çözüm sağlayacaktır.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftanın ilk yarısı, 3. evinizde bulunan Güneş sayesinde, içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile olan iletişim trafiğinizde artış var. Bazı seyahatler, eğitim programları organize edebilir, kariyeriniz ile ilgili olarak yeni kararlar alabilir, toplantılar düzenleyebilirsiniz. Yayıncılık, internet, medya ile ilgili olarak sosyal çevrenizden destek bulabilmeniz mümkün. Kardeşleriniz ve komşularınızla keyifli zaman geçirmek, sorunları çözmek adına da güzel bir hafta başı olacaktır. Sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgili kararlarınız da bir iki gün süre ile önemli olacaktır. Yaratıcılığınızı iletişim tarzında kullanmanız size yarar sağlayabilir. Edebiyat, bilim ve resim dalları için harika bir dönem. Hafta ortası Merkür, 29 Mayıs'a kadar kalacağı İkizler burcuna geçiyor; eviniz, aileniz ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artacak; bazı görüşmeler, toplantılar, kararlar önem kazanabilir. Bu alandaki girişimleriniz, uğraşlarınız hız kazanmaya başlıyor; tadilat, alım-satım, taşınma konuları önemli olacaktır. Hafta sonuna doğru iletişim ve seyahat adına biraz baskıcı durumlar yaşayabilirsiniz. İletişim cihazı, ulaşım aracı gibi alışverişlerinizi mümkünse bir kaç gün erteleyin. Göndermeye çalıştığınız mailler, mesajlar yerine ulaşamayabilir, cihazlarınızda arızalar oluşabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Sabırlıi serinkanlı ve sistemli olabilmek size yarar sağlar. Özellikle öğrenciler bir kaç gün ders çalışmakta zorlanabilirler; eğitim alanlında sorunlar yaşayabilirler.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder