10 Mayıs 2014 Cumartesi

11 Mayıs - 17 Mayıs 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Çarşamba günü 8. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim ve nafaka konularında iletişim trafiğiniz artabilir; bu konularla ilgili bazı kararlar almak, geriye dönük olarak problem yaşamanız mümkün. Bazı sağlık problemleri operasyon riski taşıyabilir. Önümüzdeki 10 gün harcamalarınıza dikkat etmeli ve hesaplarınızı iyi yapmalısınız. Otorite figürleri veya kariyerinizdeki amir konumundaki kişilerle olan ilişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz; sakin ve serinkanlı kalmanızda fayda var. Bazılarınız için yeni ortaklık ya da evlilik girişimleri söz konusu olabilir; sorunlu ilişkilerde ani bitişler görülebilir. Ani seyahatler, eğitim fırsatları oluşabilir. Dolunay etkisi ile özellikle ilişkilerinizdeki gerçekleri daha rahat farkedebilmeniz ve gerekli önlemleri almanız mümkün; bu kendinizi duygusal olarak daha rahat hissetmenizi sağlayacak..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Çarşamba günü 7. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artabilir. Bu ilişkiler sayesinde maddi kazanç elde edebilmeniz, yeni iş fırsatları yakalayabilmeniz olası. Daha önceden gelen bazı teklifleri tekrar değerlendirmeye alabilir, eski problemleri çözmeyi deneyebilirsiniz. Bazılarımız aniden taşınmak durumunda kalabilir. Önümüzdeki 10 gün ilişkilerinizde dengeyi bozmamaya özen göstermeli, politik ve adil hareket etmelisiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya komşularınızla ilgili bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir; üzeri kapatılmış bazı konular yeniden açılabilir. Sağlık, çalışma hayatı, iş arkadaşları ya da müşterileriniz ile ilgili kazanç sağlamanız mümkün, özellikle ticaret ile uğraşanlar şanslı. Bu alanlardaki bazı girişimler netlik kazanabilir. Maddi gelirleriniz ile ilgili bazı noktalar aydınlanabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Çarşamba günü 6. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla, müşterileriniz, kiracılarınız ya da varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık problemleri de canınızı sıkabilir. Yaratıcı fikirleriniz ve yetenekleriniz sayesinde, eski bazı problemler çözüm bulmakta zorlanmayacaksınız. Görüşmeleriniz, iletişim becerileriniz sayesinde olumlu geçebilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğlence hayatınıza ve sosyal çevrenizle bağlantılı olarak harcamalarınıza dikkat edin; arkadaşlarınızla para konusunda anlaşmazlıklar yaşamanız da mümkün. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı kredi, borç, vergi ya da sigorta kesintileri sorun yaratabilir. Çalışma ortamında ve sağlığınız ile ilgili sorumluluklarınızın farkına varmalı ve önlemleri almalısınız.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Çarşamba günü 5. evinide gerçekleşecek Dolunay sayesinde aşk, çocuklar, yetenekleriniz ile ilgili bazı durumları daha net ele alabilmeniz mümkün olacaktır. Geriden gelen bu alanlardaki sorunları, aile desteği ile de çözmeniz mümkün. Sevgiliniz ile ilgili sorunları sonlandırmak ya da yalnızsanız yeni bir aşk için hazır olun. Yaratıcılığınızı ilgilendiren her konuda parlayabilirsiniz. Kariyer alanında ve ebebeyn veya otorite figürleri ile ilgili çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz; bu konuda ilişkilerde zorlanmanız olası; bazı ciddi görüşme konularını biraz ertelemekte fayda var. Önümüzdeki 10 gün içinde bu ana başlıklarda bazı gizli kalmış olaylar ile yüzleşmeniz gerekebilir. Bu dönemde bebek isteyenler, mutlu bir haber alabilirler. Özel hayatınızı sorgulayacağınız ve bu konuda sorumluluklarınızı almanız gereken bir dönem. Aile içinde fikir birliği sağlamak ve olumlu iletişim kurmak adına da olumlu etkiler var. Spekülatif alanlarda atağa geçmek adına bu haftayı tercih etmemeniz daha olumlu olacaktır..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Çarşamba günü 4. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde ev, aile, gayrimenkul ve ebebeyn konularını daha net ele alabilmeniz mümkün olacaktır. Eviniz ve aileniz ile yapmanız gerekenleri daha net görebilir, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 10 gün vaktinizin daha çoğunu evinizde geçirmeyi tercih etmeniz muhtemel, işlerinizi evden idare etmek adına olumlu bir dönem olabilir. Gayrimenkul alım-satımı, taşınma gibi konularda detaylar netlik kazanacaktır. Çalışma hayatı ile ilgili seyahat, eğitim, hukuk konularında iletişimsel aksilikler yaşayabilirsiniz. Sağlık problemleri bu dönemde vaktinizi alabilir. Hayatınız ile ilgili bazı net kararlar alabilmek, psikolojik olarak sizi rahatlatacaktır; ayaklarınızın yere sağlam bastığını hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ise hızlı kararlarınız değer görebilirsiniz; arkadaşlarınızla eğitim ve seyahat programları düzenleyebilirsiniz. Yayıncılık işlerinizden gelir elde edebilmeniz de mümkün..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Çarşamba günü 3. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili bazı konularda netlik kazanmanız mümkün. Seyahat, ulaşım, eğitim alanlarında eskiden gelen bazı konular, sorumluluklarınızı artık üzerinize almanız sayesinde çözülebilir. Bazı gelişmeler bu alanlarda sorumluluklarınızın artmasına da neden olabilir. Otorite figürlerinden ya da eskiden gelen bazı kariyer fırsatlarından maddi yarar sağlamanız mümkün. Bu dönemde pratik ve hızlı hareketleriniz size yarar sağlayabilir. Önümüzdeki 10 gün, sevgilinize, çocuklarınıza mümkünse, hırs, kin, kıskançlık, güç içeren davranışlarda bulunmamanızda fayda var. Operasyonlar için de pek uygun bir dönem değil; hamileler için dikkatli olmaları gereken bir dönem. Ani gelişebilecek durumlar ameliyat olasılığı yaratabilir. Spekülatif alanlarda da bu günlerde şanslı olduğunuz söylenemez; eğlence harcamalarını da biraz azaltmakta fayda var..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Çarşamba günü 2. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde maddi gelirlerinizle ilgili olarak bazı durumları daha net görebilecek ve buna göre sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama ve internet konularındaki işleriniz ile ilgili atılımlar yapmanız kararlarınızı uygulamanız artık mümkün. Bu alanlardaki adil ve politik davranışlarınız size yarar sağlayabilir. Ev ve aileniz ile ilgili olarak tartışmalardan rekabet içeren hareketlerden uzak durun; bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Eşiniz ya da ortağınızla duygusal çekişmeler yaşamanız mümkün. Unutmayın ki iyimser yaklaşımlar size fayda sağlayabilir. Maddi konularda yeni kararlar, bütçenizde aklıcı düzenlemeler size yeni fırsatlar doğurabilir Bu alanda sorumluluklarınızı üzerinize alma dönemi.. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Çarşamba günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sayesinde sağlık konularında ve ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında bazı noktaları daha net ele alabilmeniz mümkün olacaktır. Check up yaptırmak, fiziksel sağlığınız için sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili olarak da yapmanız gerekenleri daha net görebileceksiniz. Bu dönemde kendinizi biraz depresif ve içe kapanık hissetseniz de gerekli destekleri bulacaksınız. Ummadığınız maddi bir destek moralinizi yerine getirebilir. Çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da kiracılarınız ile aranızda iletişimsel problemler oluşabilir; ani bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. İş gereği, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde akıcı enerjiler mevcut; birden ortaya çıkabilecek bir müşteri ya da bir proje fırsatı size destek sağlayabilir. Operasyonlar için de uygun bir dönem..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Çarşamba günü 12. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde önümüzdeki 10 günlük dönemde kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Bazı sağlık problemleri ve çalışma hayatınızdaki bazı aksilikler canınızı sıkabilir. Bu alanlarda gerekli önlemleri almak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek size fayda sağlayacaktır; pratik ve akılcı çözümler bulabilirsiniz. Eğlence hayatınız, sevgiliniz, çocuklarınız ve hobileriniz ile ilgili olarak harcamalarınızın artacağı bir dönem var önünüzde; spekülatif alanlarda para kaybedebilirsiniz. Pahalı alışverişlerden, lüks tüketiminden uzak durmanızda fayda var. Eşiniz ya da ortağınız bu dönemde size destek olacaktır; çalışma hayatınızda da olumlu etkiler mevcut. Bu dönemde gizli saklı işlerden uzak durmanızda fayda var; zira beklemediğiniz bir anda ortaya çıkabilir...

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Çarşamba günü 11. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde, sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz klüpler ve kariyerinizden elde ettğiniz gelirle ilgili olarak bazı konuları net olarak ele alabileceğiniz 10 günlük bir döneme giriyorsunuz. Bu sürede fazla eğlenceye kapılmaktan uzak durmanızda fayda var. Yeni arkadaş grupları ya da klüpler içine girebilir, dostlarınızla halletmeniz gereken bazı sorunları ele alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da kariyer geliriniz ile ilgili bazı sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Aileniz ile aranızda bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Bazı alışkanlıklarınız artık sizi rahatsız edebilir; bırakmaya karar verme açısından olumlu bir dönem. İşinizde terfi etme, amirinizden onay alma ihtimaliniz var. Kariyerinizle ilgili olarak atağa geçmek isteyebilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Çarşamba günü 10. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili olarak bazı konular önünüzde netleşebilir; iş değiştirme, yeni iş alanları, otorite figürleri ile iletişim kurabilme ve ebebeyn ile ilişkilerinizde gelişme kaydetme adına olumlu bir dönem olabilir. Kariyeriniz için ne yapmanız gerektiği ve sorumluluklarınızın farkına varmak adına bu dönemi olumlu kullanabilirsiniz. Özellikle yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, pazarlama ya da din, felsefe konularında yeteneklerinizi göz önüne koyabileceğiniz kariyer konularında yapılacak zekice pratik atılımlar olumlu sonuçlar getirebilir. Eviniz ile elinizde birikmiş, bitirilmeyi bekleyen işleri halledebilmek adına da olumlu kullanabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile ilgili olarak bazı gizli durumlardan bu sürede haberdar olabilir; bazı dedikodularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.. Duygusal olmak yerine akılcı kararlar verebilmek hayatınızın her alanında bu süreçte size fayda sağlayabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Çarşamba günü 9. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama, din ve felsefe ile ilgili olarak bazı konularınızı daha net ele alabilmeniz mümkün olabilir; seyahat ya da eğitim kararınızı net olarak verebilir, medya alanında pazarlama tarzı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu alanlarda bazı araştırmalarınız önümüzdeki 10 günlük süreçte hızlanabilir. Bu konular için maddi kaynak arayışı içinde iseniz bunlarla ilgili de olumlu etkiler var. Özellikle ticaret ya da halkla ilişkiler konularındaki girişimler için destekler hazır. Bazı eski banka ya da vergi problemleri varsa, aileniz size yardımcı olacaktır. Ancak bu esnada sosyal hayatınız ve çevreniz nedeniyle harcamalarınız artabilir dikkat; bazı arkadaşlarınız sizden borç isteyebilir. Her ne iş yapıyorsanız, bu süreçte bu konunun tanıtımı ile ilgili işlerinizi başarı ile halledebilirsiniz; eksiklerinizin net olarak farkına varabileceğiniz bir dönem. .







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder