10 Şubat 2014 Pazartesi

10 Şubat 2014 - Astrolozi



Ay haftanın ilk gününe İkizler burcunda boşlukta ilerleyerek başlıyor. Dünden gelen pozitif enerjiler bugüne de sakmakta.. 08:32'de ise Yengeç burcuna geçişi ile hassas, utangaç, annelik içgüdüsünün ve duygusal güvenlik ihtiyacının öne çıkacağı bir Pazartesi gününe giriyoruz. Daha çok anne, aile, ev, vatan, millet konularının öne çıkabileceğini söyleyebiliriz bugün için. Sezgilerimiz açık olduğu kadar ruh halimiz de oldukça değişken olabilir. Duygular bizi bugün ele geçirecektir. Eğer kontrolü kaybedersek hassasiyetimizin ve yoğun duygularımızın esiri olabiliriz. İnsanlara, mekanlara, eşyalara, anılara tutkuyla bir bağ hissedebiliriz.

11:20'de Ay Düğümlere olumlu açılar yapacak; bu sayede etrafımızdakilerle ilişkilerde adaletli davranmanın kendimizi de duygusal olarak tatmin edeceğinin farkındayız. Sadece kendimizi değil, BİR olmanın, tüm evrende dengede olmanın önemini artık biliyoruz. Bu şekilde yapmamız gerekenlerin bize fayda sağlayacağını kabul edebiliriz. Geçmiş hatalardan ders çıkarmak ve yolumuzda ilerlemek adına kendimize güvenebiliriz.

12:59'da Ay, Merkür ile harika bir üçgen açı yapacak. Merkür, her ne kadar retro harekette de olsa, duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etki, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Aile ve geçmişle ilgili konular kolaylıkla gündeme gelebilir. Beklenen ilgiyi görmeye ihtiyaç artabilir. Geçmişe dönük konular arasında fikir birliği sağlamak kolaylaşacaktır. 

17:44'de ise Ay bu kez de Neptün ile harika bir üçgen daha yapacak. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkartabilecek bir transit.. Gerçek dünyadan uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek istiyorsak, bu dakikaaları yakalamalıyız. Ruhani ve mistik çalışmalar adına oldukça olumlu saatler. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş kaftandır. Bu süreçte, etrafımızdakiler bize çok sempatik gelebilir ve iyi, kötü ayrımı yapmadan herkese içten bir samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşır. Ancak bu durumlardan faydalanmak isteyen ve sizi kullanabilecek kişilerden de uzak durmakta fayda var tabii. Dualar, niyetler, meditatif çalışmalar yapabileceğimiz güzel bir akşam olacaktır haftanın ilk akşamı..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder