9 Şubat 2014 Pazar

9 Şubat 2014 - Astrolozi




Ay, haftanın son gününe İkizler burcundaki hareketi ile geçiyor. İletişimde ve zihinsel faaliyetlerde hareketin artacağı, esprilerin ve muzipliklerin havada uçuşabileceği, bol eğlencenin yanında herşeyden de çabucak sıkılmanın hissedilebileceği bir Pazar günü yaşayacağız. Çat orada çut burada omayı istemek, laftan lafa atlamak, herşeyi bir arada halletmeyi istemek oldukça mümkün. Herşeyi görmek ve bilmek isteyebiliriz..

13:42'de Ay, Güneş ile muhteşem bir üçgen açı yapacak. Aslında bugün çalışanlar için özellikle çok güzel bir görünüm.. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmaoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde her konuda rahat, samimi ve olumlu davranabilmek mümkün olacağı gibi çoğumuzun işleri de rast gidecektir. Kadın-erkek ve otorite figürleri ile ilişkilerde, grup aktivitelerinde, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zaman diyebilirim. 

Daha yukarıdaki açının olumlu etkileri sürerken bir de 23:08'de Ay bu kez de Mars ile üçgen bir açı daha yapacak. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir akşam olacaktır.. Bizlerin gayreti olsa bile, yapmak istediklerimiz adeta kendiliğinden oluşabilir. Neyin nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilir, kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirerek başarılı şeylere imza atabiliriz.. Ay, Mars'a dokunmasının ardından boşluğa giriyor.. Sizleri bilmem ama zor gökyüzü görünümlerinin arasında bulabileceğimiz en güzel günlerden biri olarak gördüm ben bugünü, her ne kadar Merkür retro da olsa...


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder