31 Mayıs 2014 Cumartesi

31 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay, dün akşamüzeri Yengeç burcundaki seyahatine başladı; Yengeç bir öncü burç ve bu demek oluyor ki, Ay'ın Büyük Kare ile temasları oluşacak.. Yengeç burcu duygusal güvenlik arayan, eğer bulamazsa kendi derinlerinde kendini saklayan bir yapıya sahiptir; kumdan kalelerini koruyabilmek adına kıskaçlarını çalıştırabilir. Etrafındakilere bir anne edasıyla yaklaşır; onları korur ve kollar.. Duygusallığı, ruh hali  andan ana değişebilir. Yuva, vatan, millet yani aile kavramı, onun için en önde gelen konulardan biridir.

08:03'te Ay ve Neptün arasında güzel bir üçgen açı oluşacak; sabah erken saatleri dualar, meditasyon ve niyetler adına uygun olacaktır.. Düşler kurmak, sanat çalışmalarımızda yaratıcılığımızın artması, imajinasyon çalışmaları adına oldukça uygun. Etrafımızdakilerle empati kurabilme, samimiyetle insanlara yaklaşım ve yardım etme isteği artabilir. Bu sabah sezgilerimize güvenebiliriz; bazı içgörüler bize yol gösterebilir..

11:00'de tüm gün etkili olacak Güneş ve Mars arasındaki üçgen açı kesinleşiyor.. Bu transit bizi güç ve enerji bakımından her türlü savaşa hazır hissettirecektir. Verdiği enerji ısrarcılığa da neden olabilir. Yüksek fiziki nerji gerektiren her iş için uygun bir gündeyiz. Yalnız diğerlerine karşı anlayışsızlıklara da meyilli olabiliriz. Planlarda oluşabilecek ufak bir aksilik, bizi çileden çıkarabilir. İçinde olduğumuz projelerimizle ilgilenmek, kontrol edebilmek, ileri doğru atılması gereken adımlara start verebilmek adına uygun bir gün. Ancak eğer kararlarınızdan emin iseniz. Emin değilseniz, düşüncelerinizi düzene sokmak ve hedeflerinizi net belirlemek adına bu transiti kullanabilirsiniz. Hayatınızda bir denge kurabilmek adına atılım yapmanız gerekiyorsa, aslında tam da günü denilebilir. Ancak Ay'ın gün içindeki diğer zor açılarını da hesaba katarak; çok dikkatli ve planlı olmanızda fayda var derim..

12:29'da Ay ve Mars arasında sert bir kare olacak; ki bu Mars Güneş ile üçgen açı içinde.. Fiziki olarak kendimizi oldukça enerjik hissetmemiz mümkün dedik ya; işte bu enerjiyi olumlu kullnamazsak bize adeta gerginlik, alınganlık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme gibi etkiler verecektir. Sanki saldırmaya hazır bir kaplan gibi hissedebiliriz. Bu transitte dikkatli olunmazsa ufak tefek kazalar da oluşabilir. Mümkün ise bu enerjiyi, elimizdeki projelere ya da spora aktarabiliriz. Çalışma olarak bizi pozitif etkileyecektir ve etrafımızda olan ve biten ile fazla ilgimiz kalmayabilir. Aksi halde ufak tefek şeyleri bile birer tehdit gibi algılamak mümkün.

12:29'da Ay, Pluto ile karşıtlığa giriyor. Bu da oldukça büyük bir güç içermekte.. Karşıt açılar denge kurulamadığında gölge yanlarını ortaya dökerler, hem de dengesiz bir şekilde.. İlişkilerimizde çekişmelerle karşılaşabiliriz öğle saatlerinde. Düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zor olabilir. Kontrolümüzü yitirmek suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği güçlü gerginlikler yaratabilir. Önemli kararlar açısından oldukça yanşlış bir zaman olduğunu söylemeliyim. Ancak tabii kararlarınızdan emin değilseniz.. Eminseniz, hayatınızdaki bazı önemli değişimlere start verebilecek o gücü size sağlayabilir.

23:42'de ise Ay, Uranüs'e sert bir kare yaparak günü bitirecek; acelecilik, isyancı bir hal, bağımsız ve hür olma dürtüsü, herkesten farklı olduğunu kanıtlama isteği, yeni heyecanlara şiddetli bir açlık duyulabilir. İçimizde derinlerde hissedeceğimiz huzursuzluk bizi gece saatlerinde rahatsız eder bir hal alabilir. Hayatımızda önemli bir değişiklik yapmak isteyebiliriz. Bu saatler ayrıca hiç beklenmedik bir üzüntü yaşamaya da neden olabilir. Hazırlıksız, üzerinde iyice düşünülmeden hiç bir girişimde bulunmamanızı, sabırlı ve sağduyulu davranmanızı, kışkırtılmalara kesinlikle gelmemenizi öneririm.. Zor ve sert etkilere sahip bir Cumartesi geçireceğiz; sakin kalmaya özen gösterelim..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder