8 Şubat 2014 Cumartesi

9 Şubat - 15 Şubat 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk yarısı kendimizi sosyal ilişkilerimizde baskı altında hissedebileceğiniz, bazı dostlarınızla aranıza soğukluk girebileceği enerjiler barındırıyor. Hatta bazı poblemler maddi konularla ya da inatçılık ve kibir ilgili olabilir. Ortaklaşa gelir, miras, kredi, borç, vergi, sigorta konularında yine haftanın ilk yarısı işleriniz ters gidebilir ve bazı ödemeler canınızı sıkabilir. Bu tip işlerinizi veya varsa ameliyat konularınızı haftanın ikinci yarısına bırakmakta fayda var. Sosyal çevrenizden destekler, bazı arkadaşlarınız ile ortaklaşa işler konusunda gelişmeler kaydetmek için haftanın son yarısı olumlu enerjiler içeriyor. Dostlarınızdan fikir almak, bazı konuları onlara danışmak adına da olumlu günler.. Kendinizi daha girişimci, cesaretli ve atak hissetmeniz mümkün. Cumartesi 5. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile önümüzdeki günlerde, aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak bazı düşüncelerinizi aktive etmeniz mümkün. Yalnız olanlar için yeni bir aşk, ya da aşk ilişkilerinde bir süredir sorun yaşayanlar için de belki bir bitiş yaşanabilir. Bir hobiniz ya da yeteneğiniz ile ilgili sonunda harekete geçebilir, çocuklarınızla ilgili bazı konularda yapmanız gerekenleri artık yapmak isteyebilirsiniz. sanat ile uğraşanlar için daha yaratıcı olacakları bir dönem var önlerinde.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısı kariyer ve otorite figürleri ile ilişkiler konusunda sizi zorlayıcı etkiler barındırmakta.. İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde bazı problemler çıkabilir. Bazı rekabetçi durumlar canınızı sıkabilir. Taşınma işlerinizde ya da bazı anlaşmalarınızda ters durumlar oluşabilir. Politik davranmanız haftanın ilk yarısı biraz zor görünüyor. Çalışma hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili halletmeniz konuları haftanın ikinci yarısına ertelemekte fayda var; zira kendinizi daha atak, cesaretli ve enerjik hissedebilirsiniz. Sağlık problemleriniz varsa haftanın son yarısı sizler için olumlu enerjiler barındırmakta. Yardımcılarınız, müşterileriniz varsa kiracılarınız ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda olumlu etkileşimler yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken yorulmayacaksınız. Cumartesi günü 4. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile önümüzdeki günlerde, aile, ev, gayrimenkul ya da ebebeyn konularında bazı kararlarınızı uygulamaya başlamak isteyebilirsiniz. Alım-satım, taşınma, revizyon, tamirat,bazı bağımlılıklarınıza son verme, aile arası problemleri çözme adına sonunda adım atma kararını devreye sokabilirsiniz. Aman, imzalar için malum Merkür retro bitimini beklemek daha akıllıca olacaktır..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftanın ilk yarısı yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, reklam ve sayahat konularında sizi engelleyici, zorlayıcı enerjiler barındırmakta. Günlük ve çalışma hayatınızda bu konularla ilgili olarak müsterilerinizle, kiracılarınızla, yardımcılarınız ve çalışma arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. bu tarz işlerinizi mümkünse haftanın diğer yarısına ertelemenizde fayda var. Aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili daha iyimser ve olumlu enerjiler haftanın ikinci bölümünde sizlerle olacak. Sevgilinizle bir seyahat organize etmek, sosyal medyada yaratıcılığınızı kullanmak, yetenekleriniz ile ilgili tanıtım yapabilmek ya da çocuklarınızın eğitim konularında kendinizi daha cesaretli, atak ve enerjik hissetmeniz mümkün. Hayata daha olumlu bakabileceksiniz. Cumartesi 3. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde, yakın akrabalar, kardeşler, komşular, eğitim, yayıncılık,seyahat, ulaşım ve bazı kararlarınız ile ilgili harekete geçmek isteyeceksiniz.Bir süredir katılmak istediğiniz bir eğitim programı ya da seyahat, yukarıda saydığım kişilerle ilgili bazı konular ya da bir süredir hissettiklerinizi yazıya dökme gibi konular önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir. Bu alanlarda önceden yapılan bazı planların da birden iptal olması tehlikesi de var tabii.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftanın ilk yarısı ortaklaşa gelirler, kredi, miras, vergi, sigorta, borç alanlarında kendinizi kısıtlanmış, yetersiz hissetmeniz mümkün. Spekülatif alanlarda da şanslı olduğunu bir kaç gün için söyleyemeyiz. Çocuklarınız bazı hobileriniz ya da alışverişleriniz gereğinden fazla masraf açabilir. Kredi ya da borç başvurunuz varsa haftanın ikinci yarısına ertelemnizi öneririm. Hafta ortasını geçirdikten sonra ise ev, aile ve gayrimenkul alanlarında maddi olarak şansınız açılacaktır. Alım-satım, kiralama, revizyon işlemleri ile ilgili maddi destek bulabilirsiniz. Aile arasında yaşanmış tatsızlıkları fırsatlara dönüştürmek, onarmak mümkün olacaktır. Bazı kötü alışkanlıkları bırakabilmek adına da çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi 2. evinizde gerçekleşecek olan dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde, maddi problemlerinize yeni çözümler getirebilmek adına harekete geçebilirsiniz. Ek gelir imkanları, zam haberleri gelebilir. Ancak bu arada harcamalarınıza dikkat edin. Haritalarınızdaki etkilere bağlı olarak ters etki de alabilirsiniz. Şu bir gerçek ki önümüzdeki 2 hafta maddi konularla ilgilenmek durumunda kalacaksınız..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk yarısı ev, aile, ebebeyn ve gayrimenkul konularında kendinizi kısıtlanmış engellenmiş hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde, ortaklarınız ya da eşiniz ile aranızda ev ve aile konularında tartışmalar yaşanabilir. Taşınma işleminiz varsa bir kaç gün ertelemekte fayda var; karşınıza aksilikler çıkabilir. Ev, gayrimenkul ile ilgili yapmanız gereken sözleşmeler söz konusu ise, maalesef haftanın ilk 3 günü kadar enerjiler pek olumlu değil. Haftanın ikinci yarısı ise daha hızlı kararlar alabilirsiniz; böylece ikili ilişkilerinizde ki sorunları halledebilirsiniz. Kardeşler, komşular, yakın akrabalar, eğitim, seyahat, ulaşım, iletişim, yayıncılık konularında hayatınızda hareketlenme olacak. Ancak Merkür'ün retro olmasından ötürü, ulaşım, iletişim aksiliklerine karşı çok dikkatli olun. Bu alanlarda masrafa girebilirsiniz. Yakın çevrenizle ortaklaşa işlere, seyahate, eğitime katılma kararı verebilir; ortak aktiviteler planlayabilirsiniz. Cumartesi burcunuzda gerçekleşecek dolunay sayesinde, önümüzdeki günlerde kendinizi daha duygusal, sıkıntılı hissetmeniz olası. Genel sağlık durumunuz ve ikili ilişkilerinizde bazı konulara karar vermek ve kararlarınızı uygulamaya sokmak zorunda kalabilirsiniz. Haritalarınızdaki etkileşimlere göre bazı başlangıçlar ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak şu bir gerçek ki, bazı durumları net olarak farketme imkanı bulabileceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk yarısı günlük ve çalışma hayatınızda bazı iletişimsel, ulaşımsal aksilikler engellenmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim cihazlarına ve ulaşım araçlarınıza gerekli bakımları yaptırın. Çalışma arkadaşlarınızla, yardımcılarınızla ya da müşterilerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Kardeş, komşu ve yakın akrabalardan hastalık haberleri duyabileceğiniz gibi siz de hafta başı sağlığınıza dikkat edin. Bazı malleriniz, mesajlarınız yerine ulaşmayabilir. Bazı önemli görüşmeleri bir kaç gün ertelemekte fayda var. Haftanın ikinci yarısı ise çalışma hayatınızda maddi konularda yüzünüz gülecektir. Kazanç sağlayabileceğiniz yeni projeler, yeni müşteriler ile karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü 12. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde kendi kendinize kalmak, kalabalık içinde olmamak gibi dürtüler içinde olmanız mümkün.. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar sizi zorlayabilir. Bu dönemde rüyalarınız artacaktır ve bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bazı düşmanlıklar dedikodular duyabilirsiniz; ancak bir süre bu olaylar kafanızı karıştırabilir. Karar vermek açısından zor bir 2 hafta geçirebilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk yarısı, maddi anlamda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Özellikle spekülatif piyasalarda pek şanslı değilsiniz. Bazı gereksiz alışverişler sizi zora sokabilir. Haftanın ilk 3 günü alışverişler için pek uygun değil. Ayrıca çocuklarınız ya da bazı hobileriniz de size gereksiz ödemeler yaptırabilir. Risk taşıyan tüm maddi yatırımlardan bir kaç gün uzak durup, bu tarz işlerinizi haftanın ikinci yarısına bırakmakta fayda var. Zira ardından yaratıcılığınızın, enerjinizin artacağı bir hafta yarısı sizi bekliyor olacak. Kendinizi daha girişimci, atak ve cesaretli hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda kıpırdanmalar, hobilerinizle daha fazla ilgilenme dürtüsü, çocuklarınızla beraber aktivite organizasyonları ortaya çıkabilir. Sanat ile uğraşanlar için de yaratıcılık anlamında verimli bir hafta yarısı diyebiliriz.  Cumartesi 11. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde sosyal çevrenizde, üyesi olduğunuz bazı gruplarda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dost çevrenizde bazı yeni arkadaşlıklar ya da tam tersi bazı sonlanmalar görülebilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konusunda da dikkatli olmakta fayda var; önümüzdeki 2 hafta ummadık harcamalar ortaya çıkabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk yarısı kendinizi bazı ailevi, haneniz ve gayrimenkulünüz ile ilgili konularda yetersiz hissedebilir bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Ev içinde sizi depresif leştirebilecek tartışmalar yaşayabilirsiniz. Satürn burcunuzda ilerlemeye devam ettiğinden, bazı sorumluluklar sizi sıkabilir. Bu durum haftanın ilk yarısında ikili ilişkilerinizde de aksilikler yaşatabilir. Haftanın diğer yarısı ise yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Bu süre şahsınız ile ilgili yeni kararlar almak bazı duygularınızın nedenlerini bulmak açısından işinize yarayacaktır. Şimdiye kadar adını koyamadığınız bazı hislerinizin farkına varabilirsiniz. Bu sizi psikolojik açıdan kuvvetlendirecektir. Evinizde kaybettiğiniz bir objeyi de bulmanız bu günlerde mümkün. Cumartesi 10. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde, kariyer alanında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş alanında bazı yeni başlangıçlar ya da sonlanmalar oluşabilir; pozisyon değişimleri oluşabilir. Sorumluluklarınızın altına elinizi sokmak durumunda kalabilirsiniz. Karar vermek açısından bazı konuların iyice netleşmesini beklemeniz ve yüksek enerji içeren bu günleri biraz da dengede ve tarafsız kalmaya çalışarak geçirmekte fayda var..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk yarısı kardeşler, yakın akrabalar, komşular, iletişim, eğitim, yayıncılık, seyahat, ulaşım alanlarıda kendinizi yetersiz ve desteksi hissetmeniz mümkün. Üzerinizde, kontrolünüzün dışında gelişebilecek durumlar yüzünden baskı duyabilirsiniz. Yakın çevreden gelebilecek bazı üzeri kapatılmış konuların ortaya dökülmesi , dedikodular ve düşmanlıklar sizi strese sokabilir. İletişim cihazlarınıza, dosyalanmış bilgilerinize bir kaç gün süre ile dikkat edin ve yedekleyin. Kendinizi depresif hissetmeniz, psikolojik problemlere ve hastalanmanıza neden olabilir. Haftanın ikinci yarısı ise imdadınıza sosyal çevreniz yetişiyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz, iletişimde olmanız depresif halinizi iyileştirecektir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili de bir güzel bir gelişme, yeni bir proje oluşabilir. Çevreniz ile bir seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Cumartesi günü 9. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde, önümüzdeki günlerde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama ve reklam konularındaki işlerinizde gelişmeler, başlangıçlar ya da haritalarınızdaki etkileşimlere göre sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Hukuki konularda bazı davalarınız 15 içinde sonlanabilir, pasaport çıkarma işinizi sosyal medyada tanıtma kararı alabilirsiniz. Hayata bakışınızda, inançlarınızda gelişimler oluşabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftanın ilk yarısı maddi konularda ve arkadaş çevrenizde pek şanslı değilsiniz. Kariyeriniz ile ilgili beklediğiniz paralarda gecikmeler, ertelemeler oluşabilir, umduğunuz terfiyi alamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdek kişilerle aranızda ilişkilerde gerginlikler oluşabilir. Bu kendinize olan güveninizi sarsabilir ve kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Sakın korkmayın, bu etki sadece bir kaç gün sürecek. Maddi konularda önemli kararlar almak zorunda iseniz mümkünse bir kaç gün ertelemekte fayda var. Arkadaşlarınız ile ilgili problemleri de dengede kalarak çözmeye çalışın. Haftanın ikinci yarısı, otorite figürlerinden ya da kariyerinizden beklediğiniz mutlu haberler için olumlu enerjiler var. Enerjinizi dengeli kullanmanız sayesinde zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. Kendinizi maddi konularda daha cesaretli, atak ve enerjik hissetmeniz mümkün. Cumartesi 8. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde, ortaklaşa gelirler, kredi, miras, borç, nafaka, vergi, sigorta, burs, prim alanlarında gelişmelere hazır olun. Kredi ya da borç ile ilgili başvurularda cevap elde etme, bazı nafaka davalarında sonlanmalar görülebilir. Acele karar vermeyin, bazı durumlar size fazladan harcama da çıkarabilir. Bazı ameliyat gerektiren sağlık problemleri de yaşayabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk yarısı kariyerinizde ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı aksilikler, gecikmeler, engellenmeler yaşayabilirsiniz. Bunu ego problemi haline getirmemekte ve kibir yapmamakta fayda var. Politik davranışlar, haftanın ilk yarısında size yardımcı olabilir. bazı depresif durumlar sağlığınızla ilgili olarak problem çıkarabilir. Özellikle otorite figürleri ile ilgili tüm ikili ilişkilerinizde dikkatli olun. Önemli görüşmelerinizi bir kaç gün ertelemekte fayda var. Bir kaç gün sorumluluklarınız sizi sıkabilir. Haftanın ikinci yarısı kendinizi daha atak, enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yurtdışı, hukuk, medya, pazarlama, internet, seyahat ve eğitim konularında gerekli gördüğünüz atılımları yapma fırsatı bulacaksınız. Bu alanlarda uğraşlarınızda artış olacaktır. Cumartesi 7. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde ikili ilişkiler, ortaklıklr ve evlilik ile ilgili gelişmelere hazır olun. Yeni başlangıçlar ya da haritalarınızdaki etkileşimlere göre bazı ikili ilişkilerde sonlanmalar yaşanabilir. Yeni ortaklık ya da evlilik, taşınma kararı verebilir, sorunlu beraberliklerinizde bitişler oluşabilir.. Olayları daha net kavrama imkanı bulabileceksiniz. Profesyonel destek alma kararı için de uygun bir dönem..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftanın ilk yarısı yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat, pazarlama ve reklam alanlarında kontrolünüz dışında gelişebilecek olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerde veya işlemlerinizde gecikmeler veya engellenmeler, bazı evraklarınızda, dosyalarınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. İnançlarınızı, hayata bakışınızı sorgulayacak duruma gelebilirsiniz. Bu psikolojik olarak sizi yorabilir. Uzak akrabalarınızdan duyabileceğiniz bazı dedikodular, gizli bazı olaylar sizi zor duruma sokabilir. Haftanın ilk 3 günü mümkün olduğu kadar serinkanlı ve politik kalmaya özen göstermeniz size yarar sağlayacaktır. Haftanın ikinci yarısı ise ummadığınız yerlerden destek alabilecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hiç beklemediğiniz maddi bir olanak doğabilir, başvurup da sonradan unuttuğunuz bir prim haberi alabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni kararlar vermek, krizleri fırsatlara dönüştirebilecek durumlar hafta sonuna doğru oluşabilir. Bu günlerde ameliyat olmanız gerekiyorsa da, zamanlama gayet olumlu. Ortaklaşa gelirlerden olumlu haberler gelebilir. Cumartesi  6. evinizde gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki günlerde günlük ve çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız veya müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık alanında ya da varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili bazı gelişmeler yaşamanız mümkün. Bir süredir ertelediğiniz sağlık kontrollerini yaptırın. Bu dönemde haritalarınzdaki etkileşimlere göre bazı yeni başlangıçlar ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda elinizde ilginizi bekleyen projeler ya da müşteriler varsa, onları fırsata çevirme yolları bulabilirsiniz..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder