7 Şubat 2014 Cuma

7 Şubat 2014 - Astrolozi




Ay, haftanın son iş gününe Boğa burcunda ilerleyerek giriyor. Manzaralar, toprağın kokusu, çiçeklerin rengi, güzel yemek ve zevk veren her konu bugün dikkatimizi çekecektir. Olaylara kolay tepki vermeyebiliriz, son derece çekingen davranabiliriz.; ancak bir kez öfkelenecek de olursak, gerçekten korkunç bir ifadeye bürünebiliriz.

Ay 06:49'da Satürn ile karşı karşıya geliyor. Bu transit her ne kadar kısa ise de, akrabalık ilişkilerinde ayırıcı etki yapabilir. Problem şudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz, şanssız hissedip, sanki kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmemizdir.. Bu arada farkında olmadan canımızı sıkan şey hakkında açık verebilir, depresyon halleri göstererek etrafımızdaki insanları sıkabiliriz. Aynı zamanda kendimizi soğuk ve duygusuz hissetmemiz de olası tabii. Erkek ve otorite figürleri ile ilişkilerimizde aksilikler yaşanabilir. En iyisi sabah saatlerinde hiç bir şey yapmamaktır. Görüşümüz karamsar olsa bile, kısa süre sonra bu düzelecektir. Ay bu temel açısından sonra boşluğa giriyor. Yeni başlangıçlar için pek uygun bir günde değiliz.

20:43'te Ay İkizler burcuna geçiş yapıyor. Sabah saatlerinde üzerimizde etkili olan o tembel hava yavaştan sona eriyor ve fiziksel, zihinsel faaliyetlerimiz hız kazanıyor. Kıvrak bir zeka ve esprili konuşma yeteneği ama aynı zamanda huzursuz ve sürekli zihnimizi meşgul edecek bir şeyler arama ihtiyacı bizi rahatsız edebilir. Sosyal faaliyetlerin, iletişimin ve ilişkilerin artacağı bir akşam olacaktır. Etrafımızda sürekli kalabalık aramak normaldir. Değişken tabiatlar ve kararsızlık halleri de bazılarımızda etkili olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder