17 Şubat 2014 Pazartesi

17 Şubat 2014 - Astrolozi





Haftanın ilk iş günü ve Ay Başak'ta.. Son derece pratik, bir o kadar maddesel, ama objektif, analizci ve detaylara önem veren tavırlar haftaya sistemli bir başlangıç yapmak için ideal ana başlıklar olacaktır. Herşeyi listelemek ve kontrol etmeye çalışmak, başkalarının kaçtığı işleri yapmaya kalkışmak ve tabii ardından da vakitsizlikten yakınmak mümkün. Devamlı üretmeye çalışmak, herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasına dikkat etmek haftaya hızı bir başlangıç yaptırabilir.

07:09'da Ay, Satürn ile olumlu bir açı gerçekleştirecek; bu etki altında kendimizle baş başa kalmak isteyebiliriz. Derin düşünceler ve sakin bir hal takınmak, görev ve sorumluluklarımızın önemini kavrayabilmek, duygusal ihtiyaçlarımızın dengelenmesine neden olabilir. Duyguların bizi idare etmesinden bir kaç saatliğine bile olsa kurtularak, daha bilinçli düşünebilmeye olanak tanıyacaktır. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşacaktır. Sabah erken saatler, otorite figürleri ile olan ilişkilerimiz adına da oldukça, bu tarz görüşmelerimiz için uygun saatler olacaktır. Bu açının ardından Ay, 20:22'de Terazi burcuna geçene kadar boşlukta ilerleyecek. Malum, ayın açısız hareketi yeni başlangıçlar yerine, elde birikmiş işler bitirmek için uygun enerjiler barındırmakta.

Terazi burcunun etkisi ile akşamüstü saatlernden itibaren nezaket, denge, uyum ve adil olma dürtülerimiz öne çıkacaktır. Kendimizden önce diğerlerinin görüşlerini dikkate almak daha kolaylaşabilir. Karışık durumlar bizi rahatsız edebilir, sakinlik ve huzur bizler için çok önemli olabilir. Dalgalanmaktan hoşlanmadığımız için, değişikliklerden kaçabiliriz. Ancak ters etkilerde, kararsızlık, isteklerimizi ikinci plana atmak gölge yanımız olarak ortaya çıkabilir.

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder