2 Şubat 2014 Pazar

2 Şubat 2014 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın Balık burcundaki hareketi ile giriyoruz. Olağanüstü duyarlı, idealist ve ileriyi gören etkiler altında sezgilerimizin kuvvetli ama ara sıra oldukça inatçı olabileceğimiz davranışlar içinde olabiliriz. Bir kararı vermenin yükü çok ağır gelebileceğinden, sık sık tavsiylere ihtşyacımız olabilir. Yardıma yönelik ya da sanat ile ilgili işlerde oldukça başarılı olabiliriz. Mistik ve ruhani çalışmalar için de uygun bir gün.

01:15'te Ay, Jüpiter ile üçgen bir açı yapacak. Oldukça şanslı hissedebileceğimiz bir zaman aralığı aslında, her ne kadar saat biraz geç de olsa. İşlerimizin kolaylaşabileceği ve mutluluğun, iyimserliğin artabileceği etkiler barındırmakta. Çevremizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hissedebilir ve onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşabiliriz. Hayatın farklı yönelerine ilgimiz artacağı gibi yaşamın gerçeklerini araştırmaya merakımız yoğunlaşabilir. Ardından 01:36'da Ay bu kez de Pluto ile uyumlu bir görünümde olacak. Bu etki altında da derin duygu ve hissedişlerimiz canlanacaktır. Karşılaştığımız olayların derinine inmek istemek, güzel ve gizemli olan şeylere ilgi duymak ve araştırmalar yapmak gibi konularaa ilgimiz artacaktır. Aslında bizler için duygusal analiz zamanı diyebilirim. 

03:38'de bu olumlu etkilerin arkasından  hala ayakta olanlar için sırada bir güzel açı daha var; o da Ay ve Venüs sextili. Malum Venüs geri hareketini bitirdi ve ilerlemek üzere hızını yavaşlattı ama artık normale dönemek üzere. Yoğun bir sevgi dalgası hissedilir olabilir. Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir. Duygusallığımızda artış görülecektir. Yakın arkadaşlıklar, özel ilişkiler adına oldukça olumlu saatler..

16:14 gibi Merkür de Ay Düğümlerine olumlu açılar yapacak. Zihnimiz, nereden geldiğimiz ve nereye gittiğimiz ile ilgili olarak meşgul olabilir. Bu yönde görüşmeler yapmak, iletişime geçmek adına bu Pazar akşam üzeri harika enerjiler barındırıyorç Ay'ın son temel açısı Satürn ile harika bir üçgen.. Bu etki altında duygularımızı daha rahat kontrol edebilir ve hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebiliriz. Hatta belki de bir hafta evvelki düşüncelerimizden dolayı kendimize kızabiliriz bile. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, bu transit sayesinde sabretme ve tahammül gösterebiliriz. Ayrıca sınırlarımızı da bize hatırlatıcı bir etkisi vardır. Akşam saatlerinde önemli ve ototrite figürlerinden manevi destek veya yol göstermelerini istemek adına da uygun enerjiler var. Düşüncelerimizde geçmişe doğru bir kayış, geçmiş tecrübelerimizden ders çıkarmak ve bazı yanıtları bulmak adına buna ihtiyaç duymak da görülebilir. Bir süredir zorlandığımız alanlarda rahat nefes almaya başlıyoruz..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder