1 Şubat 2014 Cumartesi

1 Şubat 2014 - Astrolozi





Ay, haftasonuna Kova burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor.. 05:44'te Balık burcuna geçiş yapacak.. Duygusal iniş ve çıkışlar, diğer insanlarla duygusal bağ kurabilme, sevinç ya da mutsuzluk gösyaşları, duygusal incinmelere karşı hassaslık, merhamet ve şefkat günün ana konularını oluşturuyor.. Ay'ın da Balık burcuna geçmesi ile, bu aralar transit haritalarda su grubunda yoğunluk oluşmul oluyor; Satürn Akrep'te, Jüpiter Yengeç'te, Merkür, Neptün, Ay ve Chiron ise Balık burcunda.. Bu dönemde yoğun bir iyimserlik, din konularına, mistizme ve özellikle sanat dallarına ilgi görülebilir; bir şekilde hayatın katı gerçeklerinden kaçma eğilimi görülebilir. Tutkulu duygu yoğunluğu, artistik ve yaratıcı yönlerimizi destekleyebilir.

06:38'de Ay, daha dün Balık burcuna geçmiş olan Merkür ile kavuşum yapacak. Zaten Balık'ta pek bir rahatsız olan ve özelliklerini sergileyemeyen ve kafa dağınıklıklarına neden olabilen Merkür bir de Ay ile birleşince, sabah saatlerinde, akıl ve mantık, ruh halinin etkisine iyice girecektir. Bunun sonucu o saatlerde şartlara bağlı olarak olumlu ya da olumsuz olabilir. Bu nedenle bu saatler net kararlar alma adına iyi zamanlar olmayacaktır. Duygularımız öne çıkacağından, mantık geride kalabilir. Ancak, hisleri konuşturmak, duyguları dile dökebilmek, diğer zamanlara göre daha kolaylaşır.

Öğleye doğru Ay, Düğümlere olumlu açılar yapacak. Hayata ve geçirmiş olduğumuz tecrübelere karşı daha iyimser düşünceler öne çıkabilir. Zorluklar, sınavlar daha yapıcı algılanabilir. 12:28'de gerçekleşecek Ay ve Neptün kavuşumu ise oldukça güçlü etkili olup, çevremizdekilere karşı hassasiyeti arttırabilir. Değişik fantaziler, fark etmeden gerçeklerden kaçmak, rahatlama yollarına kapılmak görülebilir Kuşkulara ve aldanmaya açık bir zamandır. Dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Bu saatlerde en iyisi bir konuya ağırlık vererek bu kısa etki süresini, odaklanmaya çalışma ile geçirebilmektir. Dualar, ruhani çalışmalar için de uygundur.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder