4 Şubat 2014 Salı

4 Şubat 2014 - Astrolozi




Yeni güne Koç burcunda giren Ay etkisi ile, yenilik, hareket, liderlik ve girişkenlik günün ana duygu başlıklarını oluşturuyor. Cesurca, aceleci ve kendimize tam güvenle gün içindeki işlerimiz halletmemiz mümkün. Maceralar karşısında heyecan duymak, zekamızı öne çıkarıcı meydan okumaları sevmek, problemlere alışılmışın dışında çözüm bulmaya çalışmak mümkün.

Dün gece, hatırlarsanız geç saatlerde Uranüs ile kavuşan Ay bir T- karenin aktive olmasına neden olmuştu. Güne girişin hemen ardından ise o T-karenin diğer köşelerine dokunaral sabahın ilk saatlerine kadar gergin etkilerini gökyüzü bize hissettirebilir. 03:25'te yapacağı Jüpiter karesi, kibire, böbürlenmeye neden olabilir. Gösterilecek aşırı iyi niyet, problemlerimizi, kusurlarımızı gözardı etmemize neden olabilir. Kendimizi dev aynasında görerek, etrafımızdaki her şeyi küçümseyebiliriz. Hemen ardından 04:15'te Ay bu kez de Jüpiter'in tam karşısındaki Pluto'ya sert bir kare fırlatacak. Duygular sert bir şekilde start alabilir. Normal olmayan sert çıkışlar yapabiliriz. Aktive olan Pluto ve Jüpiter karşıtlığı, ahlak, moral değerlerimiz, hayata bakışımız ve inançlarımız ile hükmedici, yeniden yaratıcı, yapılandırıcı enerjimizin karşılıklı çekişme zamanlarına işaret diyebiliriz. Başkalarını istediğimiz şekilde kullanma, kendi inanç ve fikirlerimiz, ideallerimiz yönünde değiştirmeye zorlama, ikna ettirmeye çabalama yönünde güçlü arzular verebilir. Etrafımızı düzenlemeye çabaşamak yerine, önce kendimizde bu uygulamayı yapmamız çok daha faydalı olabilir.

06:39'da ise Ay, bu kez de, Pluto'ya hala çok yakın olan Venüs ile sert bir kare oluşturacak. Neyse ki ileri hareketine başlamış olan Venüs, diğerleri gibi sert enerjiler yerine sosyal ilişkileri arttırıcı ve kendimizi açık, sevinçli ve fazla istekli hissettirebilir. Yapmacık davranışlar, herşeyi kendini yontma tarzı hareketlere sebep olabilir; çıkarcılık öne çıkacaktır. İstemediklerimizden kurtulup rahatlamak önem kazanır. Farklı bir duygusallık vereceğinden, geçmişte olan ilişkiler ve olaylar hatırlanabilir. Bu sebeplerden dolayı yeme, içme ve alışveriş isteğini arttırabilir. Özellikle şeker hastalarının dikkatli olması gereken bir sabah diyebiliriz.

Sabah bu yoğun enerjiler ardından 09:31'de Ay sonunda olumlu bir açı yapacak hem de Güneş ile.. Özellikle kadın-erken ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde yapıcı, onarıcı etkiler barındıran bir görünüm.. Olayların kargaşası arasında bulunsak dahi, duıyguları işin içine karıştırmadan, nötr olarak durabileceğimiz bir etki verecektir. En azından duygularımızı kontrol edebilerek bizi boğmasına fırsat vermez böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş veya grup ilişkileri için de harika  diyebilirim.. Geç öğle saatlerine kadar etkisi devam edecektir. Ancak temel açılar olmasa da akşam saatlerinde Ay'ın, Merkür, Neptün ve Satürn ile gergin küçük açıları var. Öğle saatlerinde enerjimizi sıkıca toplayıp, akşama da sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Unutmayın, hayatlarımız hepimiz için birer şans; sizlere hayatın güzel yanlarını hatırlatıcı rengarenk uğur böcekleri ile yazdım bugün. Dilerim her birinize uğur getirir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder