22 Şubat 2014 Cumartesi

23 Şubat - 1 Mart 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya içsel huzurunuzun tam olduğu rehavetle girmeniz mümkün. Ruhani ve sanatsal çalışmalar yapmak adına uygun bir hafta başı var önünüzde. İçe doğuşlar, sezgilerinizin tavan yapması sizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Otorite figürlerinden destek bulmak, zorlandığınız kredi, borç, vergi, sigorta, miras konularında hafta içi gelişme kaydedebilirsiniz. Kariyerinizde fazladan bir prim ya da bonus müjdesi gelebilir. Ortaklaşa gelir konularında güzel gelişmeler sizi bekliyor. Finansal anlamda işleriniz yolunda gibi. Haftanın ikinci yarısı aile içinde ani gelişebilecek ego savaşlarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Hane içinde fikir ayrılıkları tatsızlıklara neden olabilir. Merkür ileri harekete geçmek üzere ve Mars da geri hareketi için hız kestiklerinden ilişkilerinizde iletişimsel doğabilecek gerginliklere karşı hafta sonu dikkat etmenizde fayda var..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya sosyal arkadaş çevrenizde yardımlaşmanın ve merhametin yükselebileceği etkiler içinde giriyorsunuz. Arkadaş desteği bulmak ya da üyesi olduğunuz bir grup çalışması dahilinde yardım işleri ile uğraşmanız mümkün. Bazı arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama gibi işlerinizde ikili ilişkilerinizden harika destekler söz konusu. Bu konularda ortak işlere girişebilir, ortağınız ya eşiniz vasıtasıyla bu alanlardaki işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. İnternet üzerinden yürüttüğünüz işlerde ortaklarınızdan yardım görecek ya da eşinizle bir seyahat / eğitim programına katılabileceksiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile ani gelişebilecek fikir ayrılıkları, üzeri kapanmış bazı konuların tekrar açılması gibi olaylar canınızı sıkabilir. Kontrol edemeyeceğiniz bazı gelişmeler yakın çevrede sorun yaratabilir. Hafta sonu Merkür ileri Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşüreceğinden özellikle kariyer ve çalışma hayatınızda ilişkilerinizde iletişimsel problemlere karşı dikkatli olmanızda fayda var.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya otorite figürlerinden ya da kariyerinizde üstlerinizden destek görerek başlayacaksınız. Aile büyükleri ile ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar için kariyer konusunda ilerleme kaydedebilecekleri etkiler mevcut. Çalışma hayatınızda, kredi, borç, vergi, sigorta işerinizde gelişmeler yaşayacaksınız. Müşteri desteği dışında, kredi başvurunuz varsa, olumlu cevaplara hazır olun. Ameliyatlar içinde uygun bir hafta olacaktır. Yardımcılarınızın da desteğini bulabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile aranıza maddi konular girebilir, hafta ortasına dikkat. Sizden borç isteyen arkadaşlarınız varsa bir kaç gün ertelemek yararınıza olacaktır. Kırgınlık yaratmaktan uzak durun. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecek, sevgiliniz, çocuklarınız ile ilişkilerinizde iletişimsel problemler çıkabilir, aman dikkat..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama konularında ideallerinize odaklanma etkileri ile giriyorsunuz. Belki de uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir seyahat / eğitim programı artık size çok yakın. Bir süredir sorun yaşadığınız aşk, çocuk ve yetenekleriniz ile ilgili olarak yardım görebileceğiniz bir hafta ortası var önünüzde, eşiniz ile aşk tazeleyebilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Çocuklar ile konularda ise tavsiye ve rehberlik almak üzere harika bir hafta. Eşiniz, ya da ortağınız ile yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz etkiler var. Ancak otorite figürleri, ebeyniniz ile ego çarpışmalarına, fikir ayrılıklarına karşı dikkatli olmakta fayda var; kariyerinizde ani gelişebilecek durumlar canınızı sıkabilir. Görüşmeler varsa bir kaç gün ertelemekte fayda var, sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler, hane, aile, ortaklaşa gelir, hesap konularında ilişkilerinizde iletişimsel problemlere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya ortaklaşa gelir konularında rahatlama etkileri ile gireceksiniz, duygularınızı daha derin analiz edebilir ve duygusal olarak daha güçlü hissedebilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde olumlu çözülmeler yaşayabilirsiniz. Günlük ve çalışma hayatınızda ailenizden destek alma adına olumlu etkiler var. Bazı hastalık konularınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yardımcılarınız ve müşterilerinizle işleriniz daha akıcı olacaktır. Yurtdışı, eğitim, hukuk, medya, pazarlama, seyahat konularında ise maalesef aksilikler, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar canınızı sıkabilir. Beklediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; kardeşler, komşular, yakın çevreniz ve tüm ikili ilişkilerinizde iletşimsel problemlere karşı dikkatli olmakta fayda var..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ile ilgili olarak, idealleriniz üzerine odaklanabilir, destekler bulabilirsiniz.; bu alanlardaki sorunlarda çözülmeler yaşamanız mümkün. Aşk, çocuk ve yetenekleriniz ile ilgili olarak da yakın çevrenizden olumlu yardımlar bulacaksınız. Kardeşleriniz, komşularınızdan yaratıcılığınızı ortaya dökecek destekler kapıda. Bir süredir ilişkinizde sorun yaşadığınız sevgiliniz / çocuğunuz ile artık iletişim kurabilecek ve sorunları çözme imkanı bulabileceksiniz. Sosyal çevreniz ya da üyesi olduğunuz gruplar ile aranıza bazı ani gelişebilecek finansal konular girebilir. Arkardaş çevrenizden hafta ortası pek yardım beklemeyin. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde sigorta, vergi, kredi, borç tarzı konularda problem yaşayabilirsinzi. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; çalışma hayatınızda, yardımcılarınız, müşterileriniz ile ilgili bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz, özellikle iletşimsel yanlışlıklara karşı dikkatli olun. Bazı rahatsızlıklarınız tekrar ortaya çıkabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya çalışma hayatınızda ve sağlık konularında güzel gelişmelerin enerjisi ile giriyorsunuz. Müşterileriniz, yardımcılarınız ile ilgili olarak düşündüklerinizi gerçekleştirebilme, terfi ya da duygusal olarak tatmin olabileceğiniz gelişmeler kaydedebilme imkanı bulabileceksiniz. Bir süredir problem yaşadığınız ev, aile, gayrimenkul konularında da hafta içi maddi olarak gelişmeler yaşayabileceksiniz. Özellikle evden çalışanlar için çok olumlu enerjiler mevcut, maddi gelirlerine güzel etkiler var. Ancak ikili ilişkilerde ani gelişebilecek bazı problemler bazı ortaklıkların, evliliğin bitmesine neden olabilir; özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde dikkatli olun. Bu tarz görüşmeleriniz varsa bir kaç gün ertelemekte fayda var. Kariyer alanında ikili ilişkilerde egosal çatışmalardan uzak durun. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; tüm ikili ve arkadaş ilişkilerinizde iletişimsel problemlere karşı dikkatli olun. Kendinizi agresif hissedebilirsiniz, enerjinizi olumlu yönde akıtmaya özen gösterin..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya aşk, çocuklar ve yetenekleriniz konusunda ideallerinize odaklanabileceğiniz enerjiler eşliğinde giriyorsunuz. Sanat ile uğraşanların, kaçırmamaları gereken günler. Sevgiliniz / çocuklarınız ile duygusal iletişim kurabileceğiniz, sezgilerinizin tavan yapacağı bir kaç gün. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile olumlu iletişim kurmak, bilginizi olumlu kullanabilmek, öğrendiklerinizi uygulayabileceğiniz, yayıncılık adına güzel işlere imza atabileceğiniz bir hafta ortası var önünüzde. Yeni bir kursa katılmak, kısa bir seyahate çıkmak adına harika enerjiler. Çalışma ve günlük hayatınızda ise aşırı iyimserlik göstermek ani gelişebilecek bazı olayları engellemeye yetmeyebilir. Olayları daha realistçe ele almak, yurtdışı, hukuk, medya alanlarında oluşabilecek aksiliklere anında müdahale etmeniz gerekebilir. Ani gelişebilecek rahatsızlıklarınızı sakın ertelemeyin. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; bazı gizli kapaklı iler, dedikodular önünüze düşebilir, sağlık konuları canınızı sıkabilir. Aile içinde bazı eski konular tekrar ortaya dökülebilir, sakinliğinizi korumakta fayda var. Evinizdeki elektronik cihazlar da hafta sonu sıkıntı yaratabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya ev, aile, gayrimenkul konularında bazı ideallerinize odaklanabileceğiniz enerjiler ile giriyorsunuz. Bu alanlardaki bazı problemlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz; sezgisel çözüm fikirleri, içe doğuşlar yaşayabilirsiniz Maddi anlamda rahat olacağınız bir hafta ortası var önünüzde; bir süre önce kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmanız da mümkün. Sevgi, şefkat, merhamet hislerinizde artış görülebilir. Sanat ile uğraşanlar için gelir elde edebilecekleri bir hafta da diyebiliriz. Aşk, çocuklar konularında ise bazı harcamalar söz konusu olacaktır. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla güç savaşlarına girebilir, kıskançlık, hırs hissedebilirsiniz. Spekülatif anlamda da hafta ortası şanslı olduğunuzu söyleyemeyiz. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; sosyal çevrenizde bazı ilişkisel problemler, kardeşleriniz ve komşularınız ile tartışmalar yaşamanız mümkün. İletişim aletlerinize, arabanıza daha bir dikkat etmenizde fayda var. Kısa seyahatlerinizde, eğitim programınızda aksilikler yaşayabilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftaya biraz kafa dağınıklığı, konsantrasyon problemleri ile girmeniz mümkün. Kardeşler, komşular yakın akrabalar şle ilgilenmeniz gerekebilir, eğitim, seyahat programları yapmak isteyebilirsiniz Yazı yazanlar için de yayncılık anlamında güzel enerjiler mevcut. Bazı imzalar atmak, ideallerinizi gerçeklerştirebilecek imkanlara rastlamak olası. Sosyal çevrenizden, üyesi olduğunuz klüplerden bir süredir bulamadığınız desteği hafta içi yakalamanız mümkün. Arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz, sosyal hayatınızda hareketlenme olacaktır. Ev, aile, gayrimenkul alanında ise bazı ani aksilikler, ani taşınma kararı ya da ev ile ilgili imzada ani bir sorun çıkabilir. Bu tarz işlerinizi bir süre ertelemenizde fayda var. Aile içinde yaşanabilecek fikir ayrılıklarına karşı dikkatli olun. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzer hızlarını düşürecekler; kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde ve maddi konulardaki yanlışlıklara, yanılmalara karşı daha dikkatli olmanızda fayda var, detayları atlamamya özen gösterin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya maddi konulardaki ideallerinize odaklanabilecek, fırsatlar doğabilecek etkiler ile giriyorsunuz; ancak harcamalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. Kariyer anlamında, özellikle otorite figürlerinden beklemediğiniz destekler alabilirsiniz. Sağlık anlamında da gelişmeler yaşamanız mümkün. Psikolıjik olarak kendinizi iyi hissetmeniz, duruşunuzu sağlamlaştıracaktır. Çalışma hayatınızda ani gelişebilecek bazı durumlar iletişimsel olarak canınızı sıkabilir. Bazı müşterileriniz ya da yardımcılarınız ile fikir ayrılıklarına düşebilir, aşırı detaycı olmak işlerinizi sekteye vurabilir. Alacağınız ani bir haber sorun yaratabilir. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; kafa karışıklıklarına, yanlış ifadelere, iletişim problemlerine karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Bir kaç gün nostaljik anılar ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama alanlarında aksilikler başgösterebilir; özellikle yurt dışı seyahatlarinde dikkatli olmanızda fayda var, hukusal bazı gelişmeler masraf çıkarabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya burcunuzdaki Güneş - Neptün kavuşumu ile giriyorsunuz; yaratılığınızın sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bir hafta başı olacaktır. Sevgi, şefkat ve merhamet dalgası sizi ele geçirebilir. Özellikle aşk adına harika enerjiler mevcut; şans bir kaç gün sizinle. Bir süredir sorun yaşadığınız yurtdışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat konularında arkadaş çevrenizden destek var. Sosyal çevreniz ile birlikte bir seyahat / eğitim programına katılmak, hukuksal ya da medyasal işlerinizde onlardan yardım almanız mümkün. Bu alanlarda iş yapanlar için de gelir imkanı yüksek. Ancak hafta içi spekülatif alanlarda pek şanslı olduğunuz söylenemez. Aşk ve çocuklarınızla ile ilgili olarak, harcamalarınız artabilir, eğlence hayatınız masrafları arttırabilir. Yaptığınız bir alışverişte gereğinden fazla ödeme yapmanız mümkün, dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu Merkür ileri, Mars ise geri harekete geçmek üzere hızlarını düşürecekler; kredi, vergi, borç, sigorta gibi finansal konularda aksilikler yaşayabilir,bekelemediğiniz banka masrafları, sigorta ödemeleri ile karşılaşabilirsiniz, eskiye dönük bazı konular tekrar su üzerine çıkabilir, kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir...







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder