13 Şubat 2014 Perşembe

13 Şubat 2014 - Astrolozi





Ay, güne Aslan burcundaki hareketi ile geçiyor. Cömertlik, sıcakkanlılık, güçlü davranışlar, bulunduğumuz ortmlarda hemen ortaya çıkarak kontolü hemen ele alabilmek, güç ve kumanda etmeye çalışmak, gerek olmayan durumlarda bile bize etki edebilir. Kendimize oldukça güveneceğimiz bir gündeyiz. Öfkelensek bile saman alevi kıvamında hemen sakinleşebiliriz. Hayatımızda çelişkiye neden olabilecek tüm detaylardan uzaklaşmak isteyebilir ve tembellik yapabiliriz. Cesaretimiz ve rahatımıza düşkün hallerimiz tabii çevremizdekileri de delirtebilir.

Geri hareketteki Merkür, 05:29'da geri geri Kova burcunun son derecelerine ulaşacak. Duygusal depresif hallerimiz, geriye dönük kafamızı kurcalayan hayallerimiz, geçmişte üzeri kapanmış bazı konuların tekrar ortaya çıkması gibi bizi biraz da bulanıklaştıran durumlardan ziyade, 28 Şubat'a kadar olan sürede daha çok fikirsel projelerde, sosyal hareketlerde, düşünsel hareketlerde geçmişe dönük daha sık dokuyup ince elememiz gerektiğine dikkatimizi vermemiz gerekiyor. Kova burcu teknoloji demektir; bu dönemde tüm teknolojik iletişim aletlerimize özel bir ilgi göstermek lazım. Hava grubundan olan Kova burcu tüm ulaşım, tarnsport, seyahat alanlarında aksiliklere, rötarlara neden olabilir. Ancak şu bir gerçek ki, ihmalimiz olabilecek problemlerdir bunlar. Yazdıklarımıza, çizdiklerimize, göndermeye çalıştığımız tüm mesajlarımıza, bilgisayarlarımızdaki dosyalarımıza dikkatimizi çekmek ister. Bize söylediği, önlem almamızdır. Elimizdeki bazı projelerin üzerinden belki bir kez daha geçmek gerekiyor, bilgileri, dosyaları yedeklememiz gerekiyor, arabamıza bakım yapmamız lazım. Kova ayrıca herşeye karşıdır; belki de bu dönemde muhalif olurken detayları da atlamamak gerek, en azından yanlış ata oynamamak için. Sosyal çevremizde, üyesi olduğumuz gruplarda bilgi alışverişlerinde, çalışmalarda biraz düşünüp konuşmak, atak yapmak yerine, bazı konuları dibine kadar araştırmak, yarım kalmış işleri gönül rahatlığı ile bitirmek için Merkür geri hareketi bize 28 Şubat'a kadar vaktiniz var diyor. Bu süreyi yeni işler icat etme yerine, geriye dönük kullanmak ve detayların üzerinden son bir kez daha geçmek adına olumlu kullanıp, bu tarih sonrası hareket geçmek en doğrusu olacaktır. Merkür ayrıca hukuki ve uluslararası konuları da kapsar; bu alanlarda da dikkat yoğunlaştırmak gerek. Öğrencilerimiz için ise bilim, teknoloji yani sayısal derslerde çok dikkatli olmalarını, konsantrasyonlarını bozacak detaylardan uzak durmalarını bu süre için tavsiye ederim.

17:19'da Ay, Uranüs ile pırıl pırıl bir üçgen açı yapacak. Yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissettirebilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak isteyebiliriz. Kafamız normalden farklı çalışacaktır. Ani ortaya çıkabilecek fikirler, kendimizi Einstein gibi hissetmemize neden olabilir. İyice düşünüp, acele kararlardan mümkünse uzak durun.


Astrolozi

1 yorum:

  1. terazi - ben cok yanlizim, erkek arkadasim yok, param yok, iste hep problemler var, cok sinirliyim, her sei hayatimda cok kotu gidiyor, neden hep boile oluyor, huzur, para ve ask artik istiyorum, cok mu istiyorum, neden bulamiyorum, cok kotu hissediyorum kendimi, lutfen yardim edin bana, lutfen

    YanıtlaSil