30 Mayıs 2014 Cuma

30 Mayıs 2014 - Astrolozi



Güne Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz. Ay açısızken başlanan işlerde netsizlik hakim olur; dolayısı ile elde biriken işlere yönelerek, yeni girişimlerden uzak durmakta fayda var. İkizler burcunda olduğundan, boşlukta da olsa, iletişim ve haberleşme yönünden yoğunluk artacaktır..

17:13'te Ay, Yengeç burcuna geçiyor; çevremizdekilere karşı daha koruyucu ve anaç hisler besleyebilir, kollayıcı davranışlar içinde olabiliriz. Sezgilerimiz düne göre daha yüksek olacaktır ancak ruh halimiz de buna bağlı olarak değişken ve dalgalı denizler gibi.. Bugün duygusal hareketler günümüzü yönetebilir. Çok çabuk moralimiz bozulabilir ama bir o kadar da çabuk toparlanabiliriz. Çok hassas ve çekingen davranışlar sergilemek mümkün. 

18:49'da Ay, dün Yengeç burcuna geçen Merkür ile kolkola girecek; kısa süre içinde akşamüstü saatlerinde akıl ve mantığımız, ruh halimizin esiri olabilir. Tabii bu transitin anlamı o anki şartlara göre olumlu ya da olumsuz olacaktır. O yüzden aslında bir konu hakkında karar vermek açısından pek uygun bir zaman olduğu söylenemez. Ancak hisleri sözlere dökmek, duygularımızı ifade edebilmek adına diğer zamanlara göre zorlanmayacağımız bir süreçtir. Konuşmak ve büyük düşünmek kolaylaşır.. Ama dedim ya hislerimizden ve duygularımızdan eğer ki eminsek.. İletişim ve haberleşme trafiği bu saatlerde artabilir.

21:03'te ise Ay dün Boğa burcuna geçmiş olan Venüs'e olumlu bir açı yapacak; Venüs ki, Boğa burcunda evinin keyfini çıkarmakta.. Aşk, sevgi, üretim ve maddi değerler denince akla Venüs geliyor, hünerlerini sergilemek üzere de Boğa'ya yerleşti.. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler, aşk, meşk sevdasına düşürebilen bir transit. Bu tür duygular zengileşecektir. Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir; sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan kavramlar da olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir zaman. Eğlence ya da davetler için çok uygun. Bazı iş  görüşmeleri ve hedefleriniz ile ilgili fikir alışverişleri, maddi konular üzerinde konuşmak açısından da bu transit değerlendirilebilir. Ancak bu hal, karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe ve doğal isteklerin artmasına da neden olabilir.. Aşırıya kaçmadan bu transitin keyfini sürmek, hepimize iyi gelebilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder